Življenje, ah to življenje

Odgovarjajo: Mirjana Frankovič, transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj

ČRNA MAGIJA

Default avatar
Spoštovani vsi bralci in bralke
Nekaj sem slišala o črni magiji, da je ogromno ljudi, ki delajo črno magijo.Ki nekaterim privoščijo vse naj bolj slabo. Zato pa sprašujem vse bralce in bralke, če kdo ve kaj o črni magiji.? Recimo kaj je črna magija? Prosim, da mi pišete kdo ve kaj več o tem, upam, da mi boste pisali, ki vam bom hvaležna.
Lep pozdrav vsem
MELANIJA
Default avatar
Zakaj ste si sposodili moje ime ?
Default avatar
Če mene vprašate je tega vse preveč, samo da se eni tega zavedamo, eni pa se nočejo. Marsikdo sploh ne ve kaj to je. Je pa groza, ko te doleti. Ponavadi tega ne veš ti, ampak okolica opazi spremembe v vedenju, ponavadi agresivnost in napadalnost. Mislim pa, da kdor to počenja nima svojega podstrešja čisto "poštimanega", ker to so smrtno resne zadeve.
Sedaj se bo kdo našel in rekel kako to, da o tem toliko vem, kajne? Vem zato, ker so na mojih bližnjih že kar nekajkrat izvajali to in nikomur, res nikomur ne bi želela to doživeti in doživljati, ker zna biti kruto.
Default avatar
Kaj so pa izvajali?
Default avatar
Spoštovana Mimi
Zato sem tudi dala v forum o črni magiji,ker vem kako je hudo, da to samo zlobni ljudje počenjajo, ker sem osebno jaz probala na moji lastni koži zato sem tudi vse vas vprašala kaj mislite?
Hvala vam Mimi za vaš odgovor če pa veste kaj več o tem pa prosim pišite mi, recimo, če veste kdo to magijo dela dol. Hvaležna vam bom sedaj pa če bi jaz hotela povedati kaj sem doživela glede črne magije, bi pa lahko pisala celi roman, to je prehudo. Ne morem misliti na to. Prejmite prav lepe pozdrave
MELANIJA
Default avatar
Spoštovana Tea
Prosim te, ne se sprenevedati kaj potem delajo, če lahko kaj o tem pišeš piši ne se pa delati norca
MELANIJA
Default avatar
Tudi sama bi lahko napisala cel roman o tem, vendar .......
Črno magijo pa "preprečujejo" bioenergetiki in tudi ena vedeževalka nam je že pomagala. Lahko pa si "nabavite" zaščito pred tem zlom, kar je po moje še najboljše, seveda ko imaš stare zadeve počiščene.
Default avatar
Spoštovana Melanija
Oprostite ampak jaz si nisem vzela vašega imena. kakor mi ga je moja mati dala pač nisem kriva.
Hvala za razumevanje
MELANIJA
Default avatar
Spoštovana Melanija,
ne da bi se dela norca še jaz, ampak po pravici povedano, ne vem za kaj gre pri t.i. črni magiji, me pa to zanima.
Hvala za pojasnilo,
LP Lina
Default avatar
Bom vam jaz poizkušala pojasniti. Mogoče bo sicer malo zapleteno v meglo, pa vendar.
So ljudje, katerim se pač nekdo zameri ali pa kajjazvem iz kakega razloga na njem , ponavadi na sliki, ki jo dobijo, ali na nečem od tega človeka, izvajajo uroke. Uroki se izrečejo na zdravje, zakon, ljubezen, premoženje,......., na vse zaradi česar lahko tega človeka pokopljejo. Ta oseba, na katero se to dela, pravzaprav praviloma tega ne čuti, vendar pa okolica opazi, kot sem že rekla, agresivnost, napadalnost, sovraštvo. V glavnem oseba se spremeni. Marsikdo od teh hoče sam sebi škoditi, ali škoditi svojim bližnjim,.......
Toliko čisto na kratko. Je pa zadeva skrajno resna, saj če ne ugotoviš pravi čas je lahko smrtno nevarno in pogubno zanj ali okolico.
Default avatar
Mislim, da vsi poznamo to besedo (dve), nihče pa ne pozna resnico, kaj je to in kako se bojevati proti njej.

Priznam, tudi jaz tega ne poznam. Sem pa bila pred nekaj leti na nekem seminarju, kjer je bilo sicer bolj malo govora o tem, bi pa, MELANIJA, če bi hotela kaj več izvedeti o tem, morala kar tja in poslušati cel seminar. V bistvu se gre za to, da narediš okoli sebe neke vrste obroč, ki odbija slabe in škodljive stvari (med njimi je tudi črna magija). Seminar je zelo poučen in zanimiv in še danes uporabljam kakšno stvar od tam. Na kratko: spremenil mi je mišljenje in s tem življenje.
Default avatar
Draga Mimi
Vseeno hvala vam na hitrem odgovoru, vidim da želite, da bi napisala mojo zgodbo no pa bom, samo vem, da marsikdo ne bo verjel v to bo mislil ta nora baba kaj ne? No bom pa začela.
Nekega lepega dne me je začelo vse boleti, srce mi je tako razbijalo, da mi je bilo slabo. Hodila sem zdravniku, ki mi je deval injekcije v žilo vse vitaminske, ampak z mano vedno slabše in slabše, ki zdravnik ni mogu verjeti od prej pa zdrava ženska.Imela sem takrat otroka starega eno leto, ki na srečo mi je vse moja mama pomagala, ki ji bom do smrti hvaležna.Nato sem začela hujšati tako, da sem z garderobi zimski, ko sem stopila na vago imela bogih 42 kilogramov A si lahko predstavljate? Kako mi je bilo? Sama kost in koža, nato je moja mama zvedela za enega možakarja, ki ga kličejo hođa, sem šla k njemu v Bosno, da me je rešil, hvala mu. Ampak sedaj pa predvidevam, da se ponovno kaj takega dogaja, ne, da bi hujšala sedaj imam 67 kilogramov, bila sva z možem pri eni ženski, ki je povedala, da je možu napravljeno iz črne magije, da ne more imeti več otrok, in to je resnično saj probama leta in leta pa ne gre, da bi zanosila . Bila sva celo na kliniki, ki so tudi zdravniki potrdili, da je z možem narobe,ki nisva mogla verjeti. Zato se vprašam zakaj so ljudje tako hudobni? a ni žalostno, da se iz dneva v dan nam kopičijo ostale težave, saj nebomo živeli milijon let, tisto kar živimo, da bi nam bilo lepo. Jaz nisem kriva, če komu oči koplje moj zakon, ki hvala bogu je izredno dober, da tako ostane je super samo, da nebi bilo te hudičeve magije, kdo si je to izmislil časna beseda bi ga šla sreljati oprostite na izrazu. Sedaj pa puščam vam drage bralke in bralci, če ste isto vi nekaj takega doživeli ali če lahko pomagate pišite mi. Vam pa gospa Mimi hvala za odgovor in za vspodbudo, da napišem mojo zgodbo no to sem zgolj okvirno kar je bilo naj bolj hudo sem napisala dalo bi se pa še marsikaj napisati pa za drugič. Minka lahko mi pišete bom vesela vaše pošte hvala vam, ki ste se oglasila in vam želim veliko lepega v življenju.
MELANIJA
Default avatar
Spoštovana Lina
Ravnokar sem že napisala mojo zgodovino gospe Mimi, ki je želela, da ji napišem pa sem ji. Ker očitno ta gospa ve kako je to zelo trpeče in hudo, sem oprobala na moji lastni koži, ki me je že iz tira vrglo sem imela komaj 42 kilogramov z zimskim oblačilom si lahko zamislite? Pa še matsikaj sem doživljala, da se sploh rada ne spominjam teh trenutkov. Hvala vam ko ste mi pisala želim vam vso srečo ampak verjamite mi, da danes malo kdo vam želi srečo to si zapomnite jaz pa vam želim vse naj naj.
Lep pozdrav
MELANIJA
Default avatar
Spoštovana Sončnica
Hvala vam za vašo pošto, povejte mi kje je ta seminar pa grem takoj. Jaz osebno sem oprobala to hudičevo črno magijo na sebi zato mi je tudi hudo. Hvala za nasvet pa pišite mi kaj
Lep pozdrav
MELANIJA
Default avatar
Spremembe v vednju pri ljudeh so velikokrat posledica psihične dinamike, ki pa brez sodelovanja osebe same, ne more obstajati. To je moje mnenje.
ČRna magija je vse to, ko skušamo na druge vplivati v svoj lastni interes..nekateri ga skušajo podkrepiti še z raznimi črnimi molitvami.... boh, jaz pač v tak velik vpliv drugih na mene , ne verjamem predvsem zato, ker ga ne dopuščam. Če pa imam kako šibko točko, ki jo lahko drugi izkoristijo, potem je to dobra prilika za to, da začnem delati na sebi.
Default avatar
Spoštovana Saša, dokler tega ne izkusiš na lastni koži ali na koži bližnjega, tega jasno ne verjameš, sploh pa je to tabu tema.
Tudi jaz nisem verjela v to, oz.verjela da to obstaja, niti nisem verjela raznim vedeževalkam in bioenergetikom in hođam,.........., potem pa se človek v stiski oprime vsake bilkice, da bi ti pomagala.
Verjemite hudo je, sploh ko slišiš svojega bratca, ko reče v solzah, v togoti in ne vem čem še; "mami ubiti sem se mislil!" in misli skrajno resno ali ko slišiš med solzami, človeka starega 36 let reči, da mu dneve in noči v glavi glas govori, da mora poškodovati svojo 6 mesecev staro ljubljenko, hčerko.
Človek se takrat zamisli in ...........
Nisem vas hotela prestrašiti, ampak to obstaja in ni tak nedolžno!

Pa brez zamere.
Default avatar
Še enkrat se oglašam.
Tudi sama imam probleme z zanositvijo v drugič. Lahko rečem, da sem zelo srečno poročena, z možem se spoštujema, zaupava, kadar nastopi kakšen problem, ga rešiva s skupnimi močmi, saj pravijo, da je v slogi moč. Morda mi kdo to zavida, vendar bi to želela vsakemu človeku na svetu, saj bi se le tako lahko vsi ljudje veselili življenja, ki jim ga podari mati narava. Mogoče sem tudi jaz ovita v kakšno črno magijo, pa tega ne vem - vendar upam da ni to.
Hvala za zaželjeno srečo. Upam, da mi bo sreča, ki ste mi jo zaželeli, pripomogla k večjemu uspehu.
Enake želje tudi vam, veliko sreče, veselja, ljubezni, zdravja in lepih doživetij v življenju vam želim,
LP Lina
Default avatar
Tudi sama vedno bolj verjamem v magijo in moč misli; tako črno kot belo. Pred nedavnim sem prebrala knjigo o urokih in v njej je tudi urok proti zlim prerokbam. Zares bi se bilo dobro poučiti o zaščiti pred črno magijo. Menda pomagajo tudi črna oblačila.
Default avatar
Pa vsaj en kos oblačila narobe obrnjen. Najbolj praktično je spodnje perilo, ker se ne vidi.
Default avatar
Zdravo Mimi
Ponovno hvala za odgovor, ampak jaz sem slišala, da ogromno je takih, ki magije delajo dol. To je res, da oblečeš spodnje perilo narobe tudi to delam, ampak sem bila pri eni ženski, ki je povedala, da lahko magijo da dol, ker ona gleda v karte ne morem reči resnično mi je vse uganila, naprimer kakšno hišo imam koliko oknov je na hiši kakšen vrt ma verjami mi, da čisto vse je uganila, ampak ne vem zakaj ta, hudičeva magija se ne spravi dol, ona pravi samo počasi, prvo je rekla do konec aprila nato do konec maja no sedaj smo že konec juni in nič. Sem jo vprašala pred parimi dnevi kaj pa tisto za magijo, pa je rekla počasi to ne gre kar tako dol, pa čeprav me ta ženska ima resnično rada in tudi rada vidi, da pridem k njej z možem na kavico.Zakaj ji verjamem ti bom pa povedala, moja sestra ki ne živi blizu mene je oddaljena 200 kilometrov, je imela resen problem glede njenega zakona. Tako je trpela, da je bila že čisto obupana, in kaj je bilo kot črna magija. Največ je bilo narejeno na moža in na njeno hčer to je bilo živo trpljenje, ta ženska je točno povedala kdo jim to dela in je resnično, ker ona dva sta tudi sumila na njo pa so sorodstvo od moje sestre moža bratova žena. A ni žalostno, da ti tako gre delati zaradi ljubosumja, ker od sestre mož dela v tujini in dobro služi sestra tudi ima dobro plačo, in kaj to je ono ne morem drugače povedati kot coprnico, zelo mučilo in je šla delati te neumnosti, ki se je od moje sestre mož podal v alkohol, ni se mu ljublo delati, jo je hotel pretepati non stop je bil v gostilni, včasih je celo zjutraj zgodi se zbudil in naenkrat je skočil, da bi mojo sestro tepel GROZA. Sestra me je prosila za pomoč, ki seveda sem priskočila in do tiste ženske je dala neko zaščito in ne vem še kaj in ti povem, da jima je sedaj zakon ponovno postal srečen skupaj z otroki. Moja sestra že ima hčero staro 19 let ona boga reva je isto trpela grozne sanje slabost celo je v nezavest padala, ko je pa tisto žensko bilo kdaj videla na cesti je rekla, da takoj ji pride slabost in se začne tresti.
Ti povem,da je to resnica jaz sem gledala z mojimi očmi, tista ženska ko ji je pomagala je rekla, da tisto zaščito naj zažge čez eden mesec in, da se bo ta ko je to delala oglasila, sem bila jaz takrat pri sestri, ko je sestra to vse zažgala resnično čez dve uri po tistem jo kliče in je govorila pomagaj mi kaj naj delam jetra mi bo razneslo pljuča in vse take bedarije, ki sem to tudi jaz poslušala je sestra dala telefon na zvočnik. Ne moreš verjeti če tega ne doživiš. Sedaj bi pa tebe draga Mimi prosila kaj bi ti na vse to rekla? a imaš kakšen komentar piši mi bom vesela vsake tvoje pošte, lepo se imej in želim ti vso srečo.
MELANIJA

Moderatorji

Mirjana Frankovič , transkacijski analitik - psihoterapevtka, doktorandka SFU Dunaj
MirjanaFrankovic