Recepti.Over.Net

Prehrana in kulinarika

Odgovarjajo: Vesna Feelgood, svetovalka za prehrano

Imate kuharske izkušnje? Potrebujete nasvet? Povprašajte ostale udeležence foruma, ki radi razkrijejo male skrivnosti velikih kuharskih mojstrov. Seveda pa vam bo svetovala tudi naša izkušena uporabnica, moderatorka , s svojimi nasveti in za vas iskala potrebne informacije. Obilo užitkov.

Vesna Feelgood , svetovalka za prehrano

Vesna Feelgood

Vesna Milenković je dinamična in polno zaposlena mati dveh otrok, ki si je profesionalne izkušnje nabirala na različnih področjih – po duši naravoslovka, ki je pristala v ekonomski stroki in s svojo sposobnostjo improvizacije uspešno združuje različna znanja. Na področje prehrane jo je pripeljala stiska ob spoznanju, da je njen novorojeni sin hud alergik. Postopno se je sinovo zdravje izboljševalo, alergije so pojenjale, znanje s področja prehrane in »alternativnega« kuhanja pa raslo. Ima bogate osebne izkušnje, ji jih z vami deli na forumu Prehrana, Prehrana, rekreacija in oblikovanje telesa in v posebni sredini rubriki na portalu za Recepte. Vesna je prehranska svetovalka in to počne z velikim veseljem. S svojim občutkom za posameznika in s strokovnim znanjem lahko ponudi oporo in razumevanje na poteh sprememb, ki nikoli niso lahke. Vesna ni profesionalna kuharica in tudi ne pretirana ljubiteljica preživljanja časa ob štedilniku. In ravno zato je specializirana mojstrica reševanja vsakodnevnih prehranskih zagat. Vesna pravi: “Obožujem okusno, zdravo hrano, ki se jo hitro pripravi, s slastjo poje in nato posveti še drugim pomembnim rečem v življenju.” Pomaga vam najti odgovore na vprašanje KAKO? To vprašanje se postavi, ko izveste »kaj« in »zakaj« je potrebno nekaj narediti. Vesna poskrbi, da boste lahko vse odgovore lažje prenesli v svoj vsakdan.

Kaj boste imeli za jest in pit za silvestra?

Default avatar

VeganKa

Čičeriko, rukolo in brstični ohrovt. Vodo iz pipe.
Default avatar

mamurluk

gost žblj je napisal/a:
mamurluk je napisal/a:
Po mačku se ti tole prileže?
Ne, ne, mačka ne bom pekel, boljši je v obari!☺
Kje piše, da boš ga pekel? Je res boljši v obari po mamurluku?. Zaupaš sem gor recept? Kako ga pripravljaš, iz česa narediš marinado? Da vidim ali imaš okus ali samo tako skupaj zmečeš?
Default avatar

Sadjezelenjava

Danes bo polnjena maslena buča z nadevom iz leče in sladkega krompirja, poleg pečen brstični ohrovt in omako iz suhih mletih gob. Pire krompir in endivija s špinačo v solati.
Jutri bodo ostanki za kočerjo, ko pridemo iz službe.
Default avatar

seniorje gostiva

Rok-1 je napisal/a:
seniorje gostiva je napisal/a:
ne vem zakaj a od nekdaj sem samaritan :). Tudi za tega silvestra gostiva seniorje tj sorodnike vdove,vdovce in tudi kaksnega osamljenega soseda/sosedo. Skratka miza se bo sibila..od narezkov, mesa iz pecice, raznih solat in prilog do variete-ja sladic. Oni res znajo cenit tako mizico pogrni se. So se iz (po)vojnih casov in deluje kot privid in najvisja radost. Naj jim bo pozegnano.
Lepo.
Lepo se imejte!
Hvala enakoo! Lp
Default avatar

brez komplikacij pri nas

silvester bo z narezkom, malo sira in suhih mesnin + kruh s semeni. Za naju bo teran, za otroke ora. Šampanjca ne bo, ker nobenemu ni všeč, tudi tatarca ne bo iz istega razloga. Sladica pa bo čisto navadna čokoladna rolada, polnjena s smetano. Konecccc.... :P
Default avatar

kofi

Imeli smo odlično mrežno pečenko s krompirjem in zelenjavo ter solato. Potem za kasneje pa klasični narezki, da ni po šampanjcu preveč glava bolela ;)