Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Dermatologija UHAN V POPKU

UHAN V POPKU

Avtor: ZVEZDICA
Datum: 05-04-05 23:29

ZDRAVO!!!!!!! Imam en grd problemček: že ene tri leta imam uhan v popku. Težava je v tem, da je tista luknja(kjer gre uhan skozi) postala ZELO velika in kmalu bo uhan kar padel skozi (ne znam drugače razložiti, upam, da razumete! TUDI tista kožica, ki se ne drži popka je postala tako tanka, da imam občutek, da jo lahko raztrgam z rokami!) Sicer ga že nekaj mesecev ne nosim, ker sem upala, da se mi bo vsaj malo zaraslo in se bo luknja zmanjšala, ampak ni nič od tega :((
A ima še kdo podobne težave in KAJ SE DA V TEM PRIMERU NAREDITI???
PROSIM ZA NASVETE!!!! HVALA

Spoštovani,

ne bom razlagala o škodljivosti piercinga, vendar dobro , da ste napisali pismo, da se mladi lahko iz prve roke seznanijo tudi z nevšečnostmi tega početja.

Torej, potrebno je ukrepati-najboljši nasvet vam bo podal kirurg plastik, ki bo verjetno predlagal, da se del prizadete kože odreže. Lahko sicer poskusite z mazanjem z mastno kremo-Niveo, vendar , kolikor sem razumela je za rešitev potreben kirurški pristop.

Lep pozdrav
Larisa Stojanovič

________________________________ asis.Larisa Stojanovič, dr.med.spec.dermatovenerologije

meni se je uhan čisto odtrgal, koža je postajala vedno bolj ozka in potem je en dan kar odpadel.Sedaj imam manjšo brazgotinico luknica se je itak zarastla.

New Report

Close