Med.Over.Net

Duševno zdravje

Odgovarjajo: Bernarda Dajčman, dipl. soc. del. • Špela Sečnik, delovna terapevtka

Sodeluj v raziskavi o dejavnikih samopredstavljanja na spletnem socialnem omrežju Facebook

Default avatar

-spela-

Sem psihologinja, ki v okviru doktorske disertacije, ki jo pripravljam na FDV, izvajam raziskavo o dejavnikih samopredstavljanja na spletnem socialnem omrežju Facebook. Spletna socialna omrežja sicer predstavljajo mlado komunikacijsko platformo, a so v zadnjih letih pomembno vplivala na dinamiko našega samopredstavljanja. Še posebno je imelo na to vpliv spletno socialno omrežje Facebook, kjer je dobro viden spekter socialno-psiholoških fenomenov v naših vsakdanjih življenjih.

Za namen raziskave sem pripravila spletni vprašalnik, ki ga lahko izpolni vsak, ne glede na starost. Da bi pridobila čim bolj točne rezultate, potrebujem čim večje število (v celoti) izpolnjenih vprašalnikov.

Če tudi vas zanima, kaj poganja naše vedenje na spletnem socialnem omrežju, kot je Facebook, vas vabim, da sodelujete v raziskavi in s svojim odgovorom pomagate odgovoriti na to vprašanje. Vprašalnik je dostopen na naslednji povezavi: https://www.1ka.si/a/97900 Zelo pomembno je, da vprašalnik izpolnite v celoti, saj ga edino tako lahko uporabim v analizi. Klik, klik na zgornji link link!

Hvala! :)

Lep pozdrav vsem skupaj.

Špela Selak

Moderatorji

Bernarda Dajčman , dipl. soc. del.
bernardadajcman
Špela Sečnik , delovna terapevtka
Špela Sečnik