Med.Over.Net

Estetska in plastična kirurgija

TETOVAŽA-PROSIM POMOČ

Default avatar

presta

Pozdravljeni!
Tole isto vprašanje sem poslala že pred več kot enim letom in ne jaz ne tisti za mano nismo dobili odgovora, zato vas še enkrat naprošam za pomoč in ponovno pošiljam:


Tudi mene že dalj časa spremlja (15 let) tetovaža. Pravzaprav so tri, ki bi se jih rada znebila.Ko sem bila mlajša me,kot marsikoga, niso motile. Zdaj pri 30 letih pa me zelo motijo, ker niso umetniško delo, ampak nekaj kar tako. Pred leti sem že bila v nekem studiu, kjer so mi lasersko poskušali odstraniti tetovažo.Priti bi morala večkrat, vendar mi ni finančno zneslo, ker je že takrat bila ena terapija (1ura) deset jurjev,sedaj 40€.Sedaj pa sem trdno odločena da gre to stran in prosim za pomoč.Kateri način bi bil pravi? Koliko bi sedaj to stalo? Na eni roki je velikost 1x2cm(črki). Druga je 1x1cm(križec) in tretja tetovaža je velika 6x2sm(samo obris, kot kost).Narejeno je bilo doma z sukancem, šivanko in tinto.
Hvala in lp

Upam, da tokrat bo kakšen odgovor, ki vem da bo marsikateremu v veliko pomoč.
HVALA
Default avatar

k.bozikov

pozdravljeni,

Odstranjevanje tetovaž je najbolje poiskusiti z laserji, kar počno dermatologi. V skrajni sili je možen tudi izrez tetovaže, kar je zelo radikalen poseg in pušča velike brazgotine, ki so bolj opazne od tatooja. Poiščite torej laserski center, kjer imajo ne samo eno vrsto laserja, temveč več vrst, saj lahko samo v takšnem centru uporabijo laser, ki je najprimernejši. Kljub temu so rezultati nepredvidljivi.
********************************
Doc. dr. Krešimir Božikov, dr. med.
specialist plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije
http://www.bozikov.com
https://www.facebook.com/KlinikaBozikov/
Default avatar

presta

Spoštovani,
hvala za odgovor , čeprav, priznam sem mislila da bo v vašem odgovoru rešitev zame in ostale:-)
Hvala in lep pozdrav