Ob Atlantisu odprli ledeno deželo

anonimni uporabnik, 25. november 2014
Ostalo

Ob Vodnem mestu Atlantis so odprli vrata Ledene dežele, ki je edinstvena popestritev zimskega dogajanja v BTC City-ju. V Ledeni deželi otroke in odrasle pozdravljajo pravljični junaki ter umetniki …

Ob Vodnem mestu Atlantis so odprli vrata Ledene dežele, ki je edinstvena popestritev zimskega dogajanja v BTC City-ju. V Ledeni deželi otroke in odrasle pozdravljajo pravljični junaki ter umetniki klesanja iz ledu.

Ledena dežela, ki je bila postavljena že v Kranjski Gori, se po novem nahaja v največjem nakupovalnem središču pri nas. Do 28. februarja se je tako mogoče sprehoditi po 200 m2 velikem pokritem prostoru, v katerem je stalna temperatura -7 stopinj celzija.

»V Ledeni deželi v led ujete zgodbe obiskovalce popeljejo od časov neandertalcev do rimskih junakov in Argonavtov, pa tudi v svet Perkmandeljca in Zvezdice Zaspanke, Martina Krpana in Urške s Povodnim možem. Do božiča bodo ob Atlantisu nastajale tudi ledene jaslice,« je o atraktivni novosti tik ob Vodnem mestu Atlantis povedal njegov direktor, Miha Rakar ter dodal, da je Ledena dežela izklesana iz kar 50 ton ledu, ustvarilo pa jo je osem španskih in slovenskih carverjev. Ti so med drugim poskrbeli tudi za nepozabne spuste po ledenem toboganu, za posedanje na ledenih živalih ali ledenem kraljevskem prestolu ter za zdravice z unikatnimi ledenimi kozarci. Z raznolikimi vsebinami Ledena dežela tako k obisku vabi otroke, družine, šolske in vrtčevske organizirane skupine ter vse, ki jo radi mahnejo na drugačen, nenavaden izlet.

zimska-dezela

Da je novost v BTC City-ju vredna obiska so se že prepričali ledu vajeni ljubljanski hokejisti, nad ledenimi junaki pa so bile navdušene tudi lepotice Miss Universe Slovenije in Hrvaške. Ledena dežela bo do 28. februarja 2015 od ponedeljka do petka odprta od 12. do 21. ure, ob sobotah, nedeljah in praznikih pa od 10. do 21. ure. Cena vstopnine za družino 15€ (2 odrasla in 2 otroka).

Vir: BTC

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
164,460
30.03.2024 ob 10:27
296,864
09.05.2024 ob 19:31
112,986
09.05.2024 ob 09:36
Preberi več

Več novic

New Report

Close