Forum.Over.Net

Gradimo, opremljamo in urejamo dom

Odgovarjajo: Alenka Tomori, univ.dipl.inž.arh • Andrej Strgar, krajinski arhitekt • Luka Tomori, univ. dipl. inž. arh

Kako pristopiti h gradnji, adaptaciji stanovanja, hiše ali poslovnega prostora, kako izberete arhitekta, kaj od njega lahko pričakujete, o urejanju dokumentov, pridobivanju raznoraznih soglasij, vse o prispevkih, o dobrih slabih materialih in še veliko več.

Alenka Tomori , univ.dipl.inž.arh

AlenkaTomori

Andrej Strgar , krajinski arhitekt

AndrejStrgar

Je ljubitelj lepega. Posebno skladno urejeno bivalno okolje ga navdaja z navdušenjem. Zaveda se, da ljudje lepoto ne ustvarjamo naključno. Zato poskuša svoje znanje in izkušnje prenesti tudi drugim. Po poklicu je krajinski arhitekt. Od očeta je leta 1991 prevzel podjetje, ki ga je ustanovil že davnega leta 1968. Ukvarja se z ureditvami vrtov in parkov. Tako povezuje oblikovalska znanja s praktičnimi izkušnjami že več kot 25 let. Je član različnih strokovnih in poslovnih združenj, en mandat bil tudi predsednik Društva krajinskih arhitektov Slovenije. Znanje in izkušnje deli preko strokovnih in poljudnih člankih v različnih revijah, je reden gost na radiu in televiziji v oddajah, ki se dotikajo oblikovanja odprtega prostora, ima pa tudi licenco Zbornice za okolje in prostor za projektiranje in nadzor na področju urbanizma in krajinske arhitekture. Kot zapriseženi sodni izvedenec in cenilec kmetijske stroke pomaga sodnikom pri razreševanju vprašanj povezanih s hortikulturo. Sicer pa rad poje (v zboru), pozimi smuča (najraje po svežem snegu), poleti surfa (bolj piha, bolj leti), skače s padalom (prosti pad) in bere. Je srečno poročen in ima tri odrasle otroke.

Luka Tomori , univ. dipl. inž. arh

LukaTomori

Ali ste imeli opravka z: Deni Ceglar Mojstri za vse s.p.?

Default avatar

omega

Če ste imeli ali poznate koga, ki je kdaj imel kakšne posle z obrtnikom Denijem Ceglarjem (Deni Ceglar Mojstri za vse s.p.) iz Ljubljane, prosim odgovorite v tej temi, da vas kontaktiram za par vprašanj!

Najlepša hvala!

0.
Default avatar

omega

Ali res ni nikogar, ki je imel opravka z Denijem Ceglarjem? Če poznate koga, prosim sporočite, je zelo nujno.

Hvala!
Default avatar

brriop

Poskušaj vprašati na forumu pod svojo streho.
Default avatar

Andreja ljubljana

Denija Ceglarja,vsakemu priporocam je res strokovnjak za elektriko in vodovod.Danes je vse to pri nas delal.Kapo dol.
Default avatar

Janez, ljubljana

Z Denijem smo pri nas zelo zadovoljni, vse štima, hitro in kvalitetno opravljeno in brezplačni strokovni nasveti.....

LP Janez
Default avatar

bremic

super mojster, vse zrihta
Maja