Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

kje ste že bili?

Default avatar

lejla

Mene pa malo zanima kaj vse ste v življenju že prepotovali. Ste obiskali kakšne bolj eksotične kraje? Kako vam je bilo všeč?Oziroma kam bi zelko radi odpotovali oziroma si želite, da bi šli?

lp
Sorodne vsebine:
Default avatar

angelika

Grčija, Tunizija, Sicilija, Bolgarija, celotna Hrvaška obala (z jahto), letos greva še v Francijo, rada bi pa šla še na Korziko in Sardinijo, pa Dubai, pa še kaj bi se našlo...mogoče Skandinavija.
Bilo pa je povsod zelo lepo, razen v Tuniziji, pa še to samo zato, ker so ljudje absolutno prevsiljivi, pa skoraj so naju oropali pri belem dnevu, kar pa se tiče hotelov, izletov, postrežbe pa brez pripomb. Najlepše pa je bilo na Siciliji in na Krfu!
Default avatar

#v

Amsterdam...bi pasal na vsake toliko in pa London. zakaj? odklop, zur, skuliran folk...
nacrti v bodoce? jih ne zmanjka! cel svet! :)
Default avatar

Smokva

Midva sva bila v Turčiji, Grčiji, Franciji, Španiji, Nemčiji, Italiji (Rim, Neapelj, Firence, Kalabrija itd.) in London.
Default avatar

kika

Zelo rada potujem, najraje za avtom, če je predaleč pa tudi z avionom (čeprav nerada). Ne vem če ima smisel, da pišem kje vse sem že bila. Se mi zdi kot brezvezno hvaljenje. Bila sem že marsikje.
Default avatar

Sunny*

Italija, Francija, Španija, Grčija, bi pa pasala kakšna Bora, Bora,Cookovi otočki, Fiži, Tahiti...
Default avatar

kika

Sem pozabila povedat kam bi rada šla. Rusija še posebno Sibirija in Kamčatka. Pa da bi imela 2 meseca časa, sama brez agencije, čista pustolovščina. Druga bolj enostavna varianta je pa Islandija. Ležanje na plažni ni moj stil, se naveličam že po 1 dnevu (izgubljanje časa), pa še škodljivo je.
Default avatar

NT

Kika,Kamčatka je krasna. Problem je samo, ker je tam precej drago - edino prevozno sredstvo (realno) so helikopterji in čolni. Drugačepa je tam cel kup vulkanov, gejzirov in podobnega. Posebej znamenita jeWalley of Geyseres, cela dolina olna gejzirjev, žveplenih vrelcev in podobnega.

Pa prekajeni lososi - mljac. Nekaj drugega, kot je tisto kar uvažajo iz skandinavije in prodajajo kot prekajen losos. Trd, temno rdeč, božanski...
Default avatar

kika

Jaz ful obužujem prekajenega lososa, pa slane suhe ribe tako fino pašejo zraven piva. Sva jih z dopusta privlekla celo ozimnico, pa so nama kar hitro pošle.
Default avatar

NT

Ja, ampak poanta je, da poskusi lososa s Kamčatke. Skandinavski je čisto mehak, svetlo rdeč, ruski je pa bistveno trši, zato se lepše reže in okus je bolj poln. in barve je vijolčne
Default avatar

kika

Ja bom pa res morala na Kamčatko, sam letos sem že malo pozna, dopust smo že pokurli.
Default avatar

Mojca

Nemčija, Avstriija, Hrvaška, Italija, Francija, Grčija, Madžarska, Španija, Kanada( Toronto, Niagara Falls), ZDA( NY),.

Želje, pred seboj imam vse v zvezi z Cookovimi otoki. Mogoče bo šla ta zadeva skoz :)))))))))

Mojca
Default avatar

Barbara B.

....Avstrija, Italija, Hrvaška....tukaj veliko mest in vasic in povsod je blo fajn, nimam slabih izkušenj.

Potem Malta, Pariz, Budimpešta, Praga, Blatno jezero, New York, Lichtenstein, Švica, Tunizija...sigurno sem kaj pozabila.

Kam bi šla? Kanarski otoki, Tajska, London.
Default avatar

NSX

Poleg vseh sosednjih drzav pa Nemcije se VB, Spanija & Kanarski otoki, Grcija, Egipt, Kenija, FilSri Lanka, Bali pa Filipini.
Default avatar

firbček

vse sosednje države, največ sem videla Italije, tu tudi največ muzejev. Potem pa še enkrat v Nemčiji in enkrat v BiH. Eksotični kraji pa še pridejo :)
Default avatar

manya

Dominikanska republika 2x, Kanarski otoki-Tenerifi, Tunizija, Evrope sploh ne štejem med potovanja.
Default avatar

exxx123

Zda, Italija, Avstija, Nemčija, Grčija, Francija, Španija.
Čakajo pa še: Fidji, Zda (Ny), Bora-bora, Dominikanska r., Egipt,.......
Default avatar

Afna

Moje prvo je bilo na safari v Tunizijo. Ugotovila sem da mi nikakor ni všeč na letalu in da se ga bom izogibala. Od takrat sem bla okol po evropi z avtom, avtodomom in ladjo. Italija, Avstrija, Francija, Grčija. Najbolj mi je všeč Francija od Azurne do Provanse do doline reke Loare.Prav vsa.

Letalo bi (bom) reskirala samo za Avstralijo- največja želja.
Default avatar

Tomika

Manya: Evrope sploh ne šteješ med potovanja? Zanimivo... Po kaj pa potem šteješ Evropo? Kanarci spadajo pod... hm? Ameriko? Afriko? Al je tam Azija? Mogoče je pa Avstralija? Zdaj sem pa čist zmedena...

No, ker Evropo ne štejemo med potovanja (žal) še nikoli nisem bila na potovanju... :(
Default avatar

Pikipoki

Bila sem v Grčiji, Franciji, Češki, Nemčiji in v Dominikanski republiki. Po moje je potovanje vse, kar je več kot štiri ure normalne vožnje z avtom in da si potem tam nekaj dni.


LP

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net