Style.Over.Net

Opravljivka

Odgovarjajo: Anja Cajhen

Polona Bertoncelj

Default avatar

pametna in lepa

Med športniki so trenutno poleg smučarjev, zelo dobri tudi rokometaši. Pa niso samo oni, ki nas razveseljujejo.
Razveseljuje nas tudi novinarka Polona Bertoncelj, ki ni samo odlična novinarka, ampak je tudi lepa. Je tudi nekoliko spremenila svojo podobo.
Za razliko od načičkanih in razgaljenih sodelavk, nam športna poročila posreduje na prijeten, prijazen in lep način.
Default avatar

ah polona polona

Vse v redu, vendar takrat, ko športnikau zastavi tisto njeno zastarelo vprašanje Kakšni so vaši občutki ? človeka mine volja, da bi gledal in najbrž tudi športnika, da bi ji odgovoril.

Ah Polona Polona ...kje je pester izbor komunikacije ?????
Default avatar

ima otroka

Polona Bertoncelj že ima otroka, vendar se je zelo polepšala, oči ima naravnost sijoče, prej je imela upadene, žalostne in tudi obraz je nekoliko spremenjen, ni več podaljšan, potegnjen navzdol, frizura bolj polna.
Polona je postala prava zrela lepotica.
Default avatar

TV glodavec

pametna in lepa je napisal/a:
Ne spomnim se, da bi bila katera koli športna novinarka, katerega koli programa "načičkana ali razgaljena". Take so samo vremenarke in družabne kroničarke s POP TV.
Default avatar

športni novinarji

Velika razlika je med Sanjo Modrič ali Ireno Shyama Hlebš in Polono Bertoncelj. To so čisto drugače stilsko preobraženi športni novinarji.

Saj ne da bi me pritegnili novinarji, gledam jih ker me zanima šport. Vendar tako mimo grede opaziš tudi stilsko preobrazbo.

Kar se tiče športnih poročil, sta mi še najboljša Tomaž Kovšca in Saša Jerkovič. Pristna sta. Njima prav paše, da poročata športne novice.

Se vidi v novinarju ali zgolj poroča, ali ga šport res zanima.

Moderatorji

Anja Cajhen
AnjaCajhen