Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Dermatologija dlakavost

dlakavost

Stara sem 28 let in imam problem s poraščenostjo na podbradku pa tudi pod nosom.To se mi je pojavilo predvsem po prvem porodu.Zanima me kako se da to permanentno odstraniti če se sploh da in kam se lahko obrnem.

Spoštovana Tina!

Načelno bi prišla v poštev odstranitev z elektriko ali laserjem, vendar bi bilo treba pri obeh metodah postopek verjetno večkrat ponoviti. V Dermadentu teh postopkov ne izvajamo, če pa bo prišla kakšna ponudba drugih podjetij, vam jo bom kot repliko posredoval.

Tudi meno to zeeelo zanima!Pa,kaj je potem -a,se moramo čuvat sonca,a lahk nastanejo beli fleki…?
Kaj se to izvaja pri kozmetičarjih ali dermatologih?Namreč,sama sem šla vprašat eno kozmetičarko za to potem pa le nisem imela dovolj zaupanja vanjo!
prosim za odgovor!Bi bila presrečna da bi se tega rešila!
Pa,lahko mal poveste razlog za nastanek teh dalčic na bradi?Sama nisem rodila a so se mi pojavile okrog dvajsetega leta!Žal!

Spoštovani,

običajno je tako, da vsak sebe bolj kritično opazuje.
Vseeno so pa temne dlačice lahko na obrazu moteče.

Še najboljši učinek in tudi bi lahko rekli trajen dosežemo z lasersko odstranitvijo, postopek je pa potrebno ponoviti v 4-tedenskih razmikih do 6-krat.
Najpomembnejše je , da je koža, kjer bo poseg potekal neposončena, zato , da laserski žarek zadene tarčo in se ne zmoti z ostalo porjavelo kožo, sicer lahko po posegu ostanejo lise, tudi brazgotine.
Svetujem Vam , da poseg opravite pri dermatologu , ki ponuja tudi to samoplačniško storitev.
Pozdrav

________________________________ asis.Larisa Stojanovič, dr.med.spec.dermatovenerologije

New Report

Close