Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

naj turistična agencija

Default avatar
če ste gledali trenja - ste ugotovili - da kričanje predstavnika intelekte ne bo rešilo ničesar. še manmj slovencev in slovenk bo potovalo preko agencij. dokler bodo agencije porabile več časa za zavračanje pritožb, kot pa reševanje ne bo sprememb.

večini agencij predsatvlja turist številko in dobiček - zato se sploh ne trudijo da bi ponudile nadstandard za standardno ceno. nadtandard je pri slovenskih turističnih agencijah reskost
podstandard pa standard. kaj potem če se gosta namesti v luknjo namesto v dober hotel, kaj potem če slike v prospektih nikoli ne pokažejo severne strani hotelov, kjer so kontejnerji, mačke in kakšna podgana.kaj potem če se turista nategne - saj turist ne more nategniti turistične agencije. ko enkrat plača dobi kar dobi. tudi kakšen let zamudi ali pa kot pri nizkoce novnih letalskih prevoznikih /ryanair in easy jet / reklamacij nikoli ne rešijo. kličite odzivnik po mednarodni tarifi. teh zgodb je veliko, in vsa čast nevladni organizaciji zveza potrošnikov slovenije , da preverja kvaliteto turističnih aranžmajev slovenskih turističnih agencij.

za vsako rezervacijo / razen za karte / rabijo pol ure , za to zaračunajo 3 jurje, pa še voučerja ne znajo pravilno napisati. kot se mi je lani pri iliriki zgodilo. nato pa še naderejo.

od zgodbe z iliriko naprej sem sam svoja turistična agencija
Default avatar
jaz zaenkrat še nisem imel kakih neprijetnosti z agencijami. Je pa res, da me vse bolj mika, da bi enkrat šel na počitnice v vsaj deloma solo varianti, samo nisem ravno taka duša za to, tako da bo potrebno enkrat tvegati in se odpraviti na pot.

so pa letos starši prvič imeli neke lažje neprijetnosti za agencijo in sicer z agencijo Dober dan; 1 dan prehitro prišli na cilj, noben od agencije jih ni povohal, navodila za povratek napisana na roko na en list papirja dan pred odhodom - poleg tega so bila navodila napačna, avtobus s pokvarjeno klimo...

intelekta me verjetno ne bo videla prav kmalu, ker nimajo destinacij, ki bi bile na mojem top 5 seznamu, z iliriko sem do sedaj dobro posloval.
Default avatar
lordwales napisal:

> kot sem povedal je v lastni režiji ceneje !


Mi lahko to razložiš zakaj je ceneje?

- nekomu se pač ne da iskat po oglasih, netu.... najnižje cen prevoza, nastanitve
- mogoče je kdo na letališču zgubljen, se ne znajde - bolje če ga kdo pričaka
- želi predstavnika v kraju kjer letuje da se obrne na njega

Jaz NIKOLI ne potujem v lastni režiji, saj grem na dopust ne pa se sekirat kako bom prišel do hotela, kje je hotel, ali bom sploh dobil sobo....
Drugič ša se obrni na kakšne boljše agencije pa bo vse OK.
Default avatar
najmanj 3 jurje manj prijava

če bi karkoli reterviral preko ideal turista bi zgubil vse

Zadnja sprememba (05-07-05 17:52)
Default avatar
če pa šparaš za dopust potem pa res ni tebi rešitve...
3000 pa ni nek velik denar, če ti dobro svetujejo za dopust, ali?
Default avatar
predno grem pisat literaturo / če me je že dež pregnal tako zgodaj za računalnik / nekaj pojasnil

zakaj plačevati več če lahko manj

3 jurje ni veliko , a znjimi sen si večraj v novi gorici lahko privoščil bazen / 700 sit / , vlak / 950 sit / in / 1000 sit / za nakupe ! domov sem prinesel 30 dek štrudlja 3 jogurte ! in še nisem porabil 3 jurje !

mislim da sem bil razumljiv , tudristične agencije pa svetujejo le kam pod pogodbo se podpisati ! tudi ko sem bil v agenciji več kot pol ure še ni bilo nobenih odgovorov

saj veste kako poteka - pokličeš tja kjer bil rad bil in v nekaj minutah je rezervirano , ko prideš recimo v dolensjke toplice se še eno uro lahko sprehajaš po mestu in ko prideš do sobe je potrebnih samo nekaj minut !

kaj mi tukaj lahko pomaga agencija ! saj si mnoge še same sebi ne morejo pomagat ! njim je najlažje vzeti denar a za to !

za to potejte v lastni režiji !

Zadnja sprememba (05-07-05 18:02)
Default avatar
kdo se tukaj pogovarja o Dolenjskih toplicah?
Pogovarjamo se o tujini in ptovanju v lastni režiji

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net