Starševski čvek

starša od Krisa, koliko sta stara

Default avatar
tako pa ne gre to je napisal/a:
Tako bi moralo biti.
Default avatar
urejen je napisal/a:
Joj, sorry. A ti gremo malo za psihološko zdravljenje na Baliju zbirat?
Default avatar
vsaj tako bi moralo je napisal/a:
Vendar ni, če imaš prijatelje na popteveju.
Default avatar
po domače je napisal/a:
Saj ni le pop, tudi ostali programi, radio, časopisi. Vse je bilo polno spodbud k darovanju denarja. Zdi se mi nemogoče, da bi se kar na lepe oči zbiralo.
Default avatar
saj ni samo pop je napisal/a:
Potem ne veš, kako deluje množična histerija.
Default avatar
Nesposobne dusebriznice so pac skocile ko mutave na telefon

Poklicne dobrodelnice so skočile takoj ko so pogruntale, da bodo v vsej zgodbi cekini tudi za njih... Pohlep in grabežljivost jim kar sijejo iz oči. Tudi vsa njihova dejanja to potrjujejo. Namesto, da bi transparentno porabile denar, se sedaj blatijo (tudi na tem forumu) in grebejo za nafehtani denar. Še privat avion se je pojavil. Kar ne moreš verjet. Samo še jacuzzi in rdeča preproga manjkajo za ta šov. Medtem ko cel kup težkih revežev umira v dolgih čakalnih vrstah.

To je tudi eden od razlogov, da ne dajem nič. Ne, da ne bi dal revežu, nasprotno, ampak kar tako 'na lepe oči', to pa ne. Še toliko bolj, ker se velika večina takih fehtanj na koncu izkaže za nateg. Konec koncev, večina jih daruje zato, ker imajo slabo vest zaradi lastnih grdobij in na ta način 'pomagajo' sami sebi, da si lahko domišljajo, da so dobri. Boli jih q... za nekega Krisa, takoj ko si olajšajo vest, jih naslednjih 100 Krisov, ki ravno tako gagagajo, sploh ne zanima več.
Default avatar
pa spet ne je napisal/a:
Kdo jih je preveril?
Gospa Palčica Pomagalčica?
Ona ima itak svoje kriterije, ki pa se spreminjajo od posameznika do posameznika.
Pa zakaj točno bi tata in mamo sploh preverjali?
Saj se gre za NJIJU, ampak za malega Krisa, kajne?
Default avatar
njen in njegov CV. Tako čudno delujeta.
Default avatar
se strinjam je napisal/a:
Popravek:
Saj se NE gre za njiju, ampak za malega Krisa, kajne?
Default avatar
Res me zanima je napisal/a:
Priloži nam svojega, v njem ni najbrž kaj drugega kot ZLOBNO UKVARJANJE Z DRUGIMI LJUDMI
Default avatar
se strinjam je napisal/a:
Absolutno gre za Krisa. Zakaj bi njiju preverjeli? Da bi ugotovili, kako delujeta, če sta sposobna skrbeti za otroka. Najbrž to?
Default avatar
urejen je napisal/a:
Zato pa je edini pravi dec Fredi Miler.
Grrrrrr, take košate obrvi, pravi mačo.
Default avatar
Tole je v zadnjih letih najboljši resničnostni šov. Ki ga je režiral POP TV! Skupaj z Lariso, mamo, tatijem, babico in dedkom. Pa luštnim bolnim otrokom! Ga POP Ne bi mogel toliko plačati kot smo ga mi! Bravo Edi, upajmo, da ti je dal POP ustrezno povišico. Ker take gledanosti ne bi dosegli niti s Kmetijo, pa z ostalim šrotom, ki ga predvajate. Neumni slovenceljni pa takoj padejo na fitno. Pri Kmetiji vsaj vedo,da je nateg, tukaj pa pač ne!
Default avatar
ne morem verjet kako ste eni žleht, koliko ene zlobe in zavisti je v vas! Resnično upam da se nekoč ne bo vaš otrok znašel v podobni situaciji in boste vi tisti, ki boste prosjačli za pomoč. Vse se enkrat vrne, tudi take žleht stvari
Default avatar
resničnostni šov za rajo je napisal/a:
Tebi smo že svetovali, da si poišči strokovno pomoč.
A tega še nisi storila?
Ves MON te je poln s ponavljajočimi se teksti.
Default avatar
amelieee6 je napisal/a:
Ljudje pač niso slepi in gluhi.
Ker izrazijo svoje mnenje so pa žleht?
Kaj pa Palčica, ki ima dvojna merila?
Kaj boš pa zanjo rekla?
Ne upam niti pomisliti, kako se počuti Bil, ko gleda kako so nekaterim “sanje” omogočene z vseh strani, drugim pa ne.
To verjetno zelo boli.
Tako, da ja ..... se strinjam .... vse se enkrat vrne .... tudi take žleht stvari.
Default avatar
glede žlehtnobe je napisal/a:
Eno je izražati mnenje, drugo napadati ljudi. Če ima oseba persinge in tetovaže, je za to že slaba oseba?? Če ima nono daljše lase, je pa že narkoman?? Pol je polovica vas debilov no, s takim mišljenjem! Ne veste pa očitno da najbolj pokvarjeni so tisti ki nosijo kravato, aja , to vam v tej banana republiki še ni jasno, ko se politiki delajo norca iz nas, pa jih nekateri še kar naprej volijo in podpirajo. .. Tukaj je važen otrok in nNJEGOVO zdravje, sem pomagala in sem pomagala tudi drugim, ki so rabili pomoč. Če povzamem, fantek Gal, je zdrav, problem so rokice, srčno upam da se bo ta primer pozdravil, v primeru Krisa je bolj rizično, otrok potrebuje zdravilo ZDAJ da učinkuje, zato ne vem zakaj se eni pi******* če je bil bolj izspostavljen javnosti. Jaz sem vesela da je smo zbrali dovolj in še VEČ ,da se lahko pomaga tudi drugim bogim otročkom. Kar se pa tiče Krisovih staršev, pa tudi ne rabiti vtikati svojega radovednega nosu vsepovsod kjer se vas ne tiče. Šteje to da imata rada svojega otroka in da lepo skrbita za njega, pa to kljub piersingov in urejenih obrvi. Vprašajte se kako bi vi odreagirali če bi VAŠ otrok zbolel in imel na voljo par mesecev življenja, bi čakali ali bi stopili v akcijo?????
Default avatar
đđđđ je napisal/a:
tudi kravatarji so čisto fajn ljudje lahko, ne meči vseh v isti koš
Default avatar
đđđđ je napisal/a:
Pa kaksnih par mesecev zivljenja se? Od kje si to pobrala? Denarja pa ne dajo drugim otrokom, kaj ti ni jasno? Drugi lahko kar umrejo ane, da nekateri lahko sedijo na milijonih. Ovce trapaste.
Default avatar
Kaksne ovce je napisal/a:
Ovca si kvečjemu ti, ki poslušal trače zavistnih monovcev. Malo bolj se informiraj, ne posplošuj samo na videnem in slišanem od novinarjev na 24 kur