Izgorelost

Odgovarjajo: mag. Uroš Drčić, transakcijski analitik - psihoterapevt

bachove kapljice

Default avatar

pozdravček

Saj ne vem, če sem na pravem forumu...

Pred dnevi sva bili z mami v trgovini, kjer nama je prodajalka pokazala celo zbirko bachovih (upam, da se tako napiše) kapljic. Veliko številk je bilo namenjenih tudi pomiritvi. Sedaj me pa zanima, ali mislite, da dejansko učinkujejo, ali gre morebiti za placebo efekt?
Kaj svetujete človeku za pomiritev?
pozdravček
Default avatar

misa komar

Pozdravljena,

Bachovih kapljic ne poznam, slišala pa sem že zanje. Osebno menim, da najbrz ucinkujejo - ce so resnicno originalne. Pazite se raznoraznih ponaredkov, izdelkov, ki so podobni ali pravijo da so enaki, a imajo v sebi zelo slabo ucinkovino.

Za pomiritev so dobri vsi izdelki iz valerijane (baldrijanove kapljice, persen, valeriana officinalis,...), potem kamilica, metin čaj, pepermint, melisa, med,....in seveda osebno verjamem v Cellfood kapljice, saj tudi ze nekaj Slovencev uziva Cellfood in povedo, da vpliva na njihovo pocutje, mirne zivce, boljso koncentracijo in tako splosno boljse psihicno pocutje.

Odlocite se za en izdelek, ne takoj obupati, ker so nasi mozgani tisti organ, ki rabi kar nekaj casa, da se ustali in tako umiri. Samo pomirjevala (mamila) vplivajo takoj, a imajo veliko stranskih ucinkov, zasvojenost,....

lp m

Moderatorji

mag. Uroš Drčić , transakcijski analitik - psihoterapevt
Uroš Drčić