Med.Over.Net

Estetska in plastična kirurgija

Odgovarjajo: doc. dr. Krešimir Božikov, dr.med., spec. plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije

Virtualna "ordinacija" splošne, plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije.

doc. dr. Krešimir Božikov , dr.med., spec. plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije

k.bozikov

Je specialist plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije ter ustanovitelj Klinike Božikov, ki je v celoti posvečena osebam, ki iščejo lepoto. Delno je zaposlen tudi v Univerzitetnem kliničnem centru v Ljubljani, kjer opravlja večje operacijske posege. Je redni član Slovenskega združenja plastičnih kirurgov ter Evropskega združenja plastičnih kirurgov (EURAPS). Medicinsko fakulteto je Krešimir Božikov obiskoval v Ljubljani in jo kot prvi v generaciji končal leta 1998. Takoj po končani fakulteti se je zaposlil v Kliničnem centru v Ljubljani, od leta 2002 je bil zaposlen na Kliničnem oddelku za plastično kirurgijo in opekline. Istega leta je zaključil magisterij na temo rekonstrukcij glave in vratu, leta 2010 pa še doktorat znanosti s področja rekonstrukcije dojke.

Laserji

Default avatar

Sofia Ana 56

Pozdravljeni,

vprašala bi, ali mi lahko razložili kakšna je razlika med poceni trajno depilacijo, ki jo ponuja franšiza Nomasvello ( en tretman 66 eur) v primerjavi z trajno depilacijo v estetskih centrih kjer se cena giblje okoli 200-400 eur na tretman.

Hvala za odgovor in lep pozdrav,

Sofia
Default avatar

k.bozikov

Te franšize ne poznam vendar laser lahko pomeni karkoli: od naprave s katero kažemo - si pomagamo kazati mesto na tabli pri predavanjih (pointer), do hudo kompleksnih naprav. Važno je če laser služi svojemu namenu. Sam menim, da bi morala biti razlika kar velika. Lahko pa preiskusite to poceni varianto in nam poveste kako se je obnesla.
lp
********************************
Doc. dr. Krešimir Božikov, dr. med.
specialist plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije
http://www.bozikov.com
https://www.facebook.com/KlinikaBozikov/