Style.Over.Net

Opravljivka

Odgovarjajo: Anja Cajhen

Se za ljubico kdaj dobro izide?

Default avatar

teticamarjetica

Tipi z familijami na dopustu, onidve pa v službi z mano vred (moji otroci so že veliki in me dopusti med počitnicami ne zanimajo) in dobesedno čepijo na mobijih in majlih. Ena je prepričana, da je tik pred poroko, samo ločiti se še more, druga pa bo počakala, da gre tatretji otrok v šolo, ker bo takrat baje lažje.
Sem že dolgo na svetu, videla kar nekaj takih štorij, nobena se ni končala po pričakovanjih ljubice, vedno so na koncu potegnile takratko, razen ena, ki je v bistvu na prvi pogled "zmagala", dolgoročno pa jo je zadeva pognala v težko bolezen in osamljenost.
Priponke

ljubica.jpg
(62.39 KiB)

Default avatar

Desanka my love

Saj jih ženska intuicija varuje pred razočaranjem, ker jim pomaga izbrati prave dedce.
Default avatar

ne poznam veliko

Ne poznam veliko primerov, vem le za enega. Tip je zapustil familijo in ima z ljjubico otroka in so kao srečna družina. Kako je v resnici pri njih, ne vem. Vem pa, da so otroci iz prvega zakona potegnili kratko. :(
Default avatar

tetina zgodba

Bila je mlada in obetavna. Spoznala je bogatega vplivneža, ki jo je nosil po rokah, imel je samo eno slabo lastnost, bil je poročen, njegova žena je bila bolna, imela je težave s psiho. Ta zadeva je trajala in trajala, on je imel že dva odrasla otroka, ko je teta zanosila. Bil je vseskozi ob njej in ji stal ob strani, nekaj časa celo živel z njo v stanovanju, ki "ji ga je kupil in podaril". Potem pa je zbolel, teta ni obdržala niti stanovanja, po hudih bojih je pristala na manjše stanovanje pisano na hči. On je medtem umrl, njegova sinova sta bila neusmiljena, žena je čudežno ozdravela, teta je potem ostala še brez službe.
Sestrična je po očetu torej dobila stanovanje, z mamo-teto se ne razumeta, teta živi v stari hiši, kjer je živela babica, je invalidsko upokojena in ima pomoč na domu. Na obisk greva le jaz in mama. Jutri jo bova pripeljali k nam, ker so pač taki dnevi. Včasih je težko z njo, osamljenost in izolacija sta terjali svoj davek. Najpogostejši stavek je, da bi imela takrat to pamet, ki jo ima sedaj, bi bilo vse drugače.
Default avatar

ponavadi je tako

teticamarjetica je napisal/a:

Močno dvomim, da bi ti ženske povedale, da imajo razmerje s poročenim. Tega ženske ne govorijo okrog. Sploh pa ne bo tega nobena v službi razlagala. Razen, če ste to en tak čuden bordel ali pa kak nočni bar, tam si predstavljam, da imate take debate.

Drugače pa je ponavadi takole:
ljubica je za ta fajn stvari, tip pride, uživata. Kuha mu pa žena, pere mu žena, lika mu žena... vse mu naredi žena, zato ima on čas okrog se gonit. Ljubica pa pač pobere ta boljše. Ko pride on v leta, pride bolezen pa tako naprej. Ljubicam ni več zanimiv. Takrat pa ostane lepo doma pri ženi, ki postane njegova negovalka.
Večkrat videno. Pa žene se ponavadi kar lepo vedele, da ima ljubice (ponavadi ne samo eno, ampak eno, potem drugo in tako naprej). No na stara leta pa je večina teh žena postala negovalk, mož pa je na stara leta bil zvest.
Tako, da ja, ostanejo pri ženah. Le zakaj ne bi: mu gospodinji, da je sit, čist, opran. Na stara leta pa ga še naguje. Logično, da take žene ne bo zapustil.
Default avatar

kdo pa pravi

Kdo pa pravi, da ljubica hoče poroko?
Ma ni šans.
Tip naj bo pri ženi. Ljubica pa samo užitki. Žena pa naj mu gospodinji.
Kaj je boljšega kot to, da nimaš sitnosti z loverjem? Nobenih umazanih cunj, to vse spedena žena. Pride stuširan, dišeč, sit. Potem pa nazaj k ženi, ki poskrbi,da ne bo lačen in umazan.
Pa še nekaj je fajn: poročeni tipi ne težijo, da bi imeli otroke. Če imaš samskega, hitro začne težit, da bi imel otroke. Poročeni pa ne težijo s tem, ker imajo ženo za take zadeve.
Default avatar

svizec s čokolado

ponavadi je tako je napisal/a:
Ti kar sanjaj, da je tako, taki dedci so ponavadi doma prave copate, ljubica je za fetiše in neobičajne spolne prakse, ker itak kao ne obstaja.
"Fajn met" je pa tako, enim je fajn, da ga fašejo, drugim, da so matere, tretjim da so fukiš, četrtim, da gospodinijo........ker jim je tista klobasa, ki tebi toliko pomeni, že izpolnila pričakovanja. Recimo moji materi je bilo popolnoma vseeno, kaj je fotr počel, imela je dva otroka, čudovito hišo, denar, oče je bil do nje vedno spoštljiv in radodaren in je še danes, pri njunih 80+ tako.
Default avatar

kdo pa zmaga

ja tele zmage so pa res pirove. A po tvoje zmaga žena, ki mora kar naprej gledat kurbirja doma?
saj menda niste same kurbe na monu, ki se v zakon podajate samo zaradi denarja.
pa tolk izbire imajo ti kurbirji, menda ja ne.
Default avatar

ponavadi je tako

svizec s čokolado je napisal/a:
Moja soseda, ni hodila v službo, mož je kar fajn služil. Vedela, da jo vara. Če je kaj jezikala, jo je tudi klofnil. Niti ni skrival pred drugimi, da ima ljubice. Tako, da ni bila nobena skrivnost. Še pohvalil se je rad. Doma pa ni kaj prida delal, ni imel časa, je bil skoz v službi in potem še 'nadure'.
No potem je prišla bolezen, ljubicam ni bil več zanimiv. In je postal zvest ženi. Ta ga je negovala in ga še neguje. Jamra pa kako je mož siten, zoprn, tečen. Ampak je pa njen.

Drug primer:
on se je vsem na očeh skoz okrog gonil. Ona je to vedela, sicer je imela službo, ampak finančno ji je bilo bolje z možem. Potem je tudi njega bolezen zdelala, ona negovalka. Ta mož je bil vsaj doma priden za delat. Pa udaril je tudi ni nikoli.

Tretji primer:
Ona slaba plača, on težki privatnik, življenje na veliki nogi. On se je okrog gonil. Še več, tudi otroke je naredil drugje. Ampak je žena dosegla, da nezakonska otroka nista dobila nič dediščine (že pred njegovo smrtjo je dal zapisat vse na zakonske otroke). Večkrat je sicer jokala, ker se je tip okrog gonil. Ampak je ostajal. Denarja je bilo namreč veliko. Aja, ko je bil bolan, ga je tudi negovala. Potem je pa škripnil.

In še veliko takih primerov poznam. Tip se goni okrog, na stara leta pa bolan ostane pri ženi,da ga neguje.

Da bi se razšel z ženo in zaživel z ljubico pa je redkost.
Default avatar

ponavadi je tako

kdo pa zmaga je napisal/a:
V večini primerov zmaga moški, ki se okrog goni. Seks dobi pri ljubici. Žena pa je gospodinja in potem negovalka.
Žene so verjetno prepričane, da so one zmagovalke, ker je mož ostal pri njih :). Če je njim to zmaga, je tako ali tako ok. Potem so itak vsi trije zadovoljni :). Ljubica, ker je dobila užitek in ker se je znebila obveznosti. Žena, ker je poročena in ker dobiva denar od moškega. Moški, ker ima seks in ker ima gospodinjo in negovalko aja pa še otorke mu rojeva.
Default avatar

ti jaz povem

ponavadi je tako je napisal/a:
Sem moški in ti povem, da takih pravljic v reali ni. Kolegi ki so se šli tega, so z leti izgubili šarm, večinoma so ločeni, razen tanobogatih kjer so žene ostale zaradi denarja, so pač imele svojo računico, tele niso nikoli bile gospodinje, kaj šele negovalka in ne bodo.
Smo pa generacija, ki se pomalem poslavlja in lahko potrdimo, da imamo tisti pari, ki smo praktično skupna ustavljali premoženje in družine veliko prednost. Ko boš v mojih letih, ti bo morda to jasno.
Z ljubicami je pa tako, ko izgubijo svoj čar, vidijo svojo realno vrednost. Okolje je do nemoralnih posameznikov še vedno netolerantno in obsojajoče, no morda pa pri vaši generaciji ne bo.
Default avatar

Predvsem dobijo okužbo vagine

če moški seksa ženo in še neko cipo tam poleg, se ponavljajo spolne okužbe.

teticamarjetica je napisal/a:
Default avatar

Grda resnica

Ja no zene ostajajo ker imajo neko svojo racunico,ljubice pa se grejo to tudi iz racunice.
Kdo zmaga.? Vcas ena ,drugic druga. V resnici sta pa obe luzerki.
Default avatar

ti pa si trapa

Predvsem dobijo okužbo vagine je napisal/a:
Cipa je tista, ki seksa za denar. Torej je to žena. Ker ostaja z možem, ker ji nosi denarce. Ljubica seksa iz užitka.
S tem, da bo seveda ljubica zahtevala uporabo kondoma, ker ona ve, da se on okrog goni in ne bo tvegala, da se okuži od njegove cipe oz. žene ali pa kake druge ljubice.
Default avatar

zmaga mož

Grda resnica je napisal/a:
Zmaga moški.
Seks pri ljubici. Gospodinja doma. Na stara leta pa babnica še skrbi zanj.
Super računica za moškega.
Default avatar

VARANJE JE ZLO

bolni forum kot je ta, krivi ženo, ki doma dobi spolno okužbo ker se dedc goni.

Ne pozabit, da tud slovenke varajo moža, potem pa beremo v črni kroniki, da se nekomu zmeša, ko izve, da se žena goni z drugim naokoli.
teticamarjetica je napisal/a:
Default avatar

ponavadi je tako

ti jaz povem je napisal/a:
A umiraš, ko praviš, da se poslavljaš?
No jaz ti povem realo kako je v moji okolici. Veliko moških se je okrog gonilo, zdaj so jim pa žene negovalke. No eni so že škripnili.
In ne, iz te generacije se skoraj nobena ni ločila. So prenašale gonjenje moških.
Je pa drugače z njihovimi sinovi. So se od fotra nučili, da se lahko okrog gonijo. Samo njihove žene so jih pa sterale.
Default avatar

seveda je kriva

VARANJE JE ZLO je napisal/a:

Seveda je žena kriva, če se mož okrog goni.
Če se on okrog goni, sta kriva oba: on in ona. Oba sta šla v to. Mož in žena.
Normalna žena pač ne bo poročena z enim, ki se okrog goni.
Default avatar

Grda resnica

zmaga mož je napisal/a:
Zalostno a resnicno,zato sem tud napisala da sta v resnici obe luzerki,samo da se tega ne zavedata
Default avatar

vidiš tisto kar si

ti pa si trapa je napisal/a:
Itak ja, čisti užitek se je kavsati s takim gnojem, ki ga tišči v vsako fraj luknjo a ne.
PS
Faf s kondomom, kdo pa bo imel tako, ljubco, pa kje ti živiš?

Moderatorji

Anja Cajhen
AnjaCajhen