Forum.Over.Net

Mladi, ljubezen in spolnost

Mladi se srečujejo s številnimi mladostniškimi težavami. Problemi s starši, neuslišana ljubezen, odnos s fantom/dekletom, dileme v spolnosti, nezaželena nosečnost, telesni razvoj in drugo lahko mlade ohromi. Na tem forumu se lahko posvetujete med seboj ali vprašate za nasvet.

Moderator: Matjaž P. (jwslo)

Nočno znojenje

Default avatar

Matjaž

Pozdravljeni,

Imam vprašanje: Ali se tudi vam zgodi, da se ponoči ali pa zjutraj zbudite preznojeni po celem telesu? V poletnem času spim v kratki pižami in skoraj brez odeje. Je pretirano nočno znojenje znak kakšne bolezni?

Hvala,
Matjaž
Default avatar

MihaX

Jaz spim brez pižame,pa se potim :)
Default avatar

Aligator

Po mojem je bolj znamenje velike vlage v zraku.
Default avatar

Andrea

V obdobju, ko sem se vsak večer intenzivno ukvarjala s športom, sem se ponoči grozno znojila. Zdaj ko vadim samo še 1-2x tedensko se ne znojim več.

Lep pozdrav.

Andrea
Default avatar

Liftmaster

Hmm, jaz se s športom tudi ful ukvarjam pa nič ne švicam ponoči - razen če so posredi kakšne druge aktivnosti v postelji ;) Pa vedno spim v boxarcah ne glede na letni čas.
Default avatar

G

Obvezno boxarce ja .. kak je to fajn, ko je free as a bird :P
Default avatar

Liftmaster

Ja sure, drugač pa so dobre tud oprijete boxarce.
Default avatar

Jani

Najbolj luštno je pa brez vsega. Kar se pa tiče potenja, jaz se potim že ko samo pomislim na delo :)
Default avatar

Maja

HVALA za odgovore :) Zanimivo,...

Sem pa malo povprasal tudi doma, ce je slucajno kaj narobe! Pa pravi oci, da se vcasih poti tako, da mora pižamo zamnjat kar sredi noci :))

Tako, da sem znojenje podedoval :))

lp
matjaz
Default avatar

G

Matjaz aka Maja ;))) ..

Mislim, da to ni lih v genih a? ;)))

Jst se tud jebeno velik potim .. ko bi migno pa sn ze moker. Ce pa mal pomigam pa tak sploh :) Rit mam takoj mokro .. verjetn se zarad dlak .. vcas se pocutim, ko neka cudna zvau :))))
Default avatar

G

Oprijete so dobre za podnev .. k je vse mal bolj kompaktno pa janez ne riba tolk in se drgne. Ce nosim tiste loosy boxarce mi skace sem pa tja pa se mi vzburi in me moti .. recimo pri hoji. Takrat so res najboljse oprijete.
Default avatar

Andrea

Matjaž,

Preberi odgovor na forumu Družinska medicina pod naslovom: potenje.
Default avatar

nora krava

Jaz spim čez celo leto brez pižame, pa se vseeno potim. Vsaj poleti, no. To je normalno. Če bi pa v kaki pižami spala, bi me pa skurlo. Še posebej, ko se k meni stisne moj dragi :)