Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Dermatologija pokanje kapilar na obrazu

pokanje kapilar na obrazu

Spostovani!
Dovolite, da najprej izrecem vso pohvalo idejnim “ocetom” spletnih strani in moznostim za hitro komunikacijo s pristojnimi strokovnjaki za nase tezave.
Zdaj pa o o mojem “problemu”, ki je bolj estetske narave. Ze vrsto let me moti pokanje kapilar na obrazu. Pred tremi leti sem bila v nekem kozmeticnem salonu, ki mi ga je svetoval znan pokojni dermatolog in tam so mi opravili elektrokoagulacijo kapilar na obrazu ( 3 x ) in z efektom sem bila zadovoljna. Po tretmanu so mi svetovali, naj se cimmanj soncim in naj uporabljam za zascito obraza tudi kozmeticni puder. Taksno zascito naj bi uporabljala tudi ob zelo hladnem vremenu, saj imam mocno stanjsano povrhnjico koze.Nasvet sem vecinoma upostevala, vendar ne dosledno. Blizam se 50.letom a mi je se vedno pomemben urejen videz predvsem zato, ker opravljam vsakodnevno delo z ljudmi.
Po nekaj letih so se mi zopet pojavile nove popokane kapilarice. Medtem so kozmeticni salon, kjer so mi opravili prve “posege” zaprli ali preselili in ne najdem vec kontakta z njimi.
Zanima me, kje v Ljubljani bi mi svetovali opraviti tak poseg, saj se zavedam, da je tretman na kozi obraza taksen postopek, ki ga ne mores zaupati komurkoli.
Zdaj je menda pravi cas za taksne obravnave in me zanima, kaj smi svetujete.
Hvala za odgovor in pozdravljeni!
Sonja

Spoštovana Sonja!

Najprej najlepša hvala za pohvalo naših spletnih strani. Vesel sem, če dobim tudi kakšno povratno informacijo od bralcev.
Tako kot opisujete, se takšne težave lahko ponavljajo. Če ste bili s salonom, kjer so vam postopek opravili, zadovoljni, poskušajte biti bolj vztrajni in izvedeti novi naslov salona.

Spoštovani!

Tudi sama bi želela pohvaliti te strani, saj so tudi meni že pomagali vaši strokovnjaki in mi razrešili kar nekaj dilem. Prav zares lepa hvala.
Imam pa podoben primer kot bralka Sonja in me zanima, če morda kdo od bralcev ve, ali se tovrstne posegi delajo tudi v Murski Soboti in kje.
Lep pozdrav!
Lena

New Report

Close