Forum.Over.Net

Starševski čvek

punca je premalo aktivna na družbenih omrežjih

Default avatar

A si politik

renatospil je napisal/a:
In zakaj bi prijatelji morali vedeti, da te podpira? Se ukvarjaš s politiko in zbiraš glasove? Imaš punco zato, da se dokazuješ pred prijatelji? In kaj objavljaš takega, da bi bilo vredno lajkat - kakšen nov izum ali patent, uspešno izvedeno operacijo, si spravil za rešetke kakšnega tajkuna?
Default avatar

Nisem na FB

Nisem na FB in tudi ne bom. Na začetku sem še razmišljala, da mogoče si pa res MORAM narediti profil, saj ga imajo skoraj vsi, ki jih poznam... potem pa je čas tekel, drugi so šli še na Snapchat, Instagram, Tweeter, kaj jaz vsem, kam še vse - jaz pa nikamor. Samo e-mail imam. Enega domačega, enega itak v službi in to je vse.
Zdaj mi sploh ni žal, da se nisem nikamor prijavila, ne bi želela še jaz postati obsedena s tem in potem non-stop dr*ati telefon, na vsaki pijači, v kafiču, v restavraciji, na obisku pri znancih... brez veze.
Default avatar

haHAha

renatospil je napisal/a:
Otročje....
Default avatar

Nista za skupaj

Imata različne poglede na svet. Ti živiš v virtualnem svetu, ona v realnem!
Default avatar

Senza

Trapasta provokacija. Ampak dokler pali...
_____________________________________________________________________________________________________________
V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...
Default avatar

O bad

Meni so pa ravno tiste punce ki so PREVEC aktivne na omrezjih mimo. Nakazuje to na pomanjkanje samozavesti
Default avatar

kvota provokacij

Očitno kvota provokacij prejšnjega tedna ni bila izpolnjena. Vedno eno in isto, vztrajanje na svojem kao butastem pogledu.

Daj avtorica, vsaj stil spremeni, ker je to že čisto preveč prozorno. Lahko si pa najdeš tudi kak bolj realen hobi namesto tega. Samo ne pisanje, to ti enostavno ne gre od rok.
Default avatar

Marko

renatospil je napisal/a:
Potem pa že ni tako fajn. Verjetno bi se tudi rada družila v živo s teboj. Čudne so te ženske a ne. :)
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345
Default avatar

Zartrose

renatospil je napisal/a:
Čigava norma pa? Komu slediš? In zakaj rabiš lajke, da se fajn počutiš?
Ta taisti človek, ki te podpira pri eni objavi, te lahko pri drugi objavi skritizira. In kaj boš potem?
Default avatar

qiqqe

Zdi se mi, da si ti en navaden primitivec in upam, da je punca dovolj pametna , da te da na čevelj.
Default avatar

Provokator ali egotrip narcis

Čakam na tistega, ki moli za uboge na duhu MON-a...
Default avatar

Očiten click bait

Tema je res očitna provokacija, me pa veselijo odgovori, ki so down to earth.
Tudi sam si želim, da bi si našel punco, ki raje živi v reali in se zna pogovarjati tudi v živo in ne leko preko sporočilc, pa sem star 20 let in mi punce, ki so neprestano na soc. omrežjih nikoli niso bile všeč, ker to meni pač ni. FB mam, ker je uporaben predvsem zarad nessengerja in ker se lahko za šolo v skupini da hiro zment, če je treba, komu poslat slikano snov in seveda tudi malo branja smešnih memov, vse v mejah normale in ne visim neprestano na njem. Profilno sliko imam tudi ze zelo dolgo in ne objavljam slik ker raje uzivam ko sem na potovanju kot pa da lovim prfektne slike za lajke.
Snapa in ostalega pa tudi nimam in mi nic be manjka, ceprav bi lahko rekel da smo dandanes taki res redki in nas je le okoli 15%.

Moram rečt, da je spet obveljal Murphyjev zakon in da si ti našel punco, ki ne ustreza tvojemu vedenjskemu vzorcu, sam pa iščem tako punco pa vedno naletim na nasprotje oz. takšno kot jo iščeš ti.
Če ne drugega, so mi dali vsaj odgovori upanje, da še obstajajo take punce, ki so mi všeč in ne smem vreči puške v koruzo. :)
Default avatar

kingdom of boredom

renatospil je napisal/a:
:)
Dolgčas, a ne?
Default avatar

je možno

Mogoče je res provokacija, ampak tudi jaz sem hodila s takim bumbarjem, ki je bil užaljen, ker nisem prebrala vseh njegovih objav na FB, jih lajkala in delila, pa še na mail mi je pošiljal razno razne članke in posnetke ... Je bil kakor politično angažiran in strašno užaljen, ker me ni zanimalo znanstvena utemeljitev taljenja večnega ledu na Antarktiki, ampak predvsem boj za preživetje tukaj v Sloveniji ...

Če bi hotela pregledat vse to, kar mi je pošiljal, bi vsak dan porabila dve uri po mojem. Ne mislit, da ni možno.
Seveda so odgovori down to Earth, če je pa tukaj populacija v zrelih letih.
Default avatar

ne gleda al gleda

Gled aktivnosti na spletnih družbenih omrežjih bi jaz rekla takole: če si ti odvisnik in ona antiodvisnik, sta jing in jang in s tem idealen par. A le pod pogojem, da ona ta omrežja niti ne uporablja, ne gleda. Če pa brska in gleda in bere, a se ne vključuje... ne vem, meni so to "krneki" ljudje, nimam dobrega mnenja o njih.
Default avatar

Še v zmoti je bil

je možno je napisal/a:
Dobro, da se nisi ozirala na njegove larifari znanstvene članke o Antarktiki, ker so s pomočjo satelitskih slik odkrili, da ima Antarktika več ledu, kot so sprva predivdevali in je bilo tako leto 2014 rekordno leto, glede obsega ledu na Antarktiki od začetka meritev.