Recepti.Over.Net

Prehrana in kulinarika

recept za omako za tortilje

Default avatar

miska 77

Folk mam eno velko prošnjo!

Kdo na tem svetu bi mi lahko zrihtal recept za paradižnikovo salso; omako, ki jo v restavraciji ROMEO v stari Ljubljani dajejo na tortilje.

Ne upam se vprašat kuharja, ker se bojim "zavrnitve", mi je pa omaka ful všeč in bi jo rada kdaj naredila sama.

Poljubčka pošiljam tistemu, ki mi bo na kakršenkoli način pomagal.

LP
Default avatar

_Zala_

miska 77,
žal ti ne znam pomagati z odgovorom, ker v tisti restavraciji še nikoli nisem bila - slišala pa sem veliko pohval, in ta tvoja je bila pika na i :) Odločila sem se, da grem tja in poskusim, pa bi te lepo prosila, če mi lahko vsaj približno poveš, kje v stari ljubljani se nahaja ? Prosim! In kaj se splača dobrega naročit? :)

LP
Default avatar

ElaS

Včasih je tudi odvisno od vrste sestavin, ki se dajejo v omake ali pa celo vrstni red. Npr: določena konzerva pelatov je okusna druga pa ne - in če ti nekdo reče samo pelati je lahko velika razlika.

Lp, Ela S

ps: upam da boš prišla do pravega recepta.
Default avatar

Kresnica

Zala, Romeo je čisto ob Ljubljanici, nasproti Nuk-a (čez Ljubljanico). Če veš kje je Čajna hiša v stari Ljubljani, potem ne moreš zgrešit. Samo še malo dol in to je to :) Skratka, če boš v stari Ljubljani ob Ljubljanici, boš definitivno našla.
Default avatar

_Zala_

Aha, seveda vem kje je Čajna hiša in kje je NUK, se bom ob prvi priliki (ki pa upam da bi čim bolj hitro) odpravila iskat! Ker emhiška hrana mi je res zelo všeč!
Študentskih bonov pa tam verjetno nimajo, a ne?

LP
Default avatar

Babi

Vnuku je ROMEO v Ljubljani najljubsi lokal; ve se zakaj:))) Lep pozdrav