Nega, ličenje in style

Odgovarjajo: Anja CajhenLaura Sardinšek, mag. kozm., dipl. m. s.

Tetovaža za prijateljico

Default avatar
Leta 2001 sem si v spomin najboljši prijateljici, ki je na žalost zaradi hude prometne nesreče ni več med nami, šla izdelati unikatno tetovažo. Ne bom je nikoli pozabila, ampak se mi je zdela kot lepa gesta, da jo bom imela vseeno vsak dan ob sebi. Problem pa je, ker mi je tetovaža začela zelo bledeti - barve niso več tako svetle, črna je postala siva in nekateri detajli se ne vidijo več. Ker je bila prijateljica zelo pozitivna oseba se mi ne zdi pošteno, da imam v njen spomin tako bledo in dolgočasno tetovažo zato me zanima kaj lahko naredim, da bodo barve spet svetle?
Default avatar
Zelo lepa ideja in moje sožalje za izgubo. Lahko si predstavljam kako težko ti je in razumem zakaj bi rada nazaj oživela tetovažo. Na žalost ti ne morem predlagati kaj preveč opcij, ker nisem preveč seznanjena z nego tetovaž, ker jih sama nimam. Ima pa jih moj mož in pravi, da mu odgovarja Nano Shock tattoo krema.
Default avatar
moje iskrene sožalje :(

tud js sm sprobala nanoshock kremo od luxfaktorja, pa morm rečt, da deluje ko čarovnija :)
imela sem zbledeli tattoo na levi rami in je v roku enega meseca se vrnil v prvotno stanje. zgleda popolno nov in sveži! toplo priporočam :)
lp :)
Default avatar
KlaraBen je napisal/a:
Moje sožalje Klara... mi smo dva meseca nazaj zgubili strica zaradi prometne nesreče katerega smo imeli vsi zelo radi tako da lahko ZELO sočustvujem s tabo. Jaz imam že kar nekaj tetovaž in se mi zdi, da je zelo lepa gesta od tebe, da si si dala tetovažo v njen spomin. Osebno že od prve tetovaže uporabljam nano shock kremo in ti jo lahko zelo priporočam. Nobena od mojih tetovaž ni še zbledela (pošlji zs če želiš deliti fotografije o tetovažah <3)
Default avatar
KlaraBen je napisal/a:
Zelo lepo od tebe, Klara. Jaz tudi razmišljam, da bi si dala tattoo v spomin dedka, vendar to je druga zgodba. Kot ljubitelica tattoojev ti lahko svetujem nano shock kremo, ki jo uporabljam že od kar so jo izdali.
Default avatar
Ninaq je napisal/a:
Sicer ni moja objava, ampak hvala za priporočilo Nina. Ravno danes sem na novo tetovirana (moj prvi tattoo!) in sem iskala produkte s katerimi lahko obdržim barve v tattooju čim dlje. Zelo sem zadovoljena s samo tetovažo in sem zaljubljena v barve katere smo izbrale, ampak me je skrbelo da se barva ne bo dolgo obnesla. Zdajle naročim nano shock kremo :)
Default avatar
Meni najbolj sede od tattoo care krema ampak ne vem, če jo moraš uporabljati že od začetka zato da se ti bolj živo zaceli tattoo
Default avatar
Ninaq je napisal/a:
Ja, njihova krema je res dobra. V studiu jo vsi uporabljamo in tudi vsi priporočamo svojim strankam, ko pridejo po nove tattooje. Mislim, da nam je vsega skupaj ena stranka javila, da ji krema ni odgovarjala, čeprav jo zadnje leto ali dve vsem priporočamo.
Default avatar
Hvala vsem za nasvete! Sem naročila Nano Shock kremo in jo pridno uporabljam zadnje dva tedna... hvala vam vsem, res. Sem kar malo pozitivno presenečena, da tako dobro deluje, ker sem po pravici pričakovala veliko manj.
Default avatar
MBVisit je napisal/a:
Hmm če jo v studiu uporabljate jo bom pa tudi jaz naročila...
Default avatar
Ocija je napisal/a:
Mene je tudi to presenetilo, ja. Ko sem pa malo pobrskala po internetu me pa še bolj preseneča, da te kreme še nimam v svoji toaletni torbici...Na njihovi spletni strani piše, da vsebuje karitejevo maslo, kakavovo maslo in mandljevo olje. Sama sem ogromna podpornica naravne kozmetike in mi je žal, da sem prej kupovala grozno kemične kreme kar iz DMja ali Mullerja. Poleg tega pa ima tudi visok zaščitni faktor kar pomeni da je popolna krema zame. Nikoli več si ne bom kupovala miljon krem za en sam tattoo... hvala punce, naročim danes
Default avatar
Retaw je napisal/a:
Ne vem zakaj si presenečena... njihova 4D krema proti gubicam tudi vsebuje mandljevo olje (poleg vazelina, cetearila in ceteth20) in vse te sestavine so naravne in niso "grozne kemikalije"
Default avatar
Retaw je napisal/a:
Jaz sem imela prej tudi kremo iz DMja (od Belea) dokler mi prijateljica ni predlagala od lfja kremo. Še vedno ne morem verjeti kakšna razlika je v kvaliteti in kakšno spremembo lahko naredijo bolj naravne sestavine. Nikoli nisem gledala kaj je v produktih katere sem kupovala, sedaj sem pa popolnoma prepričana da ne bom nikoli več samo kupila stvari zaradi obljub podjetja, namesto pogledala kakšne so sestavine. Sem mislila, da imam občutljivo kožo... očitno sem samo anti-kemikalije hahah
Default avatar
Laila je napisal/a:
Ja ja ja!! Stokrat ja!! Jaz sem tudi kupovala stvari, ki so bile škodljive za telo, zdaj pa vse tisočkrat pregledam in uporabljam Google. Njihova krema tudi meni ustreza brez kakršnih koli reakcij
Default avatar
Kepp je napisal/a:
jaaaa nano shock je dbest. cel sleeve na levi roki sem si mazala z njihovo kremo in ni niti minimalno še zbledelo
Default avatar
MBVisit je napisal/a:
Mi tudi v studiju priporočamo to ali pa od eucerina kremo. Od eucerina samo za začetno fazo celjenja, seveda. lpM
Default avatar
Ocija je napisal/a:
Sm se jo tudi jaz odločla sprobat in je veliko boljša kot tattoo care ki sm jo prej uporabljala
Default avatar
Retaw je napisal/a:
Ali ima tudi SPF zaščito?
Default avatar
SPF je napisal/a:
Ima, ja. Zato je primerna ne glede na letni čas in je dejansko še bolj priporočljivo, da jo uporabljaš poleti.
Default avatar
SPF je napisal/a:
Ima SPF zaščito pred soncem. Jaz jo ravno zato uporabljam, še posebej v poletnih časih.

Moderatorji

Anja Cajhen
AnjaCajhen
Laura Sardinšek , mag. kozm., dipl. m. s.
Laura Sardinšek