Za zdravo žensko srce v Zdravilišču Radenci

Preberite reportažo o programu Za zdravo žensko srce v Zdravilišču Radenci.

V zdravilišču Radenci nas vedno znova prijetno presenečajo. Ker delujejo in svojo ponudbo nadgrajujejo v celovito harmonijo strokovnosti, prijaznosti in naravnih danosti. V mesecu marcu se je na pobudo uredništva MON, tako imela priložnost udeležiti 3 dnevnega programa Za zdravo žensko srce Irena Brglez, svetovalka celostnega načina življenja.

Radenci-reportaža

Reportaža (Irena Brglez)

Ker sem »pridna« zase, se imam rada, redno poskrbim za svoje telo in dušo, sem pričakovala v redu izvide, pa vseeno je modro preveriti, če motor v telesu, naše srce, dela tik tak. Stresa in čustvenih stanj, ki smo jim izpostavljeni vsak dan, je neverjetno veliko. In saj poznate tisto, “bolje preventiva, kot kurativa”.

Priznam, da so me navdušili. Prav z vsem.  Prijaznostjo ob sprejemu, predavanji, ki smo jih bile deležne, lepo so nas popeljali v zavedanje, kaj počnemo morda v nasprotju s seboj. Tudi “srečanje” z najmodernejšim 3D ultrazvočnim aparatom, ki pokuka vate, je posebna izkušnja. Seveda smo se poučile tudi o pomenu dihanja, vaj za sprostitev, fizičnih aktivnostih, dotaknili smo se prehrane.

Razvajali so nas z zdravimi kulinaričnimi dobrotami, masažami in čudovitimi mineralnimi kopelmi. Vse skupaj smo dopolnile s savnanjem, kopanjem, sprehodi v prelepem okolju. Naučile smo se, kako doseči in obdržati harmonijo različnih področij življenja. In dobile potrdilo, prav vse, da naše srce deluje brez problema. V Zdravilišču Radenci me vedno znova navduši pristna prijaznost zaposlenih, kamor koli se obrnem. Tam delajo ljudje s pravo vibracijo. Takšno srčno, nenarejeno. Z veliko nasmeha in dobre volje.

In ta mir. Ne glede, da se v kompleksu hotela in okolju, zadržuje veliko ljudi, enostavno čutiš mir in harmonijo. Neprecenljiv in resnično je poseben ta program preventive za žensko srce v Radencih. Končno je nekdo pomislim na ženske. Tolikokrat smo lokomotiva doma, v službi in družbi. Čas je, da to spremenimo. Da si vzamemo trenutke zase, vsaj kakšen dan. Da se napolnimo, regeneriramo, si potrdimo, da naši organi delujejo, tako kot je potrebno. Da se naučimo ravnati s seboj malo drugače, z več nežnosti in ljubeznijo.

Bodimo dragocene sebi! Me imamo to moč odločitve, da že danes nekaj spremenimo. V Radence se bom še vračala, da odložim nepotrebne skrbi in da napolnim svoje baterije. In seveda tudi zaradi naslednjega preventivnega pregleda.

Irena Brglez, svetovalka celostnega načina življenja

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
164,460
30.03.2024 ob 10:27
296,860
06.05.2024 ob 13:21
112,985
28.10.2022 ob 14:48
Preberi več

Več novic

New Report

Close