Forum.Over.Net

Gradimo, opremljamo in urejamo dom

Odgovarjajo: Alenka Tomori, univ.dipl.inž.arh • Andrej Strgar, krajinski arhitekt • Luka Tomori, univ. dipl. inž. arh

Kako pristopiti h gradnji, adaptaciji stanovanja, hiše ali poslovnega prostora, kako izberete arhitekta, kaj od njega lahko pričakujete, o urejanju dokumentov, pridobivanju raznoraznih soglasij, vse o prispevkih, o dobrih slabih materialih in še veliko več.

Alenka Tomori , univ.dipl.inž.arh

AlenkaTomori

Andrej Strgar , krajinski arhitekt

AndrejStrgar

Je ljubitelj lepega. Posebno skladno urejeno bivalno okolje ga navdaja z navdušenjem. Zaveda se, da ljudje lepoto ne ustvarjamo naključno. Zato poskuša svoje znanje in izkušnje prenesti tudi drugim. Po poklicu je krajinski arhitekt. Od očeta je leta 1991 prevzel podjetje, ki ga je ustanovil že davnega leta 1968. Ukvarja se z ureditvami vrtov in parkov. Tako povezuje oblikovalska znanja s praktičnimi izkušnjami že več kot 25 let. Je član različnih strokovnih in poslovnih združenj, en mandat bil tudi predsednik Društva krajinskih arhitektov Slovenije. Znanje in izkušnje deli preko strokovnih in poljudnih člankih v različnih revijah, je reden gost na radiu in televiziji v oddajah, ki se dotikajo oblikovanja odprtega prostora, ima pa tudi licenco Zbornice za okolje in prostor za projektiranje in nadzor na področju urbanizma in krajinske arhitekture. Kot zapriseženi sodni izvedenec in cenilec kmetijske stroke pomaga sodnikom pri razreševanju vprašanj povezanih s hortikulturo. Sicer pa rad poje (v zboru), pozimi smuča (najraje po svežem snegu), poleti surfa (bolj piha, bolj leti), skače s padalom (prosti pad) in bere. Je srečno poročen in ima tri odrasle otroke.

Luka Tomori , univ. dipl. inž. arh

LukaTomori

Osebno svetovanje na domu

Default avatar

manja p.

Spoštovani,

zelo si želim obiska feng šu svetovalca na domu. Sem iz Maribora. Spalnico imamo postavljeno nemogoče in se mi zdi nujno, da mi nekdo pomaga najti rešitev (mala soba, v kateri je samo postelja, vrata so nasproti okna, postelja je pravokotno na okno in vrata v smeri S-j. Zanima me tudi cena takšnega svetovanja.

LP

Manja
Default avatar

Mirza

Zdravo!

Ja, če si zelo želite obiska feng šu svetovalca na domu, potem z veseljem pridem na toti konec. Samo na ta način bova uredila vaše stanovanje pa ne samo spalnico, ker so vsi bivalni prostori energetsko tesno povezani in dihajo kot celota.

Za začetek in vaš dober občutek o fs delavnici, preberite vsaj dva članka o tem:

http://med.over.net/forum5/read.php?167,3433620
http://med.over.net/forum5/read.php?167,6560765

Predlagam vsaj tri urno fs delavnico za začetek, ki je tudi najkrajša - pridem na vaš naslov v Maribor. Pokličite!

A, smem vprašati: kako to, da pišete ob tej uri?

Srečno 2011!
Mirza Terzimehić, inž.
svetovalec za feng shui

Telefon: 01 50 71 856
GSM: 041 768 571

feng shui je enostavna, čudovita modrost

http://www.mirza.si
Default avatar

teaandrensek

Pozdravljeni,

tudi jaz bi želela obisk fš svetovalca na mojem domu - hiši in me zanima. Živim v okolici Celja.

Lep pozdrav,

ZMAJEVKA
Default avatar

Mirza

Ojla, ZMAJEVKA!

To, kar si želite, pa še povrh v letu Zmaja, (btw. ma, kaj čutite v ozračju svojo podporno energijo?), no, če želja izhaja iz srca, eeej, man - se mora zgoditi, prej ali slej, recimo raje prej.
Saj smo Zmaji letos oportunisti - in koj vzamemo vse, kar nam življeje ponuja ;-)))

Pokličite me, da bova rekla kakšno sočno v stilu či danosti.
Mirza Terzimehić, inž.
svetovalec za feng shui

Telefon: 01 50 71 856
GSM: 041 768 571

feng shui je enostavna, čudovita modrost

http://www.mirza.si
Default avatar

Majra

Mi smo bili zelo zadovoljni z http://fengshuisvetovanje.ml/
Ona je tudi arhitektka in ti res lepo svetuje, tako da je na koncu vse tako, kot mora biti po fengšu, in istočasno smiselno urejeno, z okusom.