Opravljivka

Odgovarjajo: Anja Cajhen

To pevko bomo mimo Eme poslali na Evrovizijo?

Default avatar
https://style.over.net/nasa-pevka-na-evrosong-mimo-eme/

Očitno naše televizijske hiše preveč boli, ker sta lani zmagala napačna na Emi, tako da bodo sedaj po starem levičarskem sistemu izbirali med eno kandidatko, katero bodo poslali naprej. Zanimivo, da poje v srbohrvaščini, nove mokre sanje levjesučnih medijev in novinarjev, lastnikov medijskih hiš.

Si resnično želimo, da na tak način zapravljajo naš, davkoplačevalski denar? Bojkotirajmo Evrovizijo!
Default avatar
Norost je napisal/a:
Senidah Hajdarpašić, ki jo poznamo tudi pod umetniškim imenom Senidah, je zadnje leto nesporna kraljica Balkana. Pevka, rojena v Sloveniji, ki je vrsto let na koncertnih odrih navduševala s skupino Muff, se zadnje čase mudi v Srbiji, kjer niza hit za hitom, eden njenih zadnjih, ki ima že več kot neverjetnih deset milijonov ogledov, je Kamikaza, njen videospot za pesem Mišići pa si je ogledalo prek 36 milijonov ljudi.


Nesporno pa na vrhu lestvice njenih hitov kraljuje Slađana, s katero si je nabrala kar 41 milijonov ogledov. Senidah je v zadnjem letu postala tako zelo priljubljena, da so jo Srbi vzeli za svojo, ljudje pa na ulici vpijejo za njo. Kaj pa pri nas? Menda se nam pred Evrovizijo obeta neverjeten preobrat, in sicer so se nekateri tuji mediji, predvsem srbski, razpisali o tem, da naj predizbora prihodnje leto sploh ne bi bilo in naj bi Slovenijo na Nizozemskem zastopala Senidah.

Eme menda prihodnje leto sploh ne bo.


Pevka se je leta 2014 s skupino Muff udeležila Eme, a se ji je zmaga za las izmuznila. Tokrat naj bi se ji izpolnila velika želja, trdijo viri blizu nje, srbski mediji pa še poročajo, da bo našo državico predstavljala brez nastopa na nacionalni ravni, kar pomeni, da naj Eme prihodnje leto sploh ne bi bilo. Senidah naj bi že zavihala rokave in začela pripravljati pesem, neimenovani viri pa pravijo, da se je vabilu odzvala z velikim veseljem, saj je Evrovizija njena velika ljubezen. »Vse to se dogaja zdaj, ko Senidah dela mednarodno kariero, zato ji bo prišlo prav, da se bo predstavila širši publiki stare celine,« je še povedal vir. 
Default avatar
Kakšen larifari, a res vsako natolcevanje verjameš?
Default avatar
Vem, za katero pevko gre. Glavna pevka skupine Muff je bila. Takrat je dejansko še delala dokaj dopadljivo glasbo in kot da bi njen glas v slovenščini prišel bolj do izraza. To v srbščini je kar nekaj.

Ti pesmi, kateri imata ogromno ogledov, sem zdržala poslušati le nekaj sekund. Tako slabo je bilo.

Mogoče se res mora vrniti k delovanju in petju v slovenskem jeziku.

Sicer pa, kolikor mi je poznano, že potekajo prijave avtorjev za Emo.
Default avatar
ah, eurovizija in ema sta že od nekdaj izguba denarja in časa...

Moderatorji

Anja Cajhen
AnjaCajhen