fbpx

Koronavirus

Koronavirus je v Sloveniji, tako kot po svetu, močno zaznamoval in spremenil vsakdanje življenje. Kako zelo, lahko vsak trenutek spremljate na forumu Koronavirus, v katerem sodeluje na tisoče ljudi, ki pišejo svoje zgodbe o tem, kako živijo in kaj se jim dogaja.

Vabimo vas tudi, da prebirate pomembne novice, obvestila in strokovne nasvete, ki jih zbiramo za vas.

Iz foruma Koronavirus

Več tem s foruma

Uporabni članki o koronavirusu:


NIJZ
Žurnal24
Gov.si

Klicni center za informacije o koronavirusu – 080 1404
Na brezplačni telefonski številki 080 1404 lahko dobite informacije vsak dan med 8. in 20. uro. Če kličete iz tujine, je klicni center dosegljiv na +386 1 478 7550

Lidija Bašič Jančar, vodja enote Študijsko-raziskovalnega centra za družino v Domžalah obvešča, da so na voljo za vse, ki bi potrebovali konkreten pogovor, svetovanje, nasvet, ki bi ga lahko opravili preko telefona.
V času stisk in kriz je še toliko bolj potrebno razmišljanje, da nam v takem stanju že krajši pogovor lahko veliko pomaga. Dosegljivi so na tel: 040 820-899.

Na Onkološkem inštitutu je vzpostavljena brezplačna telefonska številka 080 2900, na kateri lahko onkološki bolniki, ki se zdravijo na OI in svojci vsak dan od ponedeljka do petka od 8.30 do 15. ure dobijo informacije glede delovanja Onkološkega inštituta v času izrednih razmer – epidemije novega koronavirusa.