Style.Over.Net

Poroka

make-up goriška problem

Default avatar

ankaj

Spet se oglašam in vas prosim za nasvet... Včeraj sem se slišala z mojo vizažistko, ki mi pove, da me bo morala naličiti dve uri prej kot je bilo sprva dogovorjeno, torej ne ob 11h ampak že ob 9h zjutraj. ŠOK!!! Svatje in ženin pa pridejo na moj dom šele ob 14 in pol. Civilno imava pa ob 16h oz. cerkveno ob 18. Torej kako bo izgledal moj make-up??? Zagotovila mi je,da naredi 24-urni make-up, vodoodporen....Ampak vseeno, ji lahko zaupam?
Gordy, če se še kaj javljaš na forum, povej prosim svoje mnenje. Tudi jaz sem si namreč izbrala Jerico!!!
Default avatar

ma-mi-ca

Pozdravljena,
te vizažistke sicer ne poznam, vendar pa naj bi bil poročni make up res obstojen dolgo časa.
Mene so namazali ob 9.30 zdržalo pa je vse do 8 ure zjutraj in ker sva prespala v hotelu (za kar nisva vedela, zato si tudi nisem prinesla odstranjevalca ličil). Ob 17.00 uri popoldne drugi dan je bil make up še skoraj popolnoma enak, kot na poroki.

Po moje naj te ne skrbi.
Lep pozdrav

**********************************************

Če želite, da bi bili vaši otroci bistri
jim pripovedujte pravljice.

Če želite, da bi bili še bistrejši,
jim pripovedujte še več pravljic.

Albert Einstein
Default avatar

ankaj

Živijo ma-mai-ca, a veš , da ko sem videla tvoj make-up na fotkah in še enkrat prebrala opis vajine poroke, sem se kar oddahnila. Res si bila lepa.

Želim vama vse najlepše na skupni poti.
Default avatar

tea

Živjo Ankaj,

tudi jaz sem si izbrala Jerico - meni je rekla, da bo prišla kar k frizerki, okoli 13h, ker gremo od doma ob 16h. Mislim pa, da ti ni treba nič skrbet, ker je make-up res 24 uren in vodoodporen.
Mene skrbi samo ena stvar - da ne dela testnega make-upa - a misliš, da ji je za zaupat ali vztrajat za probo?

Lepe priprave, T.

p.s. kdaj se pa poročiš?
Default avatar

ankaj

Ja, sem bila kar presenečena ko je rekla, da ne dela testnega. Očitno ima dovolj samozaupanja in iz izkušenj ve, da ga njene stranke niso potrebovale.
Default avatar

Pikipoka

Meni je naredila moja svakinja (ki je slučajno oboje) make-up takoj po frizuri, torej ob pol osmih zjutraj. Ženin me je videl okrog poldveh ali dveh, ob treh sva mela civilno, ob petih pa cerkeveno poroko. Make-up je zdržal, samo ličilo na ustnicah sem si enkrat popravila. To je bilo tudi vse.

Mislim, da ti ni treba skrbeti. Vse bo tako, kot si želiš.LP
So slikarji, ki spremenijo sonce v rumen madež, in so tudi tisti, ki s pomočjo svoje umetnosti in inteligence spremenijo rumen madež v sonce.
Default avatar

Pat

Oj. Tudi jaz bom pri Jerici naličena. Zmenjeni sva za 10 uro. Ob 11h imam pa frizerja - samo si ne bom umivala las pri frizerki, ampak že zjutraj.
Ma ne vem, če bo kaj za popravit pri make-upu bom kar sama - sploh kar se tiče ust. Pa saj ona tudi pove, da je dobro imeti gloss + puder v kamnu s sabo.
Je pa vse odvisno od tega, kakšno barvo make-upa boš imela. Moj bo v zemeljskih odtenkih in predvidevam, da bo bolj viden.
Glede odstranjevalca pa tudi sama nisem pomislila, da bi ga vzela s seboj - hvala za predlog predhodnici zgoraj.
Default avatar

tea

Živjo Pat, nekaj vprašanj...kako si se pa odločila za te barve? A moraš to povedati v naprej? jaz se nisem še nič zmenila... A poskusno ličenje si imela?

lp, Tamara
Default avatar

leniad

Pozdravljene.

Tut sama sem razmišljala, da bi šla k Jerici.
Kolikor pa razumem ne dela "testnega" make upa. Jst sem pa mela namen na dan kalone it prej probat kakšna bom zgledala in tako testirat kako bo vse skupaj zdržalo....ustavla sem se tut v drogeriji pri Zvonki in tisti fant pride na dom...računa pa nekje okrog 3000 sit.


Punce poročajte kako se boste odločile!!!!


LPL
Default avatar

Pat

Barve sem izbrala glede na obleko. Moja bo korzet vinsko rdec, krilo v zlato oranžnih bordo odtenkih. Poleg tega sem rjavooka in rjavolaska. Te barve mi pašejo tudi sicer.

Na probni make up sem šla enkrat za 8.3. kar v MErcator centru, ko je bilo "zastonj". In sem videla razliko.
Vem pa tudi kako popraviti, če mi kaj ne bo všeč in če se s vizažistko ne bova mogli zmeniti.

Kakšno barvo obleke imaš?
Default avatar

ankaj

Tudi jaz se še nisem dogovorila kako me bo naličila. Povedala sem ji le kakšen šopek bom imela.Kakšen make-up točno bom imela pa jo vprašam danes, ko grem k njej v solarij.
Default avatar

ankaj

Poročim se 11. junija, to soboto pa imam kolono.
Default avatar

tea

Jaz bom pa imela belo obleko in bel šopek. Sem rjavolaska in rjavooka in kar temne polti - ne vem kakšne barve bi izbrala, niso mi pa všeč žive, kričeče barve.

Jerica je rekla, da če želim naredi tudi poskusni make-up, vendar ga ponavadi ne dela. Saj ne da ji ne zaupam, bolj je problem zaradi različnih okusov... Mene so tudi že naličili v Mercatorju - ko je imela Pupa promocijo svoje kozmetike - in to tako, da si nisem upala iti niti do avta (pa sem povedala, kaj bom imela oblečeno itd).

Ankaj, super, da si se določila za kolono en teden prej. Jaz imam pa 11 dekliščino:)

lepo kolono ti želim
Default avatar

Pat

Morda roza odtenki?
Default avatar

Pat

Ojla, bejbi! :)

Jaz sem se zmenila za dvourno masažo en dan pred poroko. Barvo pa imam že itak.

Kaj pa nohtki? Boš imela umetne?