Družinica
Prvič se odpravljamo v hribe, veliko je bilo slišati kaj vse človek rabi s seboj in sem malo zmedena. Odprava bo kar zanimiva štirje odrasli in pet otrok. Potrebujem nasvet, kaj vse v ruzake dat, gremo pa na Kokrško sedlo.
Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!
:)))))))))))))))))))Butl TM je napisal/a: ↑cepine (po 2 / osebo), reševalne gorske sani / čolne, par k€ / osebo,
dobre knjige o osebni rasti, rezervne japonke ali pa croxe, 2 role / osebo WC papirja, polivinil vrečke črne barve (za pobiranje lastnih izločkov) 50 kom/osebo, domače zvarke žganjice - 3l/osebo
Bentiš, staraš se! Helikopter si pozabu!Butl TM je napisal/a: ↑cepine (po 2 / osebo), reševalne gorske sani / čolne, par k€ / osebo,
dobre knjige o osebni rasti, rezervne japonke ali pa croxe, 2 role / osebo WC papirja, polivinil vrečke črne barve (za pobiranje lastnih izločkov) 50 kom/osebo, domače zvarke žganjice - 3l/osebo
staraš se ti ... zdej so droni in ☺Gost g je napisal/a: ↑Bentiš, staraš se! Helikopter si pozabu!Butl TM je napisal/a: ↑cepine (po 2 / osebo), reševalne gorske sani / čolne, par k€ / osebo,
https://www.pzs.si/novice.php?pid=10204Družinica je napisal/a: ↑Prvič se odpravljamo v hribe, veliko je bilo slišati kaj vse človek rabi s seboj in sem malo zmedena. Odprava bo kar zanimiva štirje odrasli in pet otrok. Potrebujem nasvet, kaj vse v ruzake dat, gremo pa na Kokrško sedlo.
Kdaj pa greste? Ker do naslednje srede je napovedan dež in v takšnem vremenu popolni začetniki v hribih nimate kaj početi.koliko dni je napisal/a: ↑Ja za koliko dni pa greste? Če greste samo na pohod, potrebujete nekaj za pit, morda kaj za pojest, če bo kdo na poti lačen in sicer mislite jesti na koči, pa fajn je imeti rezervne majice in nogavice.
Seveda rabite že tako dobra obuvala, to je bistveno, pa še kak softshell ali anorak, odvisno od razmer.
Če je to za vse prvi pohod v hribe, morda izberite kaj krajšega?
Pa vsak en par nog, da ne pozabite.ne pozabit je napisal/a: ↑Zeljno solato. Baje.
Gremo zjutraj in popoldan nazaj v dolino. Zasledila sem nekaj pametnih nasvetov za katere se zahvaljujem. Tistim nesramnežem, ki se pa norca delate pa svetujem, da se pogledate v ogledalo in malo zamislite nad sabo.koliko dni je napisal/a: ↑Ja za koliko dni pa greste? Če greste samo na pohod, potrebujete nekaj za pit, morda kaj za pojest, če bo kdo na poti lačen in sicer mislite jesti na koči, pa fajn je imeti rezervne majice in nogavice.
Seveda rabite že tako dobra obuvala, to je bistveno, pa še kak softshell ali anorak, odvisno od razmer.
se mi zdi, da sem se našel ... zamisli se pa ti sama nad sabo --- kje kaj objavljaš ☺☺☺.Družinica je napisal/a: ↑Gremo zjutraj in popoldan nazaj v dolino. Zasledila sem nekaj pametnih nasvetov za katere se zahvaljujem. Tistim nesramnežem, ki se pa norca delate pa svetujem, da se pogledate v ogledalo in malo zamislite nad sabo.koliko dni je napisal/a: ↑Ja za koliko dni pa greste? Če greste samo na pohod, potrebujete nekaj za pit, morda kaj za pojest, če bo kdo na poti lačen in sicer mislite jesti na koči, pa fajn je imeti rezervne majice in nogavice.
Tole bo pa podvig! 4 veliki in 5 otrok, pa boste kr na Kokrško sedlo šli? ja, kdaj pa planirate tole avanturo? Konec maja? Ko je še hladno, da ne rečem mrzlo! Madona, pa kdo vam je tole idejo podtaknil. Ne bi za začetek šli recimo na Blejsko kočo? Pa preverili kaj potrebujete za tak pohod.Družinica je napisal/a: ↑Prvič se odpravljamo v hribe, veliko je bilo slišati kaj vse človek rabi s seboj in sem malo zmedena. Odprava bo kar zanimiva štirje odrasli in pet otrok. Potrebujem nasvet, kaj vse v ruzake dat, gremo pa na Kokrško sedlo.