Med.Over.Net

Estetska in plastična kirurgija

Odgovarjajo: MedvedVišnjar estetska klinika

Virtualna "ordinacija" splošne, plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije.

MedvedVišnjar estetska klinika

MedvedVišnjar estetska klinika

Na forumu svetujeta Nevio Medved in Igor Višnjar iz MedvedVišnjar estetske klinike. Nevio Medved je dr. med., specialist plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije. Z intenzivnim in poglobljenim izobraževanjem s področja estetske kirurgije, tako doma kot tudi v tujini, je pridobil znanja in izkušnje, ki omogočajo strokovno in celostno obravnavo pacientov, s posebnim poudarkom na naravnem in skladnem videzu. Igor Višnjar je dr. med., specialist kirurg. Njegovo ožje področje delovanja so estetski posegi dojk in trupa, posebno pozornost pa namenja manj invazivnim posegom pomlajevanja obraza s pomočjo botoksa, tkivnih polnil s hialuronsko kislino, dvigom obraza z nitmi in kemičnim pilingom.

pomanjšanje prsi

Default avatar

juliette

Pozdravljeni!

Stara sem 20 let s št. modrčka 70B - povprečno, ampak me prsi že od nekdaj motijo oz. se počutim, kot da ne bi bile del mene. Ovirajo me in jih raje sploh ne bi imela.
Zanima me, koliko je možno pomanjšati prsi? (Želim si namreč, da bi bile čim bolj neopazne.) Prav tako me zanima, koliko je sploh mojemu podobnih primerov, saj še ničesar nisem zasledila?

Hvala za odgovor.
Default avatar

Aleš Leskovšek

Pozdravljeni

tehnično je moč prsi povsem odstaniti, kar naredimo včasih pri kirurgiji zaradi raka prsi oziroma pri operacijah mnenjave spola.
V prvem primeru gre seveda za operacacijo s katero skušamo rešiti ali podaljšati življenje, pri drugi gre za dolgotrajen proces pirlagajanja telesa in psihe prilagoditvi drugemu spolu.

Zmanjšanje prsi v esteske namene je sorazmerno pogost poseg. Kolikošno zmanjšanje je primerno se odločiva skupaj in glede na želje izbereva najustreznejšo metodo.
Odstranitve celotnih dojk v estetske namene ne delam.

Lep poydrav

Aleš
Aleš Leskovšek, dr.med
specialist plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije.
Koncesionar
Simed d.o.o. Finžgarjeva 4, 1000 Ljubljana

Naročanje: tel. 01 5400191 ponedeljek, torek in četrtek med 9 in 14h, sreda med 14 in 20h,