Forum.Over.Net

Ženski in Moški čvek

Kvalitetne vzmetnice

Default avatar

TaNiTa

Kupujemo novo spanico in tudi vzmetnice, pa me zanima katere so po vašem mnenju najboljše. Razne Dormeo variante mi niso všeč, išem nekaj res kvalitetnega. Pozna kdo Meblo-ve, so vredu, kaj pa Optima?

Prosim vas za pomoč.
Hvala in lep dan vam želim.
LPT
Default avatar

DZ

Kaj pa te moti na Dormeu? Moja hči jo ima že eno leto, midva pa 3 mesece in od kar spim na njej me ne boli križ, prej pa me je vsako jutro. V kombinaciji z ortopedskim vzglavnikom pa je še boljša - preverjeno!
Default avatar

koka

Tudi midva imava dormeo, pa sem navdušena.
Vedno sem imela in še imam bolečine v križu, a se je stanje precej izboljšalo.
Tudi jaz uporabljam ortopedski vzglavnik.
Default avatar

pika

Pri nas je pa en dormeo in en navaden meblov jogi - po pravici povedano, ne opazim razlike.
Problemov s križem pa mi dormeo ni odpravil.
Default avatar

jala

Ne razmišljaj predolgo in si čim prej privošči vodno posteljo. Res je zakon, čeprav ni poceni. Ampak saj spimo skoraj 1/3 življenja!
Default avatar

Ego

Morda bi veljalo razmislit tudi o nakupu zračne (napihljive) postelje, ki je bistveno cenejša od vodne, pa precej podobna po lastnostih.
Default avatar

m

probaj jogi "slovenska postelja". mi imamo doma kombinacijo lateks+kokos+lateks in je čudovit. srednje trd, ne izgublja oblike, če se en obrne, drugi tega ne čuti.....
imajo jih v btc-ju in še kje. drugače pa poglej na stran


cenovno je malo dražji, je pa vreden svoje cene. priporočam.
lp, m
Default avatar

Natalija

Meni je prodajalka včeraj odsvetovala nakup vzmetnice lateks etc...dormeo pa to. Rekla je , da so te vzmetnice že toliko časa na trgu , da so se že pokazale njihove slabosti. Pošteno mi je predlagala nakup Meblo vzmetnice srednjega cenovnega razreda .
Default avatar

zvonka*

Natalija,

vsak prodajalec rad napelje "vodo na svoj mlin" in skritizira konkurenco s kar smešnimi izjavami......Odvisno od kupca pa je, če tovrstnim zgodbicam naseda :-))))))

TaNiTa,

Ker z možem nisva zagovornika vzmetnic (ponavadi so premehke, vzmeti se "oglašajo", preveliko zibanje - oz. občutek plavanja), spiva na lateks jogiju znamke Optimo in sva zelo zadovoljna; tudi zato, ker je bila to edina blagovna znamka, ki ponuja tudi zelo trda ležišča, kar nama najbolj odgovarja. Preizkusila sva namreč vse, kar je bilo na voljo takrat, ko sva izbirala. Imava pa enojno ležišče dimenzije 180x200, narejeno po naročilu. Dobila sva ga v 3 tednih od naročila. Edino pri Optimu so nama dali tudi 1-letno garancijo za tako velik jogij. Drugi proizvajalci ne jamčijo za kakovost za tako veliko dimenzijo. Pravijo, da se lahko zlomi... No, midva pa veselo vsak mesec obračava in zvijava našega že 3. leto, pa je vse OK.

Pri nakupu ti svetujem, da si vzameš čas in preizkušaš, preizkušaš. Ni toliko pomembna znamka, kot to, da se na ležišču dobro počutiš. Mene recimo motijo premehka ležišča, sa imam občutek, da se, potem ko se obrnem tresem ko na pudingu še nekaj časa....Zato rada spim na "trdem" :-)))

Dobro izbiro,

zvonka*
Default avatar

kika

Tudi jaz nekako bolj zaupam starim preizkušenim znamkam kot novostim .
Kupila sva meblotovega hospital.Tudi hčerka jo ima. Preizkušeno dobra. Preizkušeno reši tudi probleme s hrbtenico.Malo višji jogi - to pa mi je všeč to sem tudi želela.Pa še v akciji je bil in sva oba dobila za približno 70.000(Lesnina), lateksove pa so nama ponujali za 130.000. Zadovoljna.

Edina težava:običajne jogi rjuhe so malo prekratke-za silo so že, vendar sedaj iščem kakšne malo primernejših dimenzij.
Pa mirno spanje.
Pa-pa!
Default avatar

Zaspanka

EGO, kje se da kupiti ta napihljiva ležišča?
Default avatar

li

Hčerka je imela Dollarjev petconski lateks, potem pa smo zamenjali posteljo, ki je izven standrardnih dimenzij. Ravno takrat je prišla na TV reklama za Dormeo. Ker ti naredijo dimenzijo, kakršno si želiš, smo se odločili zanj, le malo daljši čas je trajala dostava. Hčerka pravi, da ne opazi razlike med enim in drugim ležiščem.
Default avatar

DZ

Koliko časa pa že imate hospital jogi? Moj sin ga ima 5 let, pa je na sredini že mehkejši, tako da mu bomo morali kupiti novega.
Default avatar

Vaga

Mi smo kupili Meblo srednji razred. Prodajalec nam je svetoval trši jogi cenejši razred, ker tako baje vsi zdržijo 5-7 let in je vseeno ali daš 20.000 ali 120.000 za jogi. Imamo ga 4 leta in smo še zadovoljni.
Default avatar

POLONA

Sama sem tudi imela težave s hrbtrenico, sedaj teče tretje leto odkar ležim na meblovem hospitalu s katerim sem zadovoljna. Kaj mu bodo prinesla leta še res ne vem. Res je, da morajo biti zaradi njegove debeline rjuhe kar velike. Edino kar bi nekoga lahko motilo je, ko se drugi premika na postelji čutiš kot neko valovanje (imava velikega 2x2). Odvisno - če te to moti je bolje, da sta jogija ločena. Vstanem se spočita v primerjavi s staro posteljo ki je imela jogi že kar z nekakšno vdolbino.