Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Dermatologija depilacija (VANIQA)

depilacija (VANIQA)

Imam problem s poraščenostjo. Bila sem že na laserskem odstranjevanju in še nešteto drugih stvari, ki stanja niso izboljšale. Baje pa obstaja krema z imenom (VANIQA), ki ti v 7. dneh popolnoma odstrani dlake. Toda kreme se še ne da kupit v Sloveniji. Baje pa se dobi v Avstriji. Zanima pa me, če je že kdo prišel do te kreme? Vsak napotek, bi mi pomagal!
LP

Spoštovani,

Vaniqa , ki vsebuje eflornitin, je krema , ki upočasni rast dlačic , zlasti na obrazu. Kombinira se z ostalimi metodami odstranjevanja dlak.
Kremio je možno dobiti na recept in zaenkrat le v tujini.

Kremo nanašate na poraščene dele 2 krat dnevno z 8 urnim presledkom, 4 ure po nanosu namazanega predela ne smete močiti, ko se krema posuši , lahko čez namažete kozmetično mazilo ali kremo za zaščito pred UV žarki.

Po 24 tednih (6 mesecih) mazanja je 32 % preiskovank znatno izboljšanje stanja.

Več o tej kremi lahko preberete na spletnem naslovu http://www.vaniqa.com

Pozdrav
Larisa Stojanovič

________________________________ asis.Larisa Stojanovič, dr.med.spec.dermatovenerologije

Tudi sama imam probleme z dlakami po celem telesu in vedno več. Imam ciste na jajčnikih in verjetno je to stranski učinek.
Zanimam pa me ali se že da to kremo (Vaniqe) dobit v Sloveniji in kakšna je cena? Ali je možno jo dobit preko zdravstva da ti jo zdravnik napiše na recept.

In kaj menite o Bioxet?

Hvala za odgovor.

Pozdrav!

gre za preparate , ki se v Sloveniji ne dobijo, saj po mojih informacijah, tudi izkušenj nimam z njimi, še manj pa da bi bile možne na recept.

Lp

Prim. Boris Kralj, dr. med. specialist dermatovenerolog, flebolog *** Dostopnost: Remeda Domžale, tel. 082055436 *** Estetika Fabjan, tel. 042365550

Pozdravljeni še enkrat.
Al iti za to kremo Vniqe napiše osebni zdravnik recept in potem greš v Avstrijo po nji ali kako to gre. ali se da kupit tudi brez recepta? In ali jo sploh imajo v avstriji.

Ali obstajajo še kakšne druge dobre kreme proti dlakam. hotela sem na lasersko vendar mi je zdravnica odsvetovala zaradi znamenj po telesu.

hvala

POzdrav!

za omenjeno zdravilo vem , da obstaja, na kakšen način pa se pride do njega pa ne vem, ker pri nas ni registrirano.
Odstranjevanje dlak, laser ali drug način, bi bilo verjetno pametno presoditi v ambulantah, kjer se s tem ukvarjajo- Kirurški sanatorij Rožna dolina, Dermatološki center Parmova.

Lp

Prim. Boris Kralj, dr. med. specialist dermatovenerolog, flebolog *** Dostopnost: Remeda Domžale, tel. 082055436 *** Estetika Fabjan, tel. 042365550

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close