Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Dermatologija veli problem

veli problem

Pozdravljeni!

Moj problem je sledec:

Stara sem 33 let, kar precej poraščena, vendar se s tem do sedaj nisem prevec obremenjevala. Sem se pas navadila na to in od 17 leta naprej si na 14 dni zdepiliram noge z aparatom, vsak drugi dan si pobrijem pazduho in vsake toliko casa si odstranim s pinceto tistih 5 dlak okoli prsne bradavice. Ni kaj za pomagat, prej se s tem sprijaznis in navadis bolje je.

Problem.
Zadnje case opazam vse vec dlak tudi po trebuhu in krizu, zacele do mi rasti tudi po dojki in dekolteju.
Kaj se da tu narediti, kajti ce se bo to sirilo se ni bo pa kar zmesalo.
Britje trebuha in dojk????????
Ne jem kontrac. tablet ali kakrsnih koli zdravil. A je mozno kaksno zdravljenje s tabletami, ki jih dobis pri svojem splosnem zdravniku ali pa celo kaksna napotnica za odstranitev dlak na problematicnih delih??

Stokrat hvala.

Pozdravljeni!

Prekomerna poraščenost je lahko tudi bolezenski problem, zato je potrebno opraviti nekaj preiskav, ki jih običajno opravijo endokrinologi, to so specialisti za hormonske bolezni.

Z opredelitvijo bolezni ali izključitvijo, lahko postavimo prognozo, zdravljenje, ustavimo napredovanje…., pač odvisno od problema.

Lep pozdrav

Prim. Boris Kralj, dr. med. specialist dermatovenerolog, flebolog *** Dostopnost: Remeda Domžale, tel. 082055436 *** Estetika Fabjan, tel. 042365550

New Report

Close