Avto.Over.Net

Avtomobilska zavarovanja

Odgovarjajo: strokovnjaki Zavarovalnice Triglav

Kako lahko prenesem bonus na svojega partnerja? Kaj naj storim v primeru prometne nesreče? Ali se lahko vozim s svojim vozilom, če mi je zavarovanje poteklo? Odgovore na ta in vsa druga vprašanja v zvezi z avtomobilskimi zavarovanji dobite na tem forumu.

strokovnjaki Zavarovalnice Triglav

ZavarovalnicaTriglav

zavarovanje za mladega voznika

Default avatar

triglav88

Imam en velik problem. Izpit imam že dolgo, ampak še nimam svojega avtomobila. Občasno vozim mamin avto ampak zelo redko. Mlada voznica sem do 21.leta. Mami ima avto zavarovan pri Triglavu. Jaz pa moram narediti še varno vožnjo in me zanima ali moram vseeno dati mamin avto zavarovati za mladega voznika da lahko grem na varno vožnjo, četudi ga vozim zelo zelo poredko, ker se največkrat ona vozi z njim. In zato me skrbi glede zavarovanja :(
Default avatar

Bruno

Pozdravljeni!
Nisem čisto dobro razumel,kaj želite.V primeru,da ste naredili vozniški izpit pred več kot tremi leti,niste več mladi voznik,ter vam katerega koli vozila ki ga vozite, ni potrebno zavarovati z doplačilom za mladega voznika.
Če pa je vozilo kasko,potem pa mora biti tudi polica kasko zavarovanja temu primerno sestavljena,saj bi bilo v primeru povzročitve nesreče po krivdi mladega voznika potrebno plačati 20% škode.

toliko,upam da ste zvedeli,kar ste želeli.
Lepo vas pozdravljam,Bruno
**************************************
B&M Zavarovalna pisarna
Bruno Šneberger s.p.
Kermaunerjeva 17,1000 LJ
tel. 051/625-611
e-mail:[email protected]