Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

Pelješac- privat- izkušnje

Default avatar
Kot pove naslov, sprašujem tiste, ki so bili na Pelješcu v apartmajih.

Zanimajo me vaše izkušnje z manjšimi kraji (poleg Orebiča me zanima Trpanj, Drače, Janjina in drugi na južni strani..., več ne poznam).

Potrebujemo samo majhno plažo s peskom in senco. Pravzaprav niti ne polagam kakšne velike pozornosti na opremljenost apartmaja, bolj mi je pomembna plaža brez skal za otroka, zabave ne rabim (grem počivat), gostiln tudi ne.

Zato sprašujem po manjših krajih. Če ima kdo pozitivne izkušnje, prosim tudi za kakšen link.
Default avatar
Pozdravljeni!

Midva sva bila že večkrat na Pelješcu in vedno bivala v kampu Adriatic Mokalo Orebič. To je kamp in apartmaji 4 ****. Imajo lastno plažo in več igral za otroke. Iz centra Orebič je oddaljen par kilometrov.Imajo tudi gostilno. Je sanjsko. Midva sva šla prvič kar tako, se bova ustavla, kjer nama bo všeč. Potem pa sva se vedno vračala tja. Apartmaje in kamp vodi družina Mikulič, ki je zelo prijazna in ustrežljiva. Plaža je peščena. Vse je zelo urejeno. Aparmaji pa so par metrov od morja. Primerno je tudi za potapljanje. Cene imate na internetni strani. Midva se bova še vedno vrača k njim. Splača se pogledat. Je popolni mir za počitek.
Internetni naslov strani je: www.adriatic-mikulic.hr

Lep pozdrav
Default avatar
Hvala.
Default avatar
Pozdravljeni!

Zelo simpatičen kraj je tudi Lovište na Pelješacu. Miren, celo avtomobilov ni, lahko se mirno sprehajaš po mestecu v kopalkah, otroci se igrajo kar na ulicah, obratuje majhna trgovinica, ob sredah je "ples". No vsaj pred nekaj leti je bilo tako, upam, da je še vedno, ker je bilo res prijetno in primerno za pravi oddih!

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net