Zmedena punca
Pred kratkim sem v času svojih aktivnosti v prostem času spoznal dekle svojih let in sva se takoj ujela. Neverbalna komunikacija je bila meni v prid in šla sva tudi na nekaj pijač. Vse je odlično kazalo in ko sem jo povabil na zmenek sem tudi dobil takojšnjo potrditev. Ampak dva dni pred zmenkom mi je odpovedala, češ da si je premislila in da če pričakujem zvezo lahko pozabim na vseskupaj. Da sva lahko le prijatelja. Nisem hotel nekaj siliti v njo, zato sem rekel, da lahko tudi to. Čez dva dni pa mi piše, da ne želi nobenih novih prijateljstev, da pa bi se vseeno rada dobila z mano na pijači. Ne vem kaj si naj potem mislim? Ali sama ne ve kaj želi?
Verjetno res sama ne ve kaj si želi, lahko pa da samo preverja. Pojdi na pijačko, saj izgubiti ne mroeš nič, smao sili nič v njo, pusti, da vidiš, kaj prazaprav ona hoče, čim boš videl, da preveč komplicira, samo uživaj v čaju in zaključi, potem se bo pa spet naprej razvijalo smao od sebe. NAjslabše je v nekaj siliti, če nekdo ni za ali pa ne ve, kaj bi rad.
Primož
HAhaha če bi vsakič dobil po 1 eur ko mi je kakšen frend povedal podobno zgodbo bi sedaj imel kar dost eurov 😀 bom vam svetoval kar sem njimi.
Stvar je sila preprosta, v njej si zbudil ena čustva pa vendar nakatere punce tega ful nočejo. Ker glede na to da so fizično šibkejše od moškega nesmejo biti čustveno šibkejše, no vsaj tega nesmejo pokazati!!!
Tako da ti kar pojdi z njo na drinko, ampak keep it cool and casual. Ne razglabljat čustva, ne omenjati te zgodbice razen če bo ona začela. Drinka naj bo kratka in jedernata, z ravno pravo dozo smeha in pogleda v oči. In ko bo pravi čas in če se boš pravilno obnašal mislim da nimaš kaj zgubiti.
HAhaha če bi vsakič dobil po 1 eur ko mi je kakšen frend povedal podobno zgodbo bi sedaj imel kar dost eurov 😀 bom vam svetoval kar sem njimi.
Stvar je sila preprosta, v njej si zbudil ena čustva pa vendar nakatere punce tega ful nočejo. Ker glede na to da so fizično šibkejše od moškega nesmejo biti čustveno šibkejše, no vsaj tega nesmejo pokazati!!!
Tako da ti kar pojdi z njo na drinko, ampak keep it cool and casual. Ne razglabljat čustva, ne omenjati te zgodbice razen če bo ona začela. Drinka naj bo kratka in jedernata, z ravno pravo dozo smeha in pogleda v oči. In ko bo pravi čas in če se boš pravilno obnašal mislim da nimaš kaj zgubiti.[/quote]
Če bi ti v mojih zgodbah dobival 1€, bi ostal precej reven =)
Sama vedno, ko zaznam, da se je zame ogrel kakšen tipček do katerega mi ni, mu že takole vnaprej povem ali dam vedeti, da kao ne iščem zveze oz. smo lahko samo prijatelji/ kolegi. In ja, enim je to prav težko za dopovedati, kar silijo tisto svoje naprej in mislijo, kako se bom čez čas ogrela. Je res tako težko razumeti, da niste všeč vsaki ženski katera je všeč vam?
Če bi ti v mojih zgodbah dobival 1€, bi ostal precej reven =)
Sama vedno, ko zaznam, da se je zame ogrel kakšen tipček do katerega mi ni, mu že takole vnaprej povem ali dam vedeti, da kao ne iščem zveze oz. smo lahko samo prijatelji/ kolegi. In ja, enim je to prav težko za dopovedati, kar silijo tisto svoje naprej in mislijo, kako se bom čez čas ogrela. Je res tako težko razumeti, da niste všeč vsaki ženski katera je všeč vam?[/quote]
😀 😀
Zanimivo je to da večina žensk še same sebe zadosti ne poznajo. Zato vedno moškim rečem nikoli ne upoštevati nasvete žensk glede načinov dvorjenja, ker ženske med sabo ful drugače razmišljate glede takih stvari. In to kar večina moških prav: Babe ste vse iste, temu sploh ni tako. To pravijo tisti kateri si ne vzamejo čas da se zares osredotočijo na žensko razmišljanje. Vrjetno zato ker ko jo povabijo na zmenek in ona reče Da. So z mislimi že v njenih gatah. In kot pravi stari pregovor: Kar seješ, to žanješ.
To kar tebi sede in kako ti gledaš na dvorjenje oz. zvezo še ne pomeni da katera druga ženska isto tako gleda in da ji pašejo iste stvari pri tipu.
In če bi malo bolje pozorno prebrala zgodbico, bi dobila par ključnih podatkov.
Torej šla sta na nekaj pijač in sta se imela lepo in tudi ko jo je povabil na zmenek je brez premislekov rekla: Da.
Šele dva dni pred zmenkom je rekla da si je premislila. Punce katere ne skačejo iz zveze v zvezo tako imajo drugačen pogled na to. Za njih so take stvari bolj čustvene, sicer nevem kako se obnašata ko sta skupaj kakšna je njuna govorica telesa. Mogoče da je on naredil kakšno napako ali pa kaj povedal pa si je ona to drugače vzela. Ampak šla sta na par pijač, če bi ga hotla skenslat bi ga takoj. Nebi mu se ne javila ne pisala SMSje.
Jaz sem prepričan da je ona v enem konfliktu sama s sabo glede tega zdaj, pač na njemu je zdaj kako bo odreagiral.
Glede na to da se pa tipi slinijo za tabo kot stekli psi pa maš par možnosti. Pa tvoj problem zares razumem, sam se imel parkrat tako šanso to doživeti, samo od kakšne ženske pač :). Ko me je ena od takih punc vabila na kavo, sem rekel: Ja greva ampak kot frenda, ker sem kar čutil kje pes taco moli. In tako sva šla ene dvakrat poi sem videl, da je skoz bol intenzivna pa se nisem hotel več dobivat z njo na teh njenih “kavicah” pa je blo vse narobe. In sem bil prasec, budala in še marsikaj. Pa nič ji nisem hotel 🙁
Torej ena možnost je da si zares lepotica in noro hudo zgledaš 🙂 če je to res tako pohvale tvoji genetiki.
Druga pa da odajaš tako “energijo” oz. obnašaš se tako da potem vsak misli da ima šanse.
Namreč sam poznam par zares lepih, resnih, pametnih in uspešnih punc in nimajo težav s tem. Pa ne da bi bile snobovske, so ful prijazne in razgledane. Ampak že po njihovem obnašanju in “energiji” katero odajajo vidiš da ni z njimi šale in to potem odbije zabite tipe.
Ti se pa visoko nosiš. Dejstvo je da sebe vidiš subjektivno, toda okolica ti kaže ravno nasprotno. O sebi si že toliko razkril da me ne čudi, da se nobena noče zaplesti s tabo. Manjka ti samorefleksije in realne analize svojega življenja. Tvoje nesprejemanje tujih argumentov ni nič drugega kot obrambni mehanizem, nočeš ali pa si ne upaš pogledati v oči svoji manj lepi plati.
Vsak sebe vidi subjektivno, kot tudi svet dojemamo subjektivno: dva človeka istega dogodka ne vidita enako. Zato ni možno sebe dojemati popolnoma objektivno, medtem ko mi samorefleksije in analize svojega življenja ne manjka. Če bi vsi toliko razmišljali o lastnem življenju kot jaz, ne bi končali v takih zgrešenih odločitvah. Dejstvo je, da tej punci nisem storil nič slabega, ponudil sem ji lepo priložnost, ki pa jo je sama zasrala. Zakaj, to ve le ona. Nisem obupan, da bi se moral obešat na eno, zato grem svojo pot naprej.
Zdaj pa še nanjo prelagaš odgovornost? In da bi ti morala biti s teboj že samo zato, ker ji nisi storil nič slabega? Da bi ona morala skakati do stropa, ker ji je en 30-letni luzer dal priložnost? Kolega, pa ti si res narcisoiden. Si pomislil, da nobena ne pokaže zanimanja zate ker si to, kar si: luzer in obupan? Ja, obupan glede na to, koliko tem o problemih pri navezovanju stikov z dekleti si že odprl. Preden se spet pričneš na vse kriplje braniti, ti lahko navedem možnosti oz. verjetnosti, zakaj nočejo dekleta s teboj nič imeti. Tvoja narcisoidnost ter obupanost sta že dva razloga (ampak ti zaradi te svoje karakterne lastnosti tega ne uvidiš). Poleg tega si ravno ti nekomu pisal, kako o sebi misli eno, a okolica mu kaže drugače:
Očitno zaradi svoje narcisoidnosti ne vidiš da vse, kar si dosedaj napisal velja ravno zate. Če bi bil taka terna, ne bi bil že 3,5 leta samski.
Problem je, ker to kar pises vsak o se misli. Tudi recimi lenuh o sebi misli, da veliko dela. Seveda ker je lenuh, je zanj tudi malo lahko veliko. Zdaj pa da se lunuh in deloholik zacneta pogovarjat o kolicini dela, nikakor ne prideta skupaj. Ker vse je relativno. Mogoce se res veliko ukvarjas s sabo, vendar izkusnje, praksa pokaze kako uspesen dejansko si. Lenuh recimo bo po eni uri cutil ogromen napor in bo imel obcutek, da je ogromno naredil, medtem ko se bo deloholik komaj ogrel. Res pa je, da nekdo lahko v eni uri naredi vec koristnega kot drugi v treh. Tezko sam presodis kaj odvtega si. Bolj pomembno je ali si pri tem uspesen in zadovoljen.
Kot prvo, ti nimaš nobene pravice mene zmerjati za luzerja ker niti ne veš kaj sploh v življenju počnem in kakšna je moja življenjska zgodba!! Kot drugo, ja res sem že več kot tri leta samski, vendar v teh treh letih sem prestal veliko gorja in nisem imel vmes tudi po pol leta nič časa se ukvarjati z dekleti. Pač nimamo vsi življenja kot praznik. Sedaj so te stvari mimo in začenja se novo poglavje življenja, ko lahko končno spet diham in tudi sebe sem v tem času dogradil kot človeka. Kar se tiče deklet, nimam problema če ena reče, da nima interesa. Imam pa problem, če manipulira z mano in izkazuje interes, potem pa na neki točki vseskupaj prekine. To zame ni odraslo obnašanje.
Marko ti je napisal o subjektivnosti/objektivnosti ter da ti potem praksa, resnično življenje pokaže, pri čem si. In ta kaže, da nisi uspešen. Torej?
Sam si prišel na forum po nasvete in razpravo, zato se pripravi da boš dobil tudi odzive, ki ti ne bodo najbolj všeč. Namesto tega skušaj to jemati kot “Kaj pa, če ima ta prav in mi želi dobro, ter moram res nekaj spremeniti pri sebi” ter upoštevaš katerega od odgovorov, nasvetov. Raje neprijetna resnica, ki te pripravi do tega da kaj spremeniš, izboljšaš, napreduješ, kot pa da ti postrežemo s prijetno neresnico. Pa da si ne boš delal utvar, tudi meni ni bilo z rožicami postlano.
Kolega, o sebi si že toliko razkril da vem, kaj vse si prestal in lahko rečem, da nisi ravno dobra roba. Se sploh kdaj vprašaš, kaj lahko punci ponudiš?
Kar se tiče po tvojem manipuliranja s strani deklet, lahko podrobneje opišeš kako to izgleda?
Kje pa je potem problem? Če se ti zdi vredno pejta na kafe, če ne pa ji sporoči, da razumeš in jasno pokaži, da te več ne zanima. Lahko pa se jajcata sem pa tja ampak boš na koncu verjetno ti izpadel šibkejši (pričakovanja okolice) in potegnil kratko.
Skratka, če se ti zdi dobra priložnost poskusi v nasprotnem primeru pa diretno move on.
Pravilno razmišljaš, moraš se zavedati, da če ti odpove zmenek to zate kot moškega mora avtomatsko pomeniti da te pač noče. Sedaj je samo vprašanje kaj hočeš. Če hočeš atention whore potem boš skakal za njo in jokcal in ne vem kaj še vse. Če hočeš zrelo žensko se boš pač obnašal tako kot se obnaša. In to kar ti je ona naredila, pač ni za zrelo žensko. Tudi če te je friendzonala se pač ne potrdi zmenek in potem skensla. To je nespoštljivo do tebe. Je pa tako da se boš moral navaditi direktnega pristopa, ne pa pristop kjer se najprej obnašaš kot prijatelj potem pa naprej.