Glasovanje: Kako pa vidva poskrbita za romantiko?

Vemo, da radi pišete in vemo, da radi klepetate. Kar pa Med.Over.Net trenutno najbolj zanima je: Kako pa vidva v ….

Izbrali ste zmagovalno zgodbo, Žar!

Uredniški odbor bo med vsemi prispevki izbral 9 najboljših. Med 21. in 30. junijem 2016 bo na spletni strani Sava Hotels & Resorts glasovanje med tistimi prispevki, ki jih bo izbralo uredništvo Over.net.

[Glasovanje] – Srečnega izžrebanca, ki bo glasoval, bo Sava Hotels & Resorts nagradila z vikend paketom za 2 osebi.

Od 1. do 19. junija zbiramo prispevke o tem, kaj vama pomeni romantika. Bodite ustvarjalni, pustite domišljiji prosto pot. Prispevki naj bodo dolgi od 500 do največ 1.500 znakov s presledki.

Prispevke objavite kot registriran uporabnik, na forumu: Knjižni molji ali pošljite na [email protected], in sicer do 19. junij 2016. Naslov teme »Življenje s teboj je tudi romantika«.

Pošljete lahko največ tri prispevke, ki so vaše avtorsko delo in so napisani v slovenskem jeziku. Svoj prispevek pošljite kot registriran uporabnik ali na elektronski naslov [email protected], kjer dopišete svoj želeni vzdevek. Tudi ta prispevek bo objavljen v forumu Knjižni molji.

Prispevkov anonimnih avtorjev ne bomo upoštevali na natečaju.

Vemo, da radi pišete in vemo, da radi klepetate. Kar pa Med.Over.Net trenutno najbolj zanima je: Kako v svojem odnosu poskrbita za romantiko? Zbiramo zgodbe in z malo sreče greste v TOPLICE.

Kaj so pripravili za vas to poletje v Sava Hotels & Resorts preverite tukaj.

Romantična ljubezen je vedno nekaj velikega in močnega. Živi v romanih in prav tako v realnem življenju, vendar moramo zanjo poskrbeti sami, zanjo se morata potruditi oba partnerja. In to ne le prve tri mesece, ko se ti zdi, da lebdiš nad oblaki, temveč ves čas, vsak dan, vsak trenutek partnerskega odnosa.

“Ni sonca brez svetlobe in ne človeka brez ljubezni in romantike.”

Wolfgang Goethe

Forum

Naši strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja

Poleg svetovanja na forumih, na portalu Med.Over.Net nudimo tudi video posvet s strokovnjaki – ePosvet.

Kategorije
Število tem
Zadnja dejavnost
164,460
30.03.2024 ob 10:27
296,866
11.05.2024 ob 12:25
112,987
11.05.2024 ob 09:58
Preberi več

Več novic

New Report

Close