Iščete delo, delavca?

Odgovarjajo: Moja zaposlitev = Optius

PRVI SLOVENSKI ON-LINE KARIERNI SEJEM ➤ 14. 3. 2019

Default avatar
Slika

Že vrabci čivkajo, da tehnologija zelo vpliva na naša življenja in spreminja svet. Posledično se spreminja tudi trg dela. Vzpostavila so se nova delovna mesta, ki jih nekoč ni bilo, oblikujejo se različna delovna okolja in nove oblike podjetij. Spreminjajo pa se tudi kadrovska stroka in načini povezovanja med iskalci priložnosti ter ponudniki delovnih izzivov.

V svetu so on-line kadrovski dogodki nekaj samoumevnega in skrajni čas je že bil, da se temu pridruži tudi Slovenija. On-line karierni sejem je preprosta, pregledna in učinkovita oblika povezovanja pravih ljudi s pravimi zaposlitvenimi izzivi. Poteka zelo podobno kot običajni zaposlovalni sejmi, le da delodajalci svoje podjetje in prosta delovna mesta predstavijo na spletu, iskalci pa prek spletnih orodij stopijo v neposreden stik z njimi. Pogovori potekajo tudi prek orodja Skype ali enostavnega klepetalnika.

Svetujemo vam, da se čim prej postavite na zaposlitveni zemljevid. Sodelovanje je zelo enostavno in nič vas ne stane raziskati svoje možnosti. Na kariernem portalu optius.com ustvarite Moj Optius uporabniški račun, s katerim se prijavite na sejem in vnesite življenjepis. Na dan sejma se razgledate med vsemi možnostmi in kontaktirate tiste delodajalce, ki so zanimivi za vas.

Več informacij najdete TUKAJ >>

Slika
________________________________________________________________________________________________

Optius je eden od največjih zaposlitvenih portalov v regiji. Dolga leta je ekipa strokovnjakov delala pod imenom Moja zaposlitev, z letošnjim letom pa je dobila novo podobo in ime. Optimalna predanost ekipe delu in stroki ostaja, prav tako tudi poslanstvo za vsak izziv najti pravega človeka in mu tako odpreti neskončno vesolje priložnosti.
Karierni portal za nove čase >> www.optius.com
Slika
Default avatar
Pozdravljeni!

Zanima me, če je že znano kateri delodajalci bodo udeleženci tega "sejma" in iz katerih regij so? Glede na to, da je zadnji dan prijave za delodajalce 8.marec?
Kaj bo tokrat drugače od navadnih sejmov predvsem pa katere oblike zaposlovanja so mišljene? Glede na to, da danes redko kdo zaposluje za nedoloč. čas in bi vsi hoteli imeti čim manjše stroške z zaposlenimi, da ne govorimo o razdalji izven kraja bivanja.
Default avatar
Pozdravljeni,

hvala za vaše sporočilo.

Lahko vam zaupamo, da je med delodajalci, ki se bodo sejma udeležili, tudi nekaj največjih in najuglednejših podjetij iz cele Slovenije.
Gre za farmacevtska, tehnološko-razvojna podjetja, trgovska podjetja, bančništvo, IT in velika proizvodnja podjetja.

Na virtualnih stojnicah delodajalcev bodo iskalci lahko pridobili več informacij o podjetju ter pregledali vsa aktualna prosta delovna mesta tega podjetja.
Iskalci bodo imeli možnost komunicirati s kadroviki podjetij preko klepetalnice, e-maila, Skypa ali pa bodo enostavno pustili svoj CV želenemu delodajalcu. Udeležili se bodo lahko tudi skupinskih pogovorov na različne teme.
Večina podjetij išče dolgoročno, tako da si želimo, da bi se tudi na online kariernem sejmu ponujalo čim več tovrstnih zaposlitev, seveda pa o tem odloča vsak delodajalec zase.

Ekipa Optius

Moderatorji

Moja zaposlitev = Optius
Optius