Forum.Over.Net

Ženski in Moški čvek

prekomerno znojenje

Default avatar

poldika

Imam eno veliko težavo!
In sicer.stara sem 17 let in se zelo znojim. Največ po pazduho. Ko se stuširam, sem kar hitro spet cela mokra,čeprav ne počnem nič!
Tuširam se najmanj enkrat na dan in uporabljam različne deodorante!
Ali kdo ve, kaj naj naredim,da vsaj malo preprečim znojenje, saj je znoj zelo neprijetnega vonja in me je stram, saj menim,da ostali mislijo,da se ne umivam!
Hvala!
Default avatar

Asya

Pomoje ti lahko dermatolog pomaga.
Default avatar

Klu

To je morda hiperhidroza, zdravila zanjo pa so žal vsa bolj ekstremna. Naj te ne bo sram, saj na to ne moreš vplivati, poleg tega pa znojenje odvaja strupe iz telesa.
Default avatar

sij-12

Tud jaz sem mela te težave pa sem šla v DM kupit stick (triple dry) mislm da se tko napiše pa je blo bolš tm piše da se ga uporablja samo 3x na teden, ampak jaz ga uporabljam vsak dan zvečer ko se stuširam se namažem pa še zjutraj predem grem v službo. Probi!
Default avatar

Čenča

Verjetno ne piše kar v tri dni da se uporablja samo 3xtedensko. Si pomislila na nevarnost za raka dojk?
Default avatar

še enaaa

Tudi jaz se nenormalno znojim. pa me lahko zebe ko cucka ampak pod pazduho se bom še vedno znojila, da bo kar teklo od mene.

jaz si za kake uradne al pa slavnostne zadeve kupujem tiste vložke ki se prilepijo na majčko pod pazduho da vsaj malo oblažim vso stvar. drugače pa pač gledam kaj oblečem 8bele cunje, pisane, kjer se ne opazi znoj takoj)
Je pa res da odpadejo vse moje najljubše majčke.
Sem že spraševala zdravnico pa je rekla, da naj bom vesela, sej tako telo odvaja strupe in je znojenje zdravo.
Default avatar

ANA

Poskusi še deodorant v kamnu Bekra - mineral, na katerem meddrugim piše "klinično testiran naravni mineralni deodorant, ki do 24 ur zanesljivo preprečuje tudi najtrdovratneši telesni vonj." Pri meni deluje, kupila pa sem ga v Sanolaborju v Ljubljani. Mogoče ga prodajajo tudi v lekarnah. Pa še to, ker je naraven, ni nevaren za raka.
Srečno! Ana
Default avatar

Sašenka

Poskusi z deodorantom Hidrofugal. Dobiš ga samo v Mullerju. Uporabljaš ga isto kot Triple Dry. Meni Triple Dry ni vedno prijel, Hidrofugal forte pa mi ni še nikoli zatajil.

Zdaj vsaj lahko sproščeno oblečem barvaste majčke in srajčke.