Forum.Over.Net

Mladi, ljubezen in spolnost

Ljubljana-Trzin

Default avatar

Gorazd

Živjo !

Imam eno vprašanje, če je morda kdo iz Ljubljane ali okolice mi bo sigurno znal odgovoriti. Koliko je Trzin oddaljen od Ljubljane približno, ter kako je z prometnimi povezavami? Ali vozi avtobus do tja ali morda vlak, ter na koliko časa? Jaz namreč nisem iz teh koncev, moram pa nujno vedeti.

Hvala vsakomur za odgovor.

Lep dan želim.
Default avatar

Zzzz

primestn bus pele vsakih 15 min, za vlak ne vem...je pa od trzina do lj-bezigrad cca. 9km po crnuski obvoznci al pa skoz crnuce....
za bus glej klele:
Default avatar

anca21

Trzin je le nekaj kilometrov ven iz ljubljane, najbolš da gres na vlak (lj.-Kamnik), ki gre skoraj vsako uro in 15 minut. Pozanimaj se na železniški v ljubljani. Lahko pa greš tudi na avtobus, ta pa je malo bolj poredko, vozi pa Kam- Bus, pozanimaš se seveda na glavni Avtobusni postaji, lahko kar tam, kjer kupiš vozovnico, pa ti povejo, s katerega parkinga gre bus, pol se pa bliz šoferja vsedeš pa ga prosiš, da ti pove, kje moraš dol. Zmer so zelo prijazni, tak da kar brez panike.
Default avatar

rak

Vlak je vsako uro 15 čez polno uro (od devetih zjuraj do osmih zvečer), jutranji odhodi so pa ob 5.40, 6.40 in 7.13. V konicah med šolskim letom so še trije dodatni vlaki, ob 13.38, 14.38 in 15.38. Sicer pa so v Trzinu 3 železniške postaje; Trzin industrijska cona, Trzin Mlake in Trzin. Vsi vlaki ustavijo na vseh treh postajah, vozovnica do ind. cone ali Mlak stane 235 SIT, do Trzina pa 340 SIT. Vozijo pa le od ponedeljka do petka, od sobotah, nedeljah in praznikih tam ni nobenega vlaka. Vožnja pa traja 15 do 20 minut.

Lep pozdrav,
Tilen
Default avatar

Sosed

Vlak gre enkrat na uro, v špicah pa dvakrat. Sobote, nedelje in praznike nič.

Avtobusov imaš pa čudo - kar naprej letijo. V glavnem KAM-BUS, pa tudi kakšen drugi. Samo pazi in vprašaj, kajti nekateri grejo do Domžal po Šmartinski pa skozi Šentjakob in ne skozi Črnuče in Trzin.

Srečno, Kekec!