Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

ZOO safari-Verona

Default avatar

loyd::trv

Med prvomajskimi prazniki ga imamo namen obiskati .Zanimajo me vaši vtisi in ali je primerno za predšolske otroke
Default avatar

luka::trv

Primerno od 0 do 100 let!!!
Res lep izlet.....čisto čisto zraven pa imate nato še klasičen živalski vrt ki je tudi zelo lep...in če se prav spomnim se splača kupiti obe karti hkrati tako da stane precej manj.
Default avatar

barbara::trv

.. nam ni bil preveč všeč ... bili smo julija in je bilo vroče .. živali so se skrivale v senci in jih ni bilo na spregled ... mogoče če greste (zgodaj) zjutraj ... ko so živali še bol aktivne ...

navadni ZOO pa je bil precej zanemarjen ... živali v vodi ... niso imele vode oz. so bile v nekih zelenih mlakah ... prav bljak vse skupaj ... ta ZOO j eful majhen in se skrije pred ljubljanskim ... ima pa en lep predel z dinozauri ... maketami v naravnih velikostih ... nam je bilo to kar všeč ko dejansko vidiš kako veliki so bili dinozauri ...

skratka ... če ste se namenili tja upam da boste imeli lepšo izkušnjo kot smo jo imeli mi :)

B.
Default avatar

Enzyme_X::trv

Jest sem bil tam pred vec kot desetimi leti (takrat sem bil star mal cez deset let, sestra pa se 3 man) in nad safarijem sem bil navdusen (sestra tudi). Mi je blo ful dozivetje se tko med zivalmi z avtom pelat, jih tok od blizu dozivet. Pa ko smo mel 15min zastoja k se antilope niso hotle s ceste spravt.
Bil sem pa tut v ZOO in se mi je tut zdel fajn (se mi je takrat zdel bols kot nas ljubljanski. se pa ne more primerjat s kaksnim v npr. Muncehenu).
Kot ze receno je tega ze kr neki let, tko da ne morm rec kaksna je zdej situacija (na slabs verjetn ni slo, prej obratno).
Default avatar

luka::trv

barbara ne vem kje ste bili in kakšna so tvoja merila....ampak očitno zelo različna od mojih
Edino kar se lahko strinjam je da v veliki poletni vročini ne morejo prisiliti živali da bi se zadrževale na soncu zato ker jih morajo turisti slikati. Spomladi je vsekakor najbolj primeren čas za to...sama sem bila večkrat...in vedno zadovoljna.
Default avatar

maja::trv

Kje pri Veroni pa je ta ZOO ? In kolikšne so vstopnine ?
Default avatar

barbara::trv

ja mogoče so moja merila res mal čudna ... sem vidla že res kar nekaj ZOO-jev .. med drugim tisti pravi brez ograje ko se sprehajaš med živalmi (ne voziš) .. tudi najbol divjimi ... v singapurju ... pa nočni safari .. kjer so živali res AKTIVNE ...

tu pa so ležale .. bile naveličane vseh teh avtomobilskih kolon ki so se vile čez 'njihova ozemlja' .. in jim čisto nič ne zamerim :))) tudi jaz bi se verjetno obnašala v njihovem primeru podobno :)

sej zato pa sem napisala ... upam da bojo imeli lepšo izkušnjo kot smo jo imeli mi .. in tudi morebitni vzrok našega razočaranja sem napisala .. vročina ...


... jasno pa je da ima vsak svoje oči .. svoja pričakovanja in svoja merila :) .. in lepo da ste vi odšli od tam zadovoljni :)

lep dan,

B.
Default avatar

Mojcej::trv

Pozdravljeni!

Jaz imam podobne vtise kot barbara. Bili smo julija, bilo je vroče.
Celoten ZOO se nam ni zdel nekaj posebnega (tudi otrokom ne) in navaden živalski vrt se nam je zdel zelo zanemarjen. Ne morem pomagati, tako smo ga občutili mi.
Lep dan....

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net