Najdi forum

ali imaste izkušnje z izdelki Artistry

Enkrat je že bilo govora, da so izdelki Artistry dobri vendar malj dražji. Ste že kdaj uporabljaji kakšen izdelek? Ste bili s kakšnim izdelkom še bosebej zadovoljni. Bolj bi me zanimala kozmetika. Rada bi preizusila tudi to firmo.

lp

Jaz uporabljam Artistry kakšnih 5 let. Ravno tako tudi moja tašča, mama, teta, soseda…. Vsi zelo, zelo zadovoljni.

Prva kozmetika, po kateri nimam tistih drobnih mozoljčkov. Osebno ti jo priporočam.

Če želiš, jo kar preizkusi. Če ne boš zadovoljna, dobiš v 90 dneh povrnjen ves denar (seveda ob predložitvi računa in ostankov kateregakoli artikla).
Jasno pa je, da te potem nekaj časa malo kontrolirajo kaj nabavljaš, da ne bi prišlo do izkoriščanj.

Nataša

Če je to tista blag. znamka od Am Way-a… sem imela jaz gel za prhanje (v tubi), roza barve. Ful je lepo dišal, naredil res super kožo, ampak ponucal se je enako hitro kot tisti za 400 sit. No, dobila sem ga za r.d. in sama si ga ne bi še enkrat kupila. Motilo me je tudi, ker se je premalo penil. Vem, da nima veze pena, ampak vseeno. Ni mi potegnil. Drugače pa se v loku izogibam izdelkom iz direktne prodaje in AM Way izdelkom, ker se mi ljudje, ki se s tem ukvarjajo, upirajo. Tako so težki, da jih komaj prenašam. Pa čisto vsi, ki jih jaz poznam. Sploh 2, ki sta v Am Way sekti… ta dva sta pa blazna. Zadrogirana s temi njihovimi šovi in vsem skupaj.

Sem malo zašla, sorči!

:))))

Ej, Taja – tudi jaz sem ena tistih!!!!

Ampak se ne udeležujem srečanj, sestankov, predstavitev …. jaz ne novačim nikogar, ne ukvarjam se s prodajo, nikogar nočem prepričati, da so ti izdelki najboljši….

Jaz samo kupujem tisto, kar mi ustreza in s čimer sem zadovoljna. Če na “prostem” trgu najedem boljši nadomestek, ga kupim in potem uporabljam seveda tisto. In če me kdo vpraša kakšne so moje izkušnje z Vichyjem ali L’Orealom, bom povedala svoje mnenje (drobni mozoljčki), tako kot če kdo vpraša za izkušnje z Artistryjem.

Priznati moram, da sem med emvejevci spoznala kar nekaj krasnih ljudi, s katerimi smo postali zelo dobri prijatelji. Je pa res, da srečaš tudi blazneže. Sicer so povsod, ne samo v emveju, ampak ti so bolj “glasni”. Za povrh znajo biti pa že kar malo nasilni, kajne. In to je največja črna pika za emvej.

Škoda, da so jim takšni ljudje pokvarili ime. Ker nekatere izdelke imajo fenomenalno dobre.
Npr.: spray za pomivanje oken je enostavno z a k o n – jaz imam v stanovanju 6 oken dim. 80 x 100, balkonska vrata in panoramsko steno, ter stekleno steno na stopnišču in 2 x steklena vrata – ko se odločim, da bom pomila okna, sem v dobre pol ure gotova.

Kot sem že omenila – težaki so sami sebi otežili posel in “umazali” ime solidnega podjetja.

Lepo nočko,

Nataša

PS: Artistry je samo blagovna znamka, ki se prodaja v sistemu Amway, ravno tako kot je npr. L’Oreal blagovna znamka, ki se prodaja v Mercatorju.

Izdelke Svilanita ali avtomobilske gume, baterije, mobitele, pasjo hrano, igrače itd. lahko tudi kupiš v sistemu Amway, pa to še ne pomeni, da jih je izdelal Amway. Le člani imajo(mo) na te izdelke do 35% popusta.

Za okna je boljši izdelek ” Hammer” ali pa “STONE”, Garantirano si gotov prej kot v pol ure. Za cene ravno ne vem sem pa slišal, da so huda konkurenca AMwayu in lahko z njimi veliko bolj agresivno nastopiš proti vsakovrsni nadlegi in umazaniji.

In reklo za danes: Voda je zakon

Jaz uporabljam izdelke Artistry že kar nekaj časa in imam same dobre izkušnje z njimi!
Nič več mozoljčkov, dekorativna kozmetika je tudi dobra(čeprav je meni lastnost, da ne moreš vsega preikusiti tako kot v trgovini malo zoprna).
Sploh mi je ful dober gel za učvrstitev tkiva(sem bila zelo presenečena nad rezultati), tudi sistem za nego kože,…

Škoda je le, da je zelooo drago(čeprav če primerjaš z L’orealom niti ni tako) za moj študentski žep!

No, prav rada bi poskusila. Če je boljši, zakaj pa ne?

Kje se lahko kupi te izdelke in kakšna je cena?

Pa še to me zanima: ali je ravno tako 100% biološko razgradljiv, kot Amway? Ker resnično ni v moji navadi dodatno zastrupljati okolja. Zaenkrat še verjamem deklaracijam. In jaz želim imeti vsaj dober občutek in čisto vest, da sem naredila vse kar je v moji moči.

Nataša

Jaz jo uporabljam tri leta in je edina kozmetika po kateri se mi ne delajo mozolji. Zelo sem zadovoljna, zato jo priporočam.

Strinjam se z NatašoH(-:
Nekdo je omenil da so izdelki dragi? Mislim, da so glede na učinek eni cenejših(-: Nihče ne bo vrhunske kozmetike prodajal poceni- in prav je tako! Jaz kombiniram Artistry in Lancome in sem super zadovoljna.

No, kar se tiče razgradljivosti čistil, se pa ne strinjam!! REČEJO lahko marsikaj, a če se vsaj malo spoznaš na kemijo ali medicino in preveriš sestavine, ti je jasno, da čistila vsebujejo veliko sestavin, ki še ZDALEČ NISO razgradljive((-: Je že kdo slišal npr. za TENZIDE? Tako da osebno ne bi preveč razglašala tega o varstvu okolja- ne šalim se.
Te sestavine imajo pa tudi vse druge znamke čistil(-: S to razliko, da so Amayeva zelo učinkovita- tako pač je- to povem iz lastne izkušnje(-:
Na trgu NI okolju prijaznih čistil, da se razumemo.

Izdelkov pa ne gre mešati z ljudmi, ki jih distribuirajo(-: Tudi jaz poznam nekaj res luštnih ljudi med njimi, nekaj pa je tudi precej ‘zarukanih’-pa kaj potem. Me sploh ne moti. Najbolj me zanima kvaliteta produktov!
Še to: ti izdelki niso ‘oh in sploh’- veliko kozmetike je mnogo boljše, ima pa taka kozmetika tudi astronomske cene. Npr. kvalitetna Lancomova krema proti staranju stane več kot 30.000 sit, Artistryjeva pa le 7-8.000 sit(-:

LP

Napisala sem….

“Zaenkrat še verjamem deklaracijam. In jaz želim imeti vsaj dober občutek in čisto vest, da sem naredila vse kar je v moji moči.”

Nisem mislila povzdigovati njihovih izdelkov – niti najmanj – in tudi besede o razgradljivosti niso zrasle na mojem zelniku.

Menda je v neki državi (sem resnično pozabila kateri, vem samo da je evropska – Turčija??? Grčija???) točno določeno, da lahko na svojih ladjah uporabljajo izključno emvejeva čistila, ravno zaradi razgradljivosti.

Ne vem pa, kako je s kozmetiko. Verjamem, da je vmešano marsikaj, ampak ….. katere so te snovi, se nikoli nisem poglabljala.

Namenoma sem poiskala podatek o razgradljivosti na Dish Drops-u, čistilu za posodo: 90% bio razgradljivost.
Prav zanimati me je začelo, kako je z razgradljivostjo praška – pa nimam doma nobene škatle, da bi pogledala.

Še dobro, da si opozorila na to – bom vsaj še bolj pozorna! :))

LP,

Nataša

Ja, 100% razgradljivosti ni- saj čudežno čistilo pač ne more obstajati(-:
Kaj ni Amway dobil nagrado ZN za okolju prijazne izdelke (in Goodyear tudi)??
Saj ne, da imam kaj proti, ampak malo je pa tudi politike(-:

Ampak nad učinkovitostjo izdelkov sem pa navdušena npr. meni so res všeč njihov prašek za perilo, čistilo za tla (pri nobenem drugem se tla ne svetijo tako lepo), spray za okna, mehčalec, čistilo za WC itd.
Milo, mleko za telo….(nimam pa deodoranta, ki je sicer odličen, vendar je antiperspirant- zadnje čase se širijo govorice, da lahko to povzroči raka na dojki! Sicer pa je večina deo takih- sem komaj našla nekega ‘medicinskega’).

Nutrilite!! Ker sem športnica, sem takoj prepoznala fantastičen učinek teh vitaminov- več energije, boljše počutje! Ker sem trenutno noseča, mi zelo pomagajo Nutrilitove železove tablete- imam veliko boljšo kri(-:

Artistry!! Maske in peeling so res super, SPA kolekcija krasno diši, aromaterapija, losjon proti celulitu, laki za nohte, korektor itd.
Da o Hymm gelu za po britju ne govorim- včasih ga ‘izmaknem’ fantu in ga uporabim namesto kreme za obraz- kožo imam potem kot ‘dojenčkovo ritko'(-:
Ne vem, česa sploh nimam doma.
Tako da iz lastnih izkušenj lahko Amway samo pohvalim- kvaliteta 1A!((((-:
Super(-:

Ha!!!

Tole s Hymm gelom za po britju bom pa poskusila :))))

Nutrilite tudi jaz konzumiram. Kalcij – magnezij in Daily. Kalcij zato, ker ne pijem mleka, Daily pa zato ker se ne prehranjujem tako zdravo, da bi lahko garantirala za vnos vseh potrebnih vitaminov.

Pralnega praška sem se naveličala, ker predolgo traja :))) – pol leta, da izpraznim škatlo – in to pri pranju najmanj 3 stroje perila tedensko.
Moja teta prisega na otroški pralni prašek. Glede na to, da je sama (vdova brez otrok), ima dovolj eno škatlo (mislim da vsebuje 3,5 kg praška) za celo leto. Mehčalec, ki so ga sedaj odišavili, pa resnično lepo diši. Všeč mi je, ker ne diši po rožicah ali parfumih, temveč po svežem perilu.

Si poskusila belilo? Ne vem v čem je finta, da belo pobeli, ostale barve pa poživi in sploh ne obledijo.

Jaz se navdušujem tudi nad Metal Cleanerjem, ki je zakon za čiščenje steklokeramične kuhalne plošče. Po čiščenju ploščo samo še spoliram s Silicon Glaze-om in se sveti kot nova (po 7ih letih packanja po njej). Vse kar med kuhanjem pade oz. se polije po plošči, praktično kar samo odleti stran.
Pa tudi LOC je super in čistilo za kopalnico, kuhinjo……

Moj mož uporablja izključno Body Series za tuširanje in Satinique šampone, ker je vse brez vonja. Namreč ne prenese nobenega vonja na sebi in ne uporablja nobenih vodic za po britju ali parfumov.

Si poskusila spray aromaterapije (za poživitev) razpršiti po avtomobilu ob kakšni daljši in utrujajoči vožnji? Super osvežitev in lažja ter bolj zbrana vožnja naprej.

Durashine za loščenje tal pa trenutno ni v prodaji. Upam, da ga bodo kmalu vrnili, tako kot so Green Meadows.

Joj, če bo kdo tole bral, bo mislil da je reklama za emvejeve proizvode.

Niti najmanj – to so izkušnje.

LP,

Nataša

Nakladate, da se kar kadi. Vsi ste brez amwaya nemočni, pikasti in garjavi. Brez njega bi vas pobralo, uporabljate 62 njihovih preparatov ki so najčudovitejša zadeva tega stvarstva in obenem trdite, da ne delate reklame. Od peta do lasnih vršičkov ste zastrupljeni z amway religijo, samo da se vi tega ne zavedate, se pa še kako tega zavedajo ljudje okoli vas ki izkoristijo vsako priliko, da lahko pobegnejo pred vašo pocukrano vsiljivostjo.

:)))))))))))))

Zakaj si prepričan, da je zgornje pisanje namenjeno tebi???

Nič drugega ne delamo, kot si izmenjujemo izkušnje in ideje. Nihče ti ne prodaja ničesar (vsaj jaz ne in mislim, da tudi kdo drug ni imel tega namena).

Me zanima, kako bi reagiral, če bi bilo govora o izkušnjah z določenim TV ali video ali katerimkoli drugim aparatom.
Bi tudi v tisti izmenjavi izkušenj tudi videl reklamo?

Nataša

PS: Aja, kaj misliš o Sonyjevih izdelkih. Pri nas imamo 90% njihovih aparatov. Z večino (VCR, tuner, CD player, walkmani, surround sistem, hišni kino….) smo zelo zadovoljni in nimamo nobenih težav. Le DVD nam malo nagaja – včasih TV ne potegne slike. Kaj praviš, ali naj se odločim za drug aparat (TV ali DVD) in katero znamko priporočaš ter zakaj določeno znamko DA ali NE??? In kaj je pri določeni znamki bolje glede na razmerje cena : kvaliteti, oz. “best value money can buy”.

:))))))))

(-: Veš kaj je pa najbolj zanimivo- niti članica Amwaya nisem, pa ga hvalim!
Če ima kdo slabe izkušnje z njim, je pa to njegov oseben problem in frustracija- mene ne emvejevci ne kontraemvejevci niti malo ne motijo.
Kadar kaj rabim, kupim, in to je to. In še po znižani ceni dobim, ker sem tak potrošnik, haha. Pa tudi, če bi bilo par jurjev dražje, me ne bi motilo. Vsaj vem, kaj kupim- pač nisem človek, ki bi vsak teden eksperimentiral z drugim mehčalcem..enkrat roza, enkrat zelen… Najbrž je tako tudi zato, ker me z izdelki nikoli ni nobeden silil, ampak sem jim kar sama naročila, naj mi jih prinesejo- ker sem pač slišala, da so dobri.
No, s porabo praška je pri nas malo drugače, saj -ups- ne pazimo preveč na priporočeno dozo. Ampak če se še tako trudimo (peremo vsak dan), ga je dovolj za 4 mesece. Sicer nisem ekspert in med praški ravno ne ločim, ampak tega imam pač zelo rada. Tistega otroškega pa še nisem poskusila, vendar ga bom prav gotovo jeseni, ko bom postala mamica(-:
Drugače pa je naš sosed (živimo ob avstrijski meji) že pred 15 leti, ko v Slo še nihče slišal ni za Amway, ‘švercal’ zobno pasto Glister čez mejo in moja mama se je čisto zaljubila vanjo, tako da imamo že dolg ‘staž’ uporabništva(-: In smo zelo zadovoljni.
No, pa lep dan še naprej

New Report

Close