Opravljivka

Odgovarjajo: Anja Cajhen

Luksuz Iris Mulej

Default avatar
Iris Mulej je v slovenskih trač medijih zelo priljubljena, ker vedno znova poskrbi, da imajo kaj pisat.
Zdaj pišejo, da je Iris pokazala svojo luksuzno jedilnico. Pa vas vprašam, ali je to, kar tukaj vidimo, res luksuz??
Meni to zgleda bolj kot aliexpress kitajska oprema, vključno z dekorativnimi slikami. Saj to niti ni kritika na Iris, ona si pač uredi tako kot ji paše in prav je tako. Ampak da eni pisuni to označijo za luksuz???
Default avatar
No, zdaj vem, česa sigurno nikoli ne bom imel...
Default avatar
Kičasto pa sej važn da piše bloge pa kasira vi ovce pa sledite, en dan delala pošteno ni razen pravemu je noge narazen dala ,pa sej tud njo bo zamenjal kot je vse pred njo .
Sem pa brala zanimivo stvar prejšnji dan njena frendica Monika Malešič je javno povedala mnenje o tud še eni sponzoruši Nevenki Neni hehe ful dobr napisala, ona pa se cele dneve jaha po jahticah ,e sirotinja ena , pred leti pa javno delala samomor zaradi enga pičkuna, bože svašta , tud tale je kičasta do amena ampak spet ponavljam pravemu bebcu razširila noge
Default avatar
Tole se mi zdi bolj kot slikca iz promocijskega kataloga kakšne od cenenih ( pa žal ne poceni) prodajaln pohištva, ki zadnje leta bivakirajo v Slo.
Verjetno dobi dobro plačano od njih.
Tistile ananas na levi izgleda popoln PVC. Pri vseh sponzorskih dohodkih bi si pa pravega že lahko privoščila, če ni sestavni del prodajalčevega aranžmaja.
Default avatar
Šele zdaj sem zagledala napis monteneqro. Za njih je tole kar se vidi najbrž višek elegance in prefinjenosti. Pa nič slabega ne mislim s tem. Žal južni Balkan, minimalizem, prefinjenost in eleganca niso ravno pobrateni.
Default avatar
Strašen luksuz ... steklo pa mal da se sveti ... :)
Meni je kičasto do amena, pa verjetno taka bolj cenena roba.
Pa take kosmate natikače ima kot moja 16-letna nečakinja, hahahaaa! Meni glih ne paše v nek "luksuzen" ambient.
Default avatar
No, saj ni Iris rekla, da je to luksuzna oprema. To so napisali tukaj:
https://njena.over.net/clanek/svet-sla ... m=brandbar

Ona drugače živi v turističnem središču in za neko turistično hiško ali stanovanje je takšna malce tropic oprema čisto primerna. Če bi recimo oddajala. Pa če ji paše v takšnem ambientu živet, tudi, zakaj pa ne. Mene dejansko bolj moti, da to neki novinarji interpretirajo kot luksuz. Iris tukaj deluje zelo preprosta in to mi je v bistvu všeč.
Default avatar
Financna ponudba za vse. 100% varna in zanesljiva

Za tiste, ki želijo nujno posojilo, vam ponujam cenovno ugodno obrestno mero 3%.
Nudimo posojila zainteresiranim strankam brez kazni. Ce vas zanima, se obrnite na nas cim prej in vas bo napolnilo z veseljem.

e-pošti : [email protected]

Whatsapp: +32 460 21 16 01
Default avatar
To so črnogorska stanovanja večinoma za "time sharing" tujce - večinoma kakšne bogate Britance pa Ruse- njen se ukvarja s tem - zakupijo taki za nekaj let ta stanovanja; bivata v enem od opremljenih vzorčnih stanovanj nekaj časa, potem pa zamenjata. Ni novega - model s španskih otokov ( Kanarci), ki deluje že 30 let, zdaj tudi v ČG.... ( Ala piramidalna srečanja, ko novačijo nove zakupnike not).

Moderatorji

Anja Cajhen
AnjaCajhen