Najdi forum

Bom kar tule napisal pa da vidim vasa mnenja star sem 35 let v zivljenju sem imel par punc vse veze so bile bolj kot ne kratkotrajne ker se nikoli nisem videl da bi s to osebo lahko prezivel celo zivljenje Ko pogledam veze prijateljev se vedno vprasam kako je nek par lahko sploh skupaj nobenih skupnih hobijev cel cas en sam prepir in kar vstrajajo od vseh parov ki jih poznam je le eden tak kakrsnega si sam predstavljam pri ostalih se mi zdi da so skupaj ker je pac treba imeti partnerja .Prijatelj je s punco kot eno skupaj potujeta se druzita in sta najbolj srecna eden z drugim to je tisto pravo da imas punco ki je obenem tudi tvoja najboljsa prijateljica .Pri meni se zadnjih 5 let pozna da sem prisel v leta ko je veliko tezje najti punco kot nekoc ko sem bil malo mlajsi sem res veliko hodil ven se zabaval in druzil hodil na sportne aktivnosti in nikoli ni bil problem navezati stik z dekleti a tiste prave nisem srecal nikoli ..Zadnjih nekaj let pa opazam da sem v zacaranem krogu sluzba dom za vikende ko sem prost se odpravim na kaksen izlet vsak drugi mesec na kaksno podaljsano vikend potovanje in tako mine leto .Imam prijatelje ki jim je vrhunec zivljenja popivanje skozi cel vikend nobeden ni prav navdusen nad izleti se manj potovanji tu in tam kaksno kolesarjenje ali kaksen izletniski preblisk ali pa prisilno doma s punco ker je drugace drama .Ko se jim kaksen vikend pridruzim za nekaj uric lovimo ribe ali pa se vedno gibljemo pa okoliskih lokalih kjer punc enostavno ni sploh jih zelo tesko vidis v kaksnem lokalu tu okoli.Ko grem na izlet grem velikokrat sam saj se mi ne da vec dajati pobud za kaksen skupinski premik vendar pa tudi na izletih tesko koga spoznam saj nocem delovati vsiljivo to ni v moji naravi tesko si predstavljam da sredi Pirana ustavim punco in ji recem kako si kaj princeska najbrz bi me samo debelo gledala .Ko se odpravim v tujino je spoznavanje veliko lazje saj si tujec in je veliko opcij kako spoznati domacine tako da tam nimam takega problema .Nasplosno sem fant ki nerad izstopa ko smo v druzbi vedno poskrbim za dobro voljo in smeh oblecen hodim lepo normalno brez kaksnih svetlecih puloverjov in tone gela v laseh vendar vseeno tezko srecam kaksno preprosto punco ki bi imela enak pogled na zivljenje kot ga imam sam .Dober avto bazen pred hiso parket za 500 eur m2 to mi je vse nepomembno imam spodobno placo in streho nad glavo a vseno bolje avto za dva tisocaka in pet potovanj ali vikend izletov da se kaj novega dozivi odkrije kot pa razkazovanje avta pred sosedi .Brez tezav bi tudi pustil sluzbo za kaksno leto saj imam na sreco tako sluzbo ki me vedno caka in bi sel malo na okoli ni boljse izkusnje za zivljenje kot to a vse to bi rad delil z pravo punco ki ima podoben pogled na zivljenje.Poizkusam in poizkusam najti a nikoli nisem niti blizu vedno naletim na punce ki ne razmisljajo niti priblizno enako nisem pa obupan tako da bi se spustil v nekaj kjer se ne vidim da bi lahko uzival.Zanima me kje bi se pri mojih letih moral gibati da bi lahko srecal podobne punce nekaj vem sigurno da pa lokalih sigurno ne nebi se tudi vpisoval v neke tecaje in vadbe le zato da bi tam iskal punco to je kot bi iskal pokemone hodis na fitnes in namesto da si osredotocen na vadbo ves cas gledas naokoli kje je kaksna kandidatka .Me prav zanima kako gre spoznavanje punc na vadbah koliko vas je tam navezalo stik .Probal sem tudi ze poiskati kaksno sopotnico preko oglasa tako da greva skupaj kot sopotnika na vikend izlet in se tam druziva in tudi ce si nisva vsec lahko tam spoznavava druge vseeno je lepse v druzbi in tudi lazje je koga na novo spoznat . Si pa nikoli nisem mislil da bo po tridesetem spoznavanje deklet postala tako zakomplicirana stvar .

Starejsi si, tezje je najti partnerj, ki ima podobno pogled na svet in okolico kot ti.LAhko poizkusis s kakimi oglasi preko neta, le da je to bolj kot ne privleceno vseskupaj za lase.. moje mnenje..
Sem se pa tudi sama videla v tvoji zgodbi, le da je moja malce drugacna kot tvoja:) SAma pravim bolje biti sam kot v slabi druzbi in ko bom spoznala nekoga ki bo imeu podoben pogled kot ga imam sama bo to to, do takrat pa uzivam po svoje:)

Če ti ni do tega, da bi se vpisal na kakšno aktivnost v prostem času in probal tam kakšno spoznat.. kaj pa preko prijateljev? Malo za šalo mal za res povprašaj v hecu a imaš kakšno zame? Pa da se zmenite in greste gdaj skupaj na večerjo, pijačo, morda v kino ali v hribe. Karkoli pač radi počnete.

Zelo dobro razumem tvoje občutke, ker sem sam v podobni situaciji, le da sem malo mlajši. Prvo kot prvo je pomembno da ostaneš zvest samemu sebi in svojim načelom in še naprej vztrajaš pri tem, da boš pristal samo v zvezi v kateri boš užival in te je vredna. Kot vidiš okoli veliko ljudi tega ne počne, to na dolgi rok lahko vodi celo v hujše bolezni in ni noben hec. Stokrat bolje je biti samski kot v napačni zvezi. Imam osebno izkušnjo iz katere sem se naučil, da je temu tako, zato od takrat žensk ne iščem več na silo in ne nižam kriterijev. Sem pa zaradi tega že 3 leta in pol samski, ampak v tem času sem užil veliko lepih stvari. Kar se tiče načinov iskanja: splet-pozabi tu samo zgubljaš čas in po možnosti tudi denar, v tujini so sicer spletne strani na visokem nivoju in tudi nekaj stanejo, pri nas te zadeve ne delujejo. Preko prijateljev- spet ne bo šlo, moški smo čudna bitja. Sam sem velikokrat rekel kakemu kolegu, če lahko predstavi kakšne samske kolegice od njega ali njegove punce in je bilo rečeno “se bomo zmenili”, zgodilo se pa ni nikoli nič. Interesne dejavnosti- super zadeva za spoznavanje deklet ampak zgolj če boš šel tja brez pričakovanj z namenom delati tisto, kar se tam počne. Če boš šel tja z namenom spoznavati dekleta poleg pa nisi pri stvari s srcem, si oplel. Rezultat bo enak nič, Ne vem zakaj, ampak tako je. Osvajanje deklet na ulici pa iz lastnih izkušenj ne prinese nič, mogoče celo kdaj dobiš telefonsko, ampak se kasneje izkaže da ni prava ali pa se nobeden ne javi.

Jaz sem pred časom nehal kakrkoli iskati, edino če grem kdaj ven malo vzpostavljam stike z dekleti, vendar ni iz tega nič kaj več kot kratek pogovor. Skušam delati, tisto kar me veseli in pred kratkim sem celo pri eni dejavnosti, kjer delam kot prostovoljec naletel na čudovito dekle. Nič se še ni zgodilo, ampak neverbalna komunikacija je meni v prid. Se prepuščam spontanosti življenja, brez prevelikih pričakovanj. Tudi ti boš spoznal pravo. Prepusti se življenju, hkrati pa imej antene vklopljene, ko zaznaš signal skušaj doseči največ.:)

New Report

Close