Forum: Nega, ličenje in style

Forum za ženske in moške, ki si želijo izvedeti več o modi, trendih, lepoti, ličenju ter negi telesa in obraza. To je kotiček, namenjen izmenjavi mnenj in lastnih izkušenj ter vprašanjem modnim in lepotnim strokovnjakom.

korejska kozmetika da ali ne?

Odgovori Nova tema
Default avatar jolanda123 9 Nov 2017 14:13

Zdravo, kaj pravite korejska kozmetika da ali ne? Že nekaj časa opažam da je veliko govora o tem kako imajo vrhunsko kozmetiko, da so cenejši od evropske. A se jo pri nas sploh da kupiti ali jo je potrebno naročiti prek interneta? Kake so vaše izkušnje, ste že kaj poskusile?

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar stanebanane 13 Nov 2017 08:45

Glasujem ZA! Korejska kozmetika je sinonim za dobro kozmetiko. Itak pa je večina kozmetike delana pri njih, samo lejble priredijo, sej to se že dolgo ve. Korejke pa itak slovijo po lepi in negovani koži, da se evropejke lahko samo skrijejo. Mal pogugli, precej je že napisanega o tem. Stane

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar uporabnik100 14 Nov 2017 18:17

Ne poznam in nisem še nikoli uporabljala kakšne korejske znamke.. Se mi zdi, da tega (še) ni pri nas, ali pa samo jaz nisem na tekočem..

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Pikolina55 15 Nov 2017 12:54

kako ne poznate? Sheet maske oz bombažne krpice prepojene z masko, to je korejsko. BB creme, tudi te so korejske najboljše, pa Holika Holika ličila v zelo luštnih embalažah. Jest naročam, men so super. Pa se cenejše so kljub poštnini, čeprav grem jaz kr k njim iskat, ker mi je blizu pa zastonj. Zdej mamo tudi v Sloveniji zastopnika, v Kamniku so. Healthyskin, Vrhpolje pri Kamniku (ne vem št.), prej pa si moral naročat direkt s Koreje in smo čakaaaaal ;)

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Pikolina55 15 Nov 2017 13:00

Jolanda, k si spraševala evo ti link kje naročit, pa naslov. Sm šla glih na njihovo stran, da vidim če je kej novega, pa si bom zbrala Masko za obraz Aloe Vero, Holika Holika masko za nogice in Arganov oljček Mizon za suho kožo. Pa mogoče še kak lip gloss ;) www.healthyskin.eu, Vrhpolje pri Kamniku 251. Cau

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Hruška_debeluška 16 Nov 2017 14:26

se strinjam s predhodnico, o korejski kozmetiki pa ja že povsod piše.. Ne vem če je kej na tem, ampak meni je všeč ker je "baje" dobra, lahko pa potrdim da je cenejša. Koža na obrazu je postala po nanosu njihove kreme in tonika bolj zategnjena in nič več suha, pa rečte kar čte.
Vlik boljš kot neka Balea, cenovno pa tukaj nekje.
Vam pokažem še nekaj, kaj sem dobila... dva luštna lip glossa https://healthyskin.eu/si/holika-holika ... d_cup_cake
Dve različni tortici, ampak ne znam slik gor dat :(

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar lepasem 20 Nov 2017 08:36

Zakaj pa ne? Slovi po tem da je dobra pa cenejša. Vecina kozmetike je itak precenjena in predraga. Jaz sem jo sprobala in meni zelo prija.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar šminkerica 21 Nov 2017 12:25

tudi jaz glasujem DA! Uporabljam njihov brend Mizon in mi čist sede. Kreme imajo nežno teksturo, niso mastne in se lepo vpijejo. Pa njihova krema BB itak! Sori, ampak jim evropejci ne sežejo do kolen. Eto ga, če moje mnenje kej šteje, glasujem za!

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar scarlett 14 Dec 2017 21:29

Korejska kozmetika je zelo napredna kar se tiče tehnologije in sestavin.
Izdelke korejske kozmetike pa lahko najdete tudi na www.skintrick.si

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Polona Juhant 15 Dec 2017 11:54

Bo držalo, sem slišala da so v tehnologiji proizvodnje kozmetike 7let pred nami, uporabljajo nanotehniko da so kar se da vse surovine čim manj predelane in koristijo tradicionalna izročila. Je potrebno sprobati, pa naj vsak zase ugotovi ali mu paše. Meni paše, koža se mi je popravila in ves Loreal se lahko skrije, ker je navadno sra... z lepo embalažo in še lepšimi reklamami. In škoda je da se tovrstne kozmetike ne more kupiti v drogerijah, ampak je toliko raznoraznih spletnih strani in različnih cen da se resno vprašaš kaj kupuješ, original ali ponaredek.. LP.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar mirella777 10 Jan 2018 10:16

Zasledila sem zastopnika azijske kozmetke v kamniku, tako da ni bojazni pred ponaredki. Tudi sama sem naročala korejsko kozmetko prek spleta in nikoli več! Sem dobila že (pomoje da vmes enkrat) zmrznjen izdelek, bil je puder in je spremenil sestavo. Tko da kar se tiče naročanja bo zdaj lažje, sem neki že naročila in prejela drugi dan. Prej pa sem čakala dva tedna.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar KoreanBbyMochiChuForYou 26 Jan 2018 22:51

Seveda. Čeprav se v Sloveniji ne najde veliko , samo v Ljubjlani. Imam pa vprašanje. Zakaj vas zanima ta tema. Tudi če ne odgovorite bo vredu. Vse je dosti ceneje in tudi podlaga bolje pokrije. Predlagam da poiskusite. Ne boste razočarani.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Korejska kozmetka v Kamniku 20 Feb 2018 09:11

Živjo, kakšno je vprašanje zakaj se na forumih nekaj sprašuje? Vsak zakaj ima svoj zato.
In ni res da se jo da nabaviti samo v Ljubljani. Distributer večjih znamk je namreč v Kamniku, v Ljubljani ga sploh ni, oz so nepoznane znamke. In res ne vem zakaj ne odprejo kar svojo trgovino ampak jo je potrebno še kar naročat po spletu. Sama sem uporabnica korejske kozmetike ker se mi zdi kvalitetna in za to ceno ji ni nobena blizu. Sem jo pa zdej dve leti naročevala prek e-baya, zdaj jo pa pri www.healthyskin.eu, ker spodbujam lokalno (slovenska podjetja) ;), so pocen pa dobim jo v roku dveh dneh, zraven pa mi zmeri dodajo testerje, enkrat celo masko. Sam težko jih je najdet prek spleta, ne vem zakaj, ampak je potrebno vtipkat prav celo ime spletne strani. To bi lahko mal zrihtali, sem čist slučajno naletela na njih.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh