Med.Over.Net

Estetska in plastična kirurgija

Odgovarjajo: MedvedVišnjar estetska klinika

Virtualna "ordinacija" splošne, plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije.

MedvedVišnjar estetska klinika

MedvedVišnjar estetska klinika

Na forumu svetujeta Nevio Medved in Igor Višnjar iz MedvedVišnjar estetske klinike. Nevio Medved je dr. med., specialist plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije. Z intenzivnim in poglobljenim izobraževanjem s področja estetske kirurgije, tako doma kot tudi v tujini, je pridobil znanja in izkušnje, ki omogočajo strokovno in celostno obravnavo pacientov, s posebnim poudarkom na naravnem in skladnem videzu. Igor Višnjar je dr. med., specialist kirurg. Njegovo ožje področje delovanja so estetski posegi dojk in trupa, posebno pozornost pa namenja manj invazivnim posegom pomlajevanja obraza s pomočjo botoksa, tkivnih polnil s hialuronsko kislino, dvigom obraza z nitmi in kemičnim pilingom.

Odstranitev materinega znamenja

Default avatar

Tamy333

Pozdravljeni!

Od malega že imam 3 znamenja na čelu (velikost približno okoli 5mm, malo izbočeno) , ki mi niso všeč zato nosim frufru da jih skrijem. Že od nekdaj si želim da bi si jih dala odstranit in tudi do tega skrivanja mi ni več… Mami sem že to povedala pred 3 leti in se je nekako strinjala in sem jo prosla če bi lahko to ona uredila in je rekla da ja in za tem vsakič ko sem ji to omenila ali je ignorirala ali je menjala temo ali pa se je zgovarjala da je kirurg na dopustu. Komaj sem se opugumila da sem ji to povedala, ker mi je res nerodno o tem govorit in zato so me razočarali ti odzivi…Očitno od njene pomoči ne bo nič.
Resnično si želim da bi si dala jih odstranit ampak sama ne vem do koga naj grem, kaj naj rečem in ničesar… Sama pa me je tudi zelo strah… In ne želim z nikomer več o tem govoriti…
Prosila bi vas za pomoč. Sem iz okolice Ptuja tako da me zanima k komu naj grem tukaj, kolko bi me to stalo in kako bi lahko najcene prišla skozi.

Najlepša vam hvala že vnaprej za odgovore!
Lp! :)
Default avatar

k.bozikov

Pozdravljeni, obiskati morate dermatologa, da najprej pregleda znamenja če so nervarna ali nenevarna. Nato se z njim dogovorite kako naj se odstranijo.

Nekaj o odstranjevanju znamenj in izrastlkov piše tudi tu: https://bozikov.com/plasticna-kirurgija ... izrastkov/.
lp
********************************
Doc. dr. Krešimir Božikov, dr. med.
specialist plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije
http://www.bozikov.com
https://www.facebook.com/KlinikaBozikov/

Moderatorji

MedvedVišnjar estetska klinika
MedvedVišnjar estetska klinika
cron