Mladi, ljubezen in spolnost

Odgovarjajo: Psihološka pomoč mladim, dipl. psiholog

moj zahaja v kupleraj

Default avatar
Nimam navade pisati in se ne znam obnašati po teh forumih-kot jim pravite. A imam res problem. Sem študentka živim pri starših, ki so strogi. Imam tipa, ki me ima rad.Ima pa eno napako, rad bi sexal vsaj enkrat na teden. Jaz pa mu kar tako ne dam, pelje me na večerjo, potem še na kaki dve pijački, in če sem dobre volje potem še v motel na sex. Mislim, da je to pošteno. Sedaj pa je padlo kot strela iz jasnega. Kolegica mi je zaupala, da ga je videla, da hodi k neki njeni znanki, ki daje to stvar za denar. Prijela sem ga zelo na trdo in mi je priznal da je to res. In vzrok. Cena. Ima me rad, zelo rabi sex in mi je zvest. Čeprav ima veliko plačo, pravi, da ga sex z mano stane veliko (večerja 15-20 tisočakov, motel 12.000, pijačke 3000, darilce 4000, torej na eno naše srečanje (enkrat na teden) skoraj 30-40 jurjev, na mesec preko sto čukov ob ta malem, rada grem z njim tudi čez vikend, takrat ne sexva samo kosilo in izlet.
In kurbica 30 EUROV na uro, pravi da ne komplicira in lahko tudi dve uri, če ima čas. Pravi, da je super in da res uživa, saj jo naskoči dvakrat do trikrat - jaz ne dovolim več kot enkrat.
Sedaj mi nič več jasno, a je glup on al pa je z mano kaj narobe, kar pa ne verjamem, saj sem na faksu med ta boljšimi in kolgice isto postopajo s tipi.
Nasvet, ne vem kaj rabim, mogoče vaše mnenje....
Default avatar
potrebujes psihiatra!!!
Default avatar
Manca, ce to kar si napisala ni hec, potem po moje potrebujes psihiatra!!!
Default avatar
Zakaj pa jaz, saj sem mu zvesta, ga mogoče potrebuje moj tip, saj on hodi v kupleraj in še naklada da to zato, ker nima dovolj keša zame, varati pa me noče, sex pa rabi, mislim da je tip res zrel za v polje...
Default avatar
Zakaj si pa sploh se z njim, ce te vara? A ni to mau mim?
Prav zanima me koliko kolegic fante tkole obraca z vecerjami. Sicer je res, da je fajn si kej privoscita, se posebej ce ma dovolj denarja, vendar pa bi mu bila lahko tudi ti veckrat na razpolago, ga morda kdaj presenetila.
Zakaj pa ob vikendih ni akcije?
Default avatar
Živijo!

Ko sem prebrala tvoje pismo mi je skoraj postalo slabo. Hudo, da danes obstajajo taki odnosi med dvema, ki sta zaljubljena. Nimaš ti občutka, da si kot cipa? Saj veš, najprej ti plača večerjo, potem darilo, pa pijačo, pa motel ... Ja, kje pa je vajina ljubezen in sex, ki je nujen del vsake ljubezni? Pa kaj si ti ne želiš svojega fanta? Pa kaj ga imaš samo za darila, hrano in pijačo? Meni se kar smiliš!!
Default avatar
Sorry, ampak iz tega, kar sem prebrala, je samo dovolj pameten, da je izbral več sexa za manj denarja. Rada ga pa tako nimata ne ena ne druga. Ko bo pa spoznal pravo, bosta pa obe brez keša.

Lp, Yo
Default avatar
Se lahko kdo skupaj z mano v zboru zadere "provokacijaaaaa"? :)

lp, ddot.
Default avatar
No ti si pa res zadela, privoščim jima, da bi to ugotovil že nocoj, si dobil dobro punco in lepo sexal iz potrebe ne za keš, saj se mi tip res smili, ti manca pa si ena navadna izkoriščevalska koza, ki meče grdo luč na ženske, nisi vredna tipa, dobro je rekel tobi, pojdi k phihiatru
Default avatar
Ne vem, saj jaz bi več sexala pa enostavno ne vem zakaj bi, mama me vedno uči, da vera pravi, da je sex samo za razvoj človekove vrste, ne smemo pa sexati kar tako. Mislim, da se je oče dosti jezil na mamo, ker mu ni hotela dati, ponavadi je bil pri njiju sex takoj po očetovi plači, ko je mama rabila denar za nakup kake nove obleke ali kaj takega. Res ne vidim nič slabega, če se tipi malo potrudijo za nas, a se kdo strinja z mano
Default avatar
provokacija?


hja vseeno, koliko ti pa on zaračuna, če ti v sexu slučajno uživaš?
Default avatar
Zakaj bi mi pa zaračunal, saj nekako uživam, ker se res trudi, še v filmu ne vidim tako in ko poslušam kolegice, ki jamrajo, kako hitro pride tipom, pol pa se obrnejo in zaspijo bi bile mojga zelo vesele, dejstvo je da jaz dam njemu ne on meni, zato je to njegov strošek, se ti ne zdi?
Default avatar
Ja, sej, najbrž mu ob kozi res ne more hitro priti ;-)
Sicer pa, da se tipi trudijo, to je že prav, ampak samo, če se ženska tudi. Če pa je posredi denar... ja, pol si pa... ne bom rekla, ker si očitno verna, pa bi te lahko zmotilo v tvoji brezmadežnosti. Samo, kolikor jaz vem, nobena vera ne uči, da se sexa za denar (mimogrede, med drugim sem študirala tudi teologijo).

Lp, Yo
Default avatar
Saj ne sexam za denar, on mi nič ne plača, rabim samo malo pozornosti, saj vendar nisem cipa, da bi kar tako šla z njim opravila in šla domov. To delajo cipice k katerim on hodi, pa menda dobi tam še kikirikije pa viski - neko dobro znamko, kaj bi še rad za 40 evrov, menda zlato uro ali kaj...
Default avatar
Draga Manca!

Po moje bi bilo res najbolje, če obiščeš psihiatra.
Default avatar
Drugič si izmisli kako bolj verjetno štorijo, da mi je vsaj ne bo žal prebrati
Od vsega me najbolj razpi2di to, da sem celo prebral to bedastočo.
BTW. Strokovno pomoč potrebuješ pa če je to kar si napisala res ali pa če ni
Default avatar
Draga Manca. žal je tako da je le del resnice v tem, da je seks samo za razvoj človekove vrste. resnica je ta, da je seks tudi za duhovni razvoj saj je spolna energija zelo močna in te duhovno širi zavest.
in žal so te narobe naučili. in kakor je videti, da misliš da je seks samo zato da dobiš kaj materialnega denimo oblekco. žal si s takim odnosom samo koplješ jamo.
Nikakor pa ni prav da te fant vara in bi bilo dobro da ga pustiš
Default avatar
svet se ne vrti samo okoli tebe, manca!
Default avatar
Zgodba je res nekam čudana in kar ne morem verjeti, zakaj bi tip hodil k Manci, če drugod dobi boljšo uslugo, pa še ceneje.
Default avatar
hahahaha, kaj nej rečem? Manca alias en tip k mu je dolgcas in se zdej sladko smeje ob vseh izjavah >:)
vsekakor draga manca/nekdo potrebujes en posvet pr gospodu dr.Ruglju.

Moderatorji

Psihološka pomoč mladim , dipl. psiholog
Psihološka pomoč mladim