Forum: Življenje, ah to življenje

So trenutki, ko smo srečni, ure, ko smo zadovoljni in dnevi, ki jih moramo preživeti. Vprašajmo, svetujmo in poklepetajmo o stvareh, ki se nam zdijo pomembne.

Samomor

Odgovori Nova tema
Default avatar Fat girl 14 Nov 2017 22:37

Hocm nardit samomor in razlagou za to je ogromno... Npr.:ful sm si zajebala lajf k kadim in sm stara 12,kadim zto k sm ziucna in to zloo zarad testou pa zarad sole, usi me jebejo u glavo, in se ful sm predebela (eni praujo da nism drugi pa praujo da sm) probala sm ze nehat jest sam nemorm in zdj sm si oblubla da bom probala cistt mal jest da bom usaj mal shujsala, mt in fotr se nonstop kregata in upijeta, u soli mi negre tko u lajfu mi negre, in zdj sta fotr pa mt brez dnarja in bomo mejbi nakonc ostal se brez hise, pa se pred kratkim sm izvedla da moi brt pa sestra kadita, pa usi so zvedl u koga sm kr je ena moia prjatlca guvorila z prjatlom od moie simpatije in je bla tok glupa da ji je povedala da sm vanga.....pac velikrat sm hotla skoct iz mosta pa tudpo zeleznci sm sla hodt... Use to sam da bi se ta sit k mu bi mogle rec lajf koncou...... Ok se neki mojih depresiunih qout..... Sick of crying tired of trying yes i am smiling but inside i am dying.......at my funeral don't cry becuse i 've been dead inside for a long time....... People do not die from suicide,they die from sadness...... When does depression end?when it end you................ No ja prosmm helppp me predn bo prepozno😭😭😭pa ne mi tle govort nai se pogovorim s starsi al pa s psihiatrom k ne bo pomagal

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar MaliPrinc_Bistvo 15 Nov 2017 18:45

Živjo, prebral sem tvoje sporočilo in si rekel, da ti moram pomagati. Tukaj ti lahko kaj napišem in morda prižgem plamenček upanja v tebi, da bo razblinil to temačnost, ki te obdaja. Vsak kozarec je lahko napol poln ali prazen, odviso od tega, kako gledamo na to. V življenju je veliko odločitev, niso vse prave, ki jih naredimo, veliko je vzponov in padcev, a moramo se pobrati in iti naprej, ko se poberemo dobimo izkušnje in znanje, da ne ponovimo istih napak, ne smemo obupati, samo pomislimo na ljudi, ki jih skrbi za nas, nas imajo radi. Stara si samo 12 let, še celo zivljenje je pred tebo, tudi kajenja se lahko odvadis, glede teže pa je najbolje da se začneš ukvarjati s kakšnim športom, kot je kolesarjenje, tek, tako bo manjša tudi želja po cigaretih in tudi kalorije boš porabljala, ker hrano moraš jesti in moraš dobiti hranilne snovi, ki jih potrebujejo tudi možgani in drugi organi za nemoteno delovanje in obnavljanje. Tudi samopodoba velikokrat trpi v šoli in sploh ni nujno, da imaš zares tako prekomerno težo, sošolci znajo biti velikokrat zlobni in se spravljajo na nekoga, da bi sami izpadli bolje (vsaj tako mislijo, pa ni res). Karkoli narediš, nikoli ne semš obupati in vreči puške v koruzo, čaka te še veliko lepih trenutkov in veselja, samo sedaj moraš prebroditi to trenutno krizo, so določeni ljudje, ki jim je bilo dosti težje v življenju, pa jim je uspelo in so danes srečni in uspešni, svojo zgodbo pa delijo z drugimi ter jim tako pomagajo. Imam tudi veliko slik motivacijskih, tako da če te zanima lahko pošlješ na zasebno sporočilo svoj kontakt (lahko narediš lažni fb profil, snep), da ti pošljem in te bodo morda te slike/citati spravili v boljšo voljo, ti dali toliko energije, da se bo zgodil tisti preskok v glavi, ker to je dovolj, da spremeniš način razmišljanja in se rešiš okov depresije. Lp in srečno na tvoji poti :-)

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh