Med.Over.Net

Estetska in plastična kirurgija

Odgovarjajo: doc. dr. Krešimir Božikov, dr.med., spec. plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije

Virtualna "ordinacija" splošne, plastične, rekonstrukcijske in estetske kirurgije.

doc. dr. Krešimir Božikov , dr.med., spec. plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije

k.bozikov

Je specialist plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije ter ustanovitelj Klinike Božikov, ki je v celoti posvečena osebam, ki iščejo lepoto. Delno je zaposlen tudi v Univerzitetnem kliničnem centru v Ljubljani, kjer opravlja večje operacijske posege. Je redni član Slovenskega združenja plastičnih kirurgov ter Evropskega združenja plastičnih kirurgov (EURAPS). Medicinsko fakulteto je Krešimir Božikov obiskoval v Ljubljani in jo kot prvi v generaciji končal leta 1998. Takoj po končani fakulteti se je zaposlil v Kliničnem centru v Ljubljani, od leta 2002 je bil zaposlen na Kliničnem oddelku za plastično kirurgijo in opekline. Istega leta je zaključil magisterij na temo rekonstrukcij glave in vratu, leta 2010 pa še doktorat znanosti s področja rekonstrukcije dojke.

Cevaste prsi

Default avatar

Ojji

Pozdravljeni. A je mozno, da se operacija uzvese na zavarovalnico glede.na to, da je to napaka v razvoju prsi?se izvede to v lokalni? Kaksne so nevarnosti?
Default avatar

k.bozikov

Pozdravljeni, cevaste dojke ali tubularna dojke so prirojena anomalija. Ce gre za najhujso stopnjo tubularnosti-4 stopnjo, potem zzzs krije stroske rekonstrukcije. Nizje stopnje tubularnosti pa ne. Poseg mora biti v splosni anesteziji, mozni zapleti so enaki klasicnim kirurskim zapletom. Lp kb
********************************
Doc. dr. Krešimir Božikov, dr. med.
specialist plastične, rekonstruktivne in estetske kirurgije
http://www.bozikov.com
https://www.facebook.com/KlinikaBozikov/