Style.Over.Net

Nega, ličenje in style

Odgovarjajo: Anja CajhenLjubinka Đokić, Shape Salon Ljubljana

Forum za ženske in moške, ki si želijo izvedeti več o modi, trendih, lepoti, ličenju ter negi telesa in obraza. To je kotiček, namenjen izmenjavi mnenj in lastnih izkušenj ter vprašanjem modnim in lepotnim strokovnjakom.

Anja Cajhen

AnjaCajhen

Ljubinka Đokić , Shape Salon Ljubljana

Ljubinka

Ljubinka je vizažistka, specialist kozmetične in medicinske mikropigmentacije (pigmentistka), specialist odstranjevanja tetovaže in permanentnega make up-a, strokovnjakinja za urejanje nohtov z brendom Gelish in za keratinsko vihanje trepalnic z Elleebana Lash Lift. S čopiči in ličili je odraščala in je v svetu mode že od 15. leta. Lepota je njeno poslanstvo in se v njej tudi najbolje znajde. Ugled izkušene umetnice ličenja je dobila z dolgoletnimi izkušnjami na področju ličenja v TV showih (Top model, X Faktor, Znan obraz ima svoj glas…), časopisih (Story, Playboy…), video spotih (Hannah Mancini, Manca Špik…), prireditvah in pri delu s strankami. Je velika zagovornica naravne lepote in se drži pravila "manj je več". Ženski populaciji je želela ponuditi še več in odločitev za izobraževanje o kozmetični in medicinski mikropigmentaciji pri Goldeneye micropigmentation company (Nemčija) je bila absolutno prava odločitev. S tem je začela pisati novo zgodbo, ki jo osrečuje in izpolnjuje. V delu uživa in njeno največje zadovoljstvo so zadovoljni in nasmejani obrazi strank.

Potrebujem nasvet - afro frizura

Default avatar

SuziTouareg

Pozdravljeni, sem nova na forumu, ter upam da sem se prav znasla.
Predvsem me zanima, ce ima katera izkusnje ali nasvet na podrocju frizure, zelo si zelim imeti "afro" frizuro, namrec tezava nastane, da ne najdem zanesljivega frizera, ki bi to naredil, saj imam tezke in zelo goste lase, poskusila sem ze z youtobovimi nasveti, ki prikazujejo, kako naredit te mini kodre, mi je kar uspelo, vendar nevem kako ali s cem potem to obdrzat, ker so mi po 2 dneh spet lasje dol padli, v osnovi imam tezke in rahlo kodraste dolge lase, upam, da se najde kdo z kaksnim nasvetom ali v pomoc svetuje kaj, bi bila zelo vesela.
Default avatar

mini kitke

Zmoči in posuši mini kitke, samo ne vprašaj kako boš to razčesala.
Default avatar

Afro mojstrica

Samo posprejaj z sprejom za lase.. M drzi vec dnini za kaj👍❤️🙈
Default avatar

Majcii

Odprl so afro frizerski salon Black diamond na celovski cesti 44 ,tam ti lahko pomagajo .