Nepozabno doživetje

Tokrat smo se kot ekipa Med.Over.Net na skupno druženje v sklopu teambuildinga odpravili …

Tokrat smo se kot ekipa Med.Over.Net na skupno druženje odpravili v Pustolovski park Otočec, kjer smo se preizkusili v športno-adrenalinskih preizkušnjah med krošnjami dreves.

Narava kar kliče k preživljanju prostega časa zunaj in to je bila idealna prilika, da smo se na team-building odpravili nekam, kjer smo lahko združili prijetno s koristnim. Pustolovski park je bil preizkušnja tako naše fizične kot psihične pripravljenosti, hkrati pa tudi nepozabna uživancija.

kolaz-dozivetje

Celotni pustolovski park ima 4 težavnostne stopnje, in kakopak nas je prijazna inštruktorica Sara najprej napotila na začetek, na najlažji poligon. To pa se je potem samo stopnjevalo. “Uf, kako pa gremo tukaj čez?”, so bila pogosta vprašanja, ko smo se soočali z novo nalogo. Tako smo krepili svoje gibalne sposobnosti, kot tudi delo v skupini, sodelovanje in medsebojno pomoč.

sara-instruktorica-v-parku-napis

“Tale je pa zares težka” – te je opozoril tvoj predhodnik, ali pa: “Pazi na sredinsko vrv”, “Hodi po zunanjem delu”, “Opri se z obema rokama”, “Ne popuščaj!” Tako smo se spodbujali in motivirali drug drugega. In ko je nekomu uspelo, smo mu zaploskali, vriskali in se veselili z njim.

Ja, taki smo 🙂

pripava-pustolovski-park

Plezanje po mreži, med vrvmi, hoja po različnih mostovih, spust po jekleni vrvi so samo nekatere preizkušnje, ki zahtevajo kar nekaj spretnosti, gibčnosti in premišljenosti. Nekateri so bili bolj spretni, drugi manj, ampak na koncu je štelo samo veselje in smeh, ki sta nas spremljala vse od začetka do konca.

mreza

Vsi skupaj smo preživeli en res krasen dan, ki je pustil polno vtisov. Prijetno utrujeni smo zapustili Pustolovski park Otočec, kamor se zagotovo še vrnemo s svojimi družinami ali prijatelji.

Prioročamo vsem, tako mladim, starim, družinam, parom … Zagotovo bo to tudi za vas nepozabno doživetje!

Naši vtisi

JANIJani: “Fantastično in neponovljivo. Če ne bi bilo vas deklet, bi včasih že odnehal, pa si nisem upal. Pogum velja! Te pa zadane, in čutiš še nekaj dni, v bistvu niti ne vem kdaj bo popustil, ker boli čisto drugje kot ponavadi. Še najbolj zanimivo je to, da sem se že čisto na začetku pripenjal, kar za štos, na koncu pa brez gurtne še pogledal nisem okoli sebe.”

anjaAnja: “Adrenalinsko doživetje, ki je telo zaznamovalo s čutenjem mišic, za katere nisem  vedela, da so del mojega telesa. Odlična vadba za obvladovanje strahu, ko greš preko sebe in osvojiš adrenalinsko-pustolovsko dogodivščino. Zmagovalno in prijetno utrujena sem zaključila potovanje med drevesi – z občutkom, da je še tako zahtevna ovira premagljiva.”

andrejaAndreja: “Ko nam je inštruktorica nadela pasove, in smo dobili v roke karabine ter “čudne” pripomočke, sem vedela, zdaj gre zares. Počutila sem se, kot da sem na kakšni misiji, in vaje izpolnjevala, kolikor se je dalo uspešno. Včasih je bil to velik in nepremagljiv zalogaj, včasih sem bila vesela, da sem uspela priti brez napake. Še posebno mi je bilo všeč, ker smo delali v skupini in je vsak prejel informacije od predhodnika in jih podal naprej. Če komu kdaj ni šlo, so ga drugi člani tudi vzpodbujali. Zame nepozaben, vznemirljiv, prijeten in tudi fizično zelo aktiven dan. Priporočam.”

darjaDarja: “Preživeli smo en res super dan. Odlična družba, ki se je sprehajala med krošnjami dreves, pri tem neznansko uživala, se bodrila pri preizkušnjah in bila vesela za vsak posamični uspeh. Saj letimo! 🙂 Skupaj smo premagali prav vse ovire, tako da lahko na koncu rečem samo: skupaj zmoremo več!”

alesAleš: “Adrenalinski dan se je začel že zjutraj v službi, ko je bilo po hitrem postopku potrebno opraviti najnujnešja opravila, čeprav smo z mislimi že bili na Otočcu. Zame je bil to prvi službeni športni dan oz. danes popularno imenovan teambuilding, zaradi tega sem se ga še toliko bolj veselil. Popoldan v adrenalinskem parku je bil začinjen s polno smeha in začudenja, kako so lahko vaje, ki na prvi pogled ne delujejo nič posebnega, tako zanimive. Vsak od nas je imel svojo najtežjo oviro a vsi smo se v zdravem duhu zabavali in odšli nazaj proti Ljubljani polni navdušenja. Se še vrnemo!”

vojkaVojka: “Vroč petkov popoldan smo se podali v osenčen pustolovski park. Prijetno osebje nam je dalo potrebne napotke in nas prepustilo adrenalinskim užitkom v prijetnem gozdičku ob Krki, kjer smo se s sodelavci podali na poligon, se zbližali, navijali eden za drugega in si dajali spodbudo. Naredili smo nekaj koristnega za svoje telo, povezanost in sprostitev po napornem delovnem tednu. Toplo ga priporočam tudi drugim podjetjem, saj je sprejemljiv za vse starosti in idealen kraj za nadaljevanje kosila ali večerje v prijetnih okoliških restavracijah in počitek ob idilični Krki. Vsi zaposleni smo navdušeni in se bomo še vračali s svojimi družinami.”

gregorGregor: “Na Otočcu so nas sprejeli prijazno in simpatična vaditeljica nas je uvedla v pravila in zakonitosti parka. Potem se je začelo. Ne vem zakaj sem bil izbran, da bom vsako stvar poskusil prvi, morda zato, ker sem velik in na pogled neuničljiv. A je bilo zabavno in prijetno. Ne tako zelo adrenalinsko, bolj športno za tiste, ki nimamo kondicije. Pravi adrenalin se je začel šele, ko smo prišli na zadnjo Modro etapo, na kateri sem se večkrat počutil kot Indiana Jones. Na koncu se je vse končalo brez poškodb in popoldan smo zaključili v čudovitem ambientu neke pizzerije v vasi Otočec ob Krki.”

Več novic

New Report

Close