Style.Over.Net

Opravljivka

Odgovarjajo: Anja Cajhen

Radi prebirate trače o znanih osebnostih in jih še rajši komentirate? Ste slišali kakšne govorice in ne veste, kako bi jih delili z ostalimi? Opravljivka je pravo mesto, kjer lahko brez slabe vesti delite svoje mnenje o domačih in tujih zvezdnikih ter ostalih javnih osebah, tračih in hkrati izveste vse o govoricah, za katere niste prepričani, če zares držijo.

Anja Cajhen

AnjaCajhen

Baron Trump visok tud brez Srbskega fotra

Default avatar

Sandrica90XOXO

Jaz ne vem, kaj se v tej temi dogaja. Ampak sama že nekaj let vem, da so ti naši, slovenski, mama bi rekla povojni, komunistični, marksistični, Srbi, zgolj po videzu Srbi, ter da pač le nosijo to telo in so v bistvu vesoljci. Bojda so nekateri nativni, fevdalni Srbi imeli to nesrečo, da so odkrili izvor zla, 'jamo brez dna' kot so to opisali preživeli, pa so nekaterim od njih ti vesoljci ukradli telesa. Zato zgolj po naključju izgledajo kot Srbi, ko so v bistvu le marksisti in vesoljci. Pa tudi nekdanji fant mi je pokazal svojo pravo obliko in najprej sem bila prestrašena ampak itak sem že od otroštva vedela, da ne moremo biti sami v vesolju.

Ko je bil Šarec postavljen za predsednika vlade brez tega, da bi bil izvoljen ali brez da bi eno minuto v življenju opravljal kakršnokoli delo, sem takoj sumila o čem gre, ampak jaz nimam nič proti temu ker tako ali tako ne maram politike.
Default avatar

Hmmmm

Zakaj grejo vse teme proti Srbom v Modo, Ličenje in nego (??), vse teme proti Slovencem pa ostanejo na Starsevskem? :) Biased much, FDV bejbi? So te sprali a. Sama si se sprala, niso oni krivi, ma baš si veliko emotirala ob TV... Poor bejbi, no real man, no future

Moderatorji

Anja Cajhen
AnjaCajhen