Starševstvo in vzgoja

Odgovarjajo: mag. Nataša Durjava, EAGT geštalt izkustvena psihoterapevtka • prof. Andreja Vukmir, spec. zakonske in družinske terapije • Mirjana Frankovič, transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj

novi družinski član in plačilo vrtca

Default avatar
Dobro jutro!

Maja 2004 dobimo dojenčka (upam vse OK). Ker te dni izpolnjujem vlogo za znižano plačilo vrtca za tastarejšo hči me zanima, ali nam bo novi družinski član že v letu 2004 "znižal" plačilo vrtca ali ne ? Ker sedaj pač dajemo podatke o dohodkih iz leta 2002 in sodelavka pravi, da se najbrž upoštevajo družinski člani v letu 2002. Kaj to pomeni, da se nam bo dojenček pri plačilu vrtca upošteval šele leta 2006 (ko bo tastarejša že ven iz vrtca)?

Hvala za odgovore in lepo nedeljo vsem skupaj. Mima
Default avatar
Ko dobis izpisek iz rojstne knjige za dojencka ga odneses v upravo vrtca in ze naslednji mesec znizajo placilo za en razred.
Default avatar
Hvala za expres odgovor in predvsem za dobre novice!
LP Mima
Default avatar
Živjo!
Plačilo ti znižajo v primeru, da z novim družinskim članom padeš en razred nižje, kar pa ni vedno nujno. Pri nas smo hvalabogu, šli iz četrtega v tretji razred.
Upam, da boste šli dol.
Default avatar
Z rojstnim listom greš na občino, kjer ste oddali vlogo za znižano plačilo in tam pripišejo dodatek k vlogi, ter izračunajo novo povprečje.

Moderatorji

mag. Nataša Durjava , EAGT geštalt izkustvena psihoterapevtka
durjavaN
prof. Andreja Vukmir , spec. zakonske in družinske terapije
Zavod Pogled
Mirjana Frankovič , transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj
MirjanaFrankovic